Мъж уби човек и рани двама с мачете в Германия

Нападателят е арестуван
24 юли 2016 19:33,
160
Мъж уби човек и рани двама с мачете в Германия
Снимка: архив, Ройтерс

Мъж, размахващ мачете, уби жена и рани други двама души в южния германски град Ройтлинген, след което бе
арестуван от полицията, съобщи в. "Билд", цитиран от Ройтерс.

Новината е потвърдена от полицията, предаде ДПА. Засега няма данни за съучастници в нападението, което е станало в центъра на града.

Ройтлинген е в провинция Баден-Вюртемберг.

Засега причините за нападението не са известни. То бе извършено в момент на изострено напрежение в Германия, където в петък вечерта мъж застреля девет души в Мюнхен преди да се самоубие, а преди седмица мъж рани петима души с брадва във влак, отбелязва Асошиейтед прес. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
9
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Откачената бабка докъде доведе швабите... да ги колят по улиците като прaсета. И те що още си мълчат ами не се надигнат и да запалят Германия докато бабката не бъде осъдена за престъпления срещу народа си и човечеството не знам. Единствено си мисля че тяхното мълчание е.... защото няма толкова германци, колкото араби. Кой, арабите ли да се вдигнат срещу Меркел? Че те си я уважават, що да се вдигат. Отиде си Германия, вече няма да е същата никога. Пълна с тарамбуки само, германци няма....
105
1
 
17
 
! Отговори
Лермонтов преди 7 години
В петък гледах директно предаване на CNN по телевизията,свързано със стрелбата в мола, като оператора следеше впродължение на няколко минути преминаващи граждани поулиците на Мюнхен !Болшинството от хората там ми направи впечатление че бяха чужденци,мъже с бради , *** жени забулени със забрадки и хора с монголоидничерти на лицата !Не видях истински представител на арийската раса, такива каквито смевиждали по документалните филми на студио DEFA, заснети преди Вторатасветовна война !
104
1
 
8
 
! Отговори
Джон Картър преди 7 години
И този ще да е някой нацист...
103
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците са прекалено толерантни, те не разбират, много от манталитета и поведението на тези хора. Всъщност в Германия вече все повече чужденците се увеличават, смесените бракове също, всеки втори германец е с чужди корени. Сега идват бежанци с поне с по 3 деца, какво ще стане във времето само можем да гадаем.
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога истината няма да излезе наяве. В такива случаи се измислят най различни версии и се пускат на услужливите медиики да си чешат пръстчетата. А вас ви оставят да четете между редовете и да тълкувате като оракули.
101
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това Ви чака... Нали бяхте много гостоприемни! Събрахте Всичката *** в Германия.
100
3
 
19
 
! Отговори
+ преди 7 години
До ким сунНедей ни пробутва и Русия за терорист, приятелю
99
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо като човек каже истината му триете коментара ?
98
6
 
14
 
! Отговори
ким сун преди 7 години
Много тежко взе да става.Повечето хора не осъзнават че тези атентати целят да вкарат Европа в война,и тогава ние ще хванем пушките и ще заминем да трепем ислямисти,руснаци и американци,а те ще трепят нас.Само човек без мозък може да повярва че зад тези атентати не стоят САЩ или Русия,а може би и самите европейски лидери.
97
4
 
21
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 7 години
Ей сега Тапета ПлювнаАлиев ще се изцепи ,че това става защото Нато е заето да отразява Руската "агресия"и не може да отдели сили да пази на Меркелица тъпите политики!!!!!!
96
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в тоя сайт удобно са пропуснали да напишат, че убиецът е сириец, а жертвата е бременна жена! Изводите оставам на вас, защото иначе ще ми изтрият коментара.
95
6
 
4
 
! Отговори
prokurora преди 7 години
Комунистите са виновни
94
17
 
3
 
! Отговори
Там преди 7 години
Е, какво пък толкова, такива неща стават във всяка дюнерджийница. Просто полската миячка на чинии го е ядосала. А всеки знае, как една жена може да изнерви всеки мъж. И момчето побесняло и взело големия нож и лошо...
93
1
 
19
 
! Отговори
nina преди 7 години
#110Жената е полякиня,няма нищо общо с ***.Стояла си е на спирката.Явно му е направила забележка за нещо...
92
1
 
14
 
! Отговори
Бачо Иван преди 7 години
Много нефрендли визия, дизайнера ви е взел незаслужено парите.
91
3
 
24
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Убиецът е руснак. Путин му е заповядал. Трябват да се наложат по високи санкции на Русия.Роската трябва да се появи намръщен по медиите.
90
1
 
38
 
! Отговори
MTM преди 7 години
Tакаааа, явно от щабквартирата на Мути вече са си изчерпали фантазията, затова и за поредната ужасяваща мюсюлманска ислямска ДЖИХАДИСТКА атака над невинна, бременна жена, завършила с КЛАНЕТО И СМЪРТТА НА НЕЯ И НЕРОДЕНОТО И БЕБЕНЦЕ и просто притоплиха прокисналата манджа от случая с "Али-полуделия двойкаджия"! По думите на пресата от немското МВР съобщават, че инцидента е с БИТОВ ХАРАКТЕР, възниквал след спор и спречкване и няма абсолютно никаква връзка с тероризма!!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!
89
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
После ще излезе, че той е бащата на нероденото бебе и от ревност е убил жената, или някаква подобна история ще скалъпят.
88
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бежанеца е 21 годишен сириец кандидат за немско гражданство обаче не се казва каква е по народност жената която е заклал. Защото е говорил с нея преди да я коли. Това ме навежда на мисълта че може да му е жена и да го е ядосала а в сирия такива жени го колят.
87
1
 
26
 
! Отговори
дядо Гошо преди 7 години
Когато сеете чушки ще берете чушки..когато сеете моркови ще берете моркови...а когато сеете клозетти ще берете Ла...й..на!Е баба меркел зася клозетите и германците сега ще жънат продукцията!