Българки в Кипър сключвали фиктивни бракове

Обещали им по ?1000, за да се омъжат за непознати мъже
2 авг 2016 22:30,
11
Българки в Кипър сключвали фиктивни бракове
Снимка: Flickr

Полицията в кипърския град Ларнака е арестувала 26-годишен граждани на Бангладеш, заради разследване на схема за фиктивни бракове, съобщава Cyprus Mail.

По случая вече са задържани други трима граждани на Бангладеш. Един от тях бил намерен в апартамен, заедно с четири жени от България.

Нашенките обяснили на полицията, че са се съгласили да заминат за Кипър заради финансовите облаги. Било им обещано, че ще получат по 1000 евро, за да сключат брак с непознат.

В България също имало връзка - живееща тук жена помагала на цялата схема. 

Според полицията, една от жените разказала, че жена в България преди две седмици предложила на нея и сестра ѝ по 2000 евро на всяка да сключат фиктивни бракове в Кипър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, гледа твоите.
2
1
 
27
 
! Отговори
До Анонимен №1 преди 7 години
Не знам кого наричаш баш българките, но един не-български етнос с българско гражданство вече от години практикува този бизнес. Някои може да се подвизават и в Кипър, но ти се поинтересувай колко мъже от бежанските лагери у нас си купуват булки само за да се докопат до Европа за постоянно.По този въпрос вече се писа и се изтъкна,че в подобни случаи бракът веднага се консумира. После женихът отпътува на Запад, а ако булката е забременяла, ние ще храним и нея, и детето с пари от данъците ни
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо само фиктивни ? Има и много истински. За българките от край време е характерно, че се омъжват за всякакви изпаднали африканци, кюрди, араби и т.н. Нашенките са любима хапка на чуждите изпадняци.