Американци заведоха дело срещу Хилари Клинтън

Децата им загинали при нападение в Бенгази
9 авг 2016 22:12, Петя Славова
22
Американци заведоха дело срещу Хилари Клинтън
Снимка: архив, Reuters

Родителите на двама американци, загинали при нападенията в либийския град Бенгази, са завели дело срещу Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес.

Искът е бил внесен вчера във федерален съд във Вашингтон. Клинтън беше държавен секретар по време на нападенията, които бяха извършени на 11 септември 2012 г.

Ищците са Пат Смит от Сан Диего и Чарлз Удс от Портланд, щата Орегон, пише БТА. Техните синове - служителят на Държавния департамент Шон Смит и наетият по договор сътрудник по сигурността Тайрън Удс, бяха двама от общо четирима американски граждани, загинали при нападенията.

В иска се посочва, че "небрежното и безразсъдно" използване от Клинтън на частен сървър за имейли е изложило на риск сигурността на американските граждани. Републиканците в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ обвиниха правителството на Обама за недостатъчни мерки за сигурност, но не и Клинтън лично.

Родителите са представлявани от адвокат Лари Клейман. Той е отдавнашен критик на Клинтън, отбелязва Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Бобо, Бобчо, а ти какво си?
11
1
 
14
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Къв рептил?Обикновена гад е!!!
10
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
родителите на всички избити американци да заведат дело зашо загинаха децата имкакви интереси са защитавали на 20 000 км от сащ и кои печели от продажбата наорьжие
9
0
 
13
 
! Отговори
БКХ преди 7 години
Ние от БКХАнтоанета Ненкова, Васил Чапразов, Вълко Станев, Георги Банков, Георги Тошев, Даниела Фъртунова, Десислава Симеонова, Димитрина Петрова, Илиана Савова, Калина Бозева, Кирил Иванов, Красимир Кънев, Маргарита Илиева, Рамадан Кехайов и Яна Бюрер Тавание :Ще защитаваме със зъби и нокти ордена на Клинтън и доларчетата, които плащат всеки месец!Ще защитим честта на нашата майка рептилианка!БКХ
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съд до дупка!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво са днешните партии -вероятно не само в Украйна-според американската дипломация? "...партия работала надтем, чтобы изменить свой имидж ииз пристанища длябандитов превратиться взаконную политическую партию, написал Джон Хрбст (John E. Herbst), вто время американский посол."През гугъла: "Как Пол Манафорт орудовал в Украине, прежде чем стать советником Трампа"
6
0
 
21
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Какъв е проблема? ФАЩ винаги са трепали свои !
5
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А НЕЕЕ ЩЕ ИЗБЕРАТ ТРЪМП ДЕТО ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ Е ТЕРОРИСТ НЕ ПРИЗНАВАЩ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ И СПОГОДБИ И ПРИЗНАВАЩ ВСЯКАКВА ТЕРИТОРИЯ КОЯТО РУСИЯ КРАДЯЛА ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СПРАВКА ДОНЕЦК И ЛУГАНСК КЪДЕТО ПРАТИ ПУТИН ВОЙСКАТА РУСКАТА И ОРЪЖИЕТО РУСКОТО!!!!
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех.Дано спечелите и усъдите тая Злобарка
3
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А те чий са го дирили в бенгази.
2
21
 
4
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Анонимен 1Глупости говориш.
1
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще Спечели Обикновеният Американски гражданин се опасява от едно единственно нещоДА НЕ МУ ОТНЕМАТ ОРЪЖИЕТООбама и Килъри са за забрана на Огнестрелните оръжия Килъри има вид на Жена в тежко психично състояниеМястото и е в някоя Психиатрична болница не в Властта