Миграцията била "отрова", Унгария нямало да я приема

Който иска мигранти, да взима, но не ни ги налагайте, скочи Орбан
Обновена: 26 юли 2016 21:36 | 26 юли 2016 21:23, Камелия Цветанова
36
Миграцията  била "отрова", Унгария нямало да я приема
Снимка: Reuters, архив

Унгарският премиер Виктор Орбан определи имиграцията като отрова и отхвърли всякаква европейска политика, която би задължила страната му да приема чужденци, предаде БТА като цитира Франс прес.

"За нас имиграцията не е решение, а проблем, за нас това е отрова и ние не искаме да поглъщаме тази отрова", заяви Орбан на среща с австрийския канцлер социалдемократ Кристиан Керн.

 "Няма нужда от обща европейска политика на миграцията. Който иска мигранти, да взима, но не ни ги налагайте", каза той.

Унгария внесе жалба в европейските съдилища срещу първа система от квоти, приета от членовете на ЕС през септември 2015 г., а на 2 октомври ще организира референдум срещу принципа на задължително разпределение на бежанците в Европа.

Орбан заяви, че вижда във "всеки мигрант потенциален риск за сигурността и за тероризъм".

През 2015 г. през Унгария са преминали транзитно 400 000 мигранти. Подадени са около 199 000 молби за убежище, от които страната е одобрила 264.

От края на миналото лято Унгария издигна заграждения с бодлива тел по границите си със Сърбия и Хърватия.
Въпреки критиките на хуманитарни организации и множеството свидетелства на мигранти за насилие от страна на унгарските сили за сигурност, Австрия неотдавна обеща да изпрати 20 полицаи на унгарско-сръбската граница.

 "Щом се възползваме от тези практики, трябва да ги подкрепим", заяви канцлерът Кристиан Керн относно охраната на тази граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
ADOLF AIHMAN преди 7 години
AKO GERMANI NE PRILOJI DRAKONOVSKI MERKI SRESHTU BEJANCITE KOITO V PO GOLQMATA SI CHAST SA RADIKALNI ISLQMISTI SLED 10 GODINI KIOLNSKATA KATEDRALA SHTE STANE DJAMIQ I OT POKRIVA I SHTE PEE MIUZEIN.......VERVAITE MI !!!!
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господ си знае работатаНа нас не ни трябва Орбан. Малък е.Нас сам Господ ни пазиМигранти у нас не искат да оставатОнзи ден един от тях, като разб а, че го пращат в България, превъртя човекът, и се взриви публично
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия отмори границите и въобще не се задъхва от толкова емигранти.Въпрос: Откъде им останаха толкова пари. Явно за нас еврофондове, а за тях- кацата с меда.Всяка година четем как сме наказани и нява да ни дадат някакви пари.Къде остават тия пари и кой ги харчиЕврочитовниците си живеят по- разкошно от Мария -Антоанета.Явно останалото се пръска за донаборниците на АсадЛошото е, че с нашите пари те взимат и младите ни лекари и други висшисти
19
0
 
52
 
! Отговори
Елемаг преди 7 години
Орбан си ги казва нещата както са си и отхвърля решително гнусния план Калерги за унищожението на Европа прилаган от разложените, изродени либералисти прокарващи сатанински доктрини за "свобода" от нравственото и редното, от Божиите закони. Проклетия мултикултурализъм цели да унищожи европейските народи чрез смесването им с полу-човеци о.р.к.и. Орбан е един достоен водач на своя народ който се противопоставя на гейовете извратеняци, феминистки и п.о.д.л.о.г.и на малцинствата в Брюксел.
18
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо все на други народи им се падат свестни политици? У нас такова не може да се роди. А и да се роди ще му видят сметката.
17
0
 
28
 
! Отговори
новини преди 7 години
Германци масово се заселват в Унгария, изкупуват имоти
16
0
 
32
 
! Отговори
Моето мение преди 7 години
До ПатриотПут-Тръмп-Пен и Орбан заедно с тях!Милош Земан също показа характер, поне по отношение на пришълците.А нашите ...Добре, че има хора като Динко. Изводът ми е, че можем да разчитаме само на себе си, но за съжаление, ние българите трудно се организираме на граждански начала.
15
1
 
60
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Единствените политици ,които признавам са Орбан и Путин,всичко друго е обратна шизофренична гмеж!
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринМоже но с пантоф!
13
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик Орбан, велик!!! Къде е българският Орбан?! Защо имаме само мекотели!? Като Опундалиев, Ненчев и сродните им отпадъци!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Само празни бутилки!:))))
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да го запознаем с Плевнелиев! Ще се харесат!
10
54
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще приемате. Това не ви е Съветският съюз да ви търпи глупостите. Европейският съюз глобява със стотици милиони евро всеки един ден неподчинение.
9
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не е българин Орбан, защоооооооо :(
8
1
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"За нас имиграцията не е решение, а проблем, занас това е отрова и ние не искаме да поглъщаметази отрова", ------------------------------Един достоен човек да назове нещата с истинските им имена - не само миграционния проблем, но и ЦЯЛАТА политика на Евросъюза могат да се определят с една дума: Отрова, която ни карат насила да поглъщаме! В същото време ни лъжат, че отровата била благотворна......Орбан -гениален
7
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изключително манипулативни ***!!!! Всичко сериозно, което трябва да се отрече се осмива по най-безобразен начин!! Може Орбан да има 10000 нормални снимки, но тук сериозният му образ съвсем леееекичко е в контраст със снимката.....Не минава господата..знаем я тази тактика, на вечен нихилизъм и елементарно осмиване на всичко смислено!!!
6
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е достоен политик. Не е като нашата мутра-*** и либерастите от Западна Европа. Бих добавил само, че за отровата има канализация и тя се излива там - да припомним: Аушвиц, Бухенвалд, Дахау. Време е да заработят на пълни обороти нови пречиствателни станции, в които отпадъчния хуманоиден екскремент, който нахлува от изток и юг, да се преработвабв полезни за хората и природата вещества, например азотна афганистанско-пакистанско-иракско сирийска тор.
5
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински ШОГУН! Европа трябва да е под неговата десница! Вярващите в *х - обратно!
4
1
 
66
 
! Отговори
Моята молитва преди 7 години
Боже, Боже,Кога ще се смилиш над България и ще й дадеш такъв държавен глава?
3
1
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан Президент на Европейският съюз!!!Велик Държавник!!!