Русия с мащабна разпродажба на военна техника

Търгът започва на 6 септември с няколко камиона "ЗиЛ-131"
23 авг 2016 09:14,
161
Русия с мащабна разпродажба на военна техника
Снимка: Reuters, архив

Министерството на отбраната на Руската федерация подготвя мащабна разпродажба на военно оборудване, която ще се състои в рамките на форума "Армия-2016", съобщава вестник "Российская газета", цитиран от "Фокус".

Планирано е провеждането на повече от 100 аукциона, целта на които е да бъдат продадени ненужните на руската армия техника и имущество.

Каталогът на техниката, която ще бъде достъпна на търговете, може да бъде видян на интернет страницата на военното ведомство. В него е описано подробно количеството, състоянието, местоположението и началната цена на предлаганото оборудване. А асортиментът е достатъчно разнообразен, коментират от редакцията.

Първият аукцион ще бъде проведен на 6 септември и на него ще се предлагат няколко камиона "ЗиЛ-131", произведени в периода 1975-1985 г. Стартовата цена варира от 16 хил. до над 200 хил. рубли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
32
 
! Отговори
Питам преди 7 години
Що бе? Дали не се отказаха да завладяват цивилизацията ?
98
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wwwНякой знае ли колко евро са 16 000 рубликъм 200 евра са, но само на теория, защото ако влезеш в банка да обмениш рубли ще ти се смеят :)
97
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До */*И в същия доклад се съобщава за проведени симулационни въздушни битки в Индия.редовно пускат подобни "симулации" в ТВ-Звезда да се радват ушaнките :)Истината обаче е съвсем друга.
96
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До */*/140/Оффффффффф, аман от тези "симулации"!:)) Реалните "несимулации" са 8 бр. свалени Миг-ове в сърбия и 25 бр. в Ирак. :)
95
3
 
34
 
! Отговори
*/* преди 7 години
До Ха-ха-ха И в същия доклад се съобщава за проведени симулационни въздушни битки в Индия. Става въпрос за миг 29 (не за су...нали се сещаш) В Индия проведоха симулации на въздушен бой точно с тия самолети, и резултатът беше 11:1 за руските изтребители. Британските Тайфуни бяха бити с 12:0. Франция въобще не посмя да се пробва с Рафалите си. И това с индийски пилоти на Миговете и Сутата. Така че по-леко с изказванията...
94
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ивчокато е толкова скапана що Запада не прегази Русия в онез години,щото не са такава гнуснa сгaн като азиатците да газят по-слабите. Това е и разликата м/у русский мир и останалия свят, ама путинопитек това няма как да го разбере.
93
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яяяяяяя, ще го продават!!!! Я да ни го подарят, нали сме братушки? Че то нашето оръжие си е от това време, може да повдигнем малко боевата подготовка за да защитим "границите на любимата ви еуропка (хи-хи-хи....)"
92
0
 
31
 
! Отговори
г преди 7 години
еее все се намира някой да бяга срещу вятъра, аз си мисля, че за да искаш по цял ден да ходиш със чаршафите и да се криеш като из*род, трябва да си сериозно промит. вижте по целия свят как ходят жените, колкото по-голи толкова по-добре особено ако са красиви...а нашия богат олиго... решил да защитава правото им да бъдат роби на някакви вярвания и на още по-промитите си мъже:))
91
0
 
33
 
! Отговори
www преди 7 години
Някой знае ли колко евро са 16 000 рубли, та да се пробвам и аз да си купя нещо в бюджетния сегмент на разпродажбата?
90
5
 
35
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
хайде още веднъж :Вярно е че продават техника произведена в СССР до 85 та.но като е толкова скапана що Запада не прегази Русия в онез години, уж вс е кошници тарслясници гробници. В Русия се отърват от него а БГ е на границата щото новите ни братя нищо не дават ,само акъли и доклади. Е и някой друг Хсмър търкалян из Ирак и афганистан.
89
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога ще има аукциони за Крим, Донбабве и Сибир?
88
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятай тия какъв глад ги гони щом се надяват с продажбата на няколко курника да нахранят населението си.Старите българи са го казали - лакомо дупe кръв сeре!
87
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МРАВКАНЕ ПРОДАВАТ НАИ-СЪВРЕМЕНИТЕ СИ ОРЪЖИЯ ЗА КОИТО ПОЧТИ НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕкак да не се знае бе - цял свят видя как дърпат арматата :)Сега продават зиловете, с които са я дърпали, че им е свършил ресурса :)
86
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа вече не иска да яде гилзи и започнаха да разпродават де що имат.
85
1
 
35
 
! Отговори
dan преди 7 години
семки и бомбонки
84
8
 
42
 
! Отговори
kokospa преди 7 години
Това е нищо -новият руски лаптоп произведен без "външни"компоненти е само 10 кг!?не е ясно с или без батериите!!На смимката се виждаха и 2 танкови акумулатора....реших че това са батериитеВъобще смарт модел на телевизор "Електрон"(който беше 72 кг)
83
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старо железо.
82
12
 
39
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
Вярно е че продават техника произведена в СССР до 85 та.но като е толкова скапана що Запада не прегази Русия в онез години, уж вс е кошници тарслясници гробници. В Русия се отърват от него а БГ е на границата щото новите ни братя нищо не дават ,само акъли и доклади. Е и някой друг Хсмър търкалян из Ирак и афганистан.
81
7
 
42
 
! Отговори
trafoPOST преди 7 години
*** яко са я закъсали, що взеха да си разпродават и оръжията.
80
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми требва един танк Т34.Не знам колко ще му искат.