Бежанците напъват Германия откъм Швейцария

Обикновено мигрантите пристигат с влакове и автобуси
24 авг 2016 19:55, Екип на Dnes.bg
24
Бежанците напъват Германия откъм Швейцария
Снимка: Архив, Reuters

Все повече бежанци пристигат в Германия през територията на Швейцария. Това заяви днес в Потсдам говорител на германската федерална полиция, цитиран от ТАСС.

През юни швейцарско-германската граница са пресекли 1008 нелегални мигранти, а през юли - 1065. Още през април броят им е бил 293, а през май - 464.

Общо за периода януари-юли в Германия са пристигнали през Швейцария 3385 бежанци (при 2455 за същия период на 2015 г.).

"Обикновено мигрантите, които са основно от Гамбия, Еритрея и Етиопия, пристигат с влакове и автобуси. Значителни групи са забелязани в пограничните райони, откъдето се опива да преминат границата пеша", заявиха от германската полиция.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС беше добър праект. Можеше да се противопостави на американската агресия.Обаче двойната шпионка Меркел се погрижи ЕС да получи тревоги за дълги години. Франция също е едта скапана страна вече.Англия се оттеглиПак България ще страда от този "полумесецоносен" поход.Преди е имало " кръстоносен" поход, сега носят полумесеца
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2020г. Германия двамата пътни полицаи Мустафа и Кемал спират автомобил за проверка. Кемал взема документите на шофьора и зачитайки се в тях казва: Мустафа виж какво странно име, "Гюнтер"!
12
2
 
1
 
! Отговори
ало франкофоните преди 7 години
Африканците дето са франкофони гледат френска телевизия , не знам какво пускат французите по тв си на сателита и по филмите си ама щом смятат ес , гледал съм ново френско и американско кино , по добре да ходят в сащ , някой дразни гладните африканци със стандарт на живот ............
11
0
 
9
 
! Отговори
мую преди 7 години
След 2 г. Меркел и Германия *** и то зи път за много дълго !
10
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата история с тези т.н.р. "бежанци" е все едно да поканиш дивак в дома си и да го оставиш да разхвърля покъщнината ти, да ти иска пари на сила и накрая да те удари за благодарност. Кой нормален човек ще покани такъв човек и ще го търпи? Тук 100% има задкулисие, не 100% ами 1000% направо.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я какви сирийци на снимката.
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ще се омешат всички раси, да не можеш да ги познаеш кой какъв е, само евреите ще си останат чист етнос, защото не се мешат с никой и ще властват над всички. Дали това не е целта?
7
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще осъзнаят германците нуждата от руски газ но ще е късно да се строят нужните съоръжения за справяне с проблема. Такава иди_отска политика не бях виждал. Подтискане правата на нормалните и даване на по-големи на при'митивно устроени индивиди. Да ви се изтаковам на колониалното блато дето го творите.
6
3
 
39
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Имам чувството ,че някой *** (еврейн) режисира това ... все едно дава милиарди за презентации из цяла АФРИКА и Близкият Изток с това как Западна Европа и като цяло ЕВРОПА ги чака с отворени обятия и с отворени портфейли специално тях неинтегриращите се в европейските правила и закони хора !
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като престанат да им дават социални помощи ще спрат да идват.Разбирам,че целият напън е всички да станат чернокожи а Ес да заприлича на Африка.Е,и?От гадна дупка ще стане много гадна и много голяма дупка.После кво?Чичо Томовата колиба,но без бели и без хепи енд?Тва е все едно да накараш някой инвалид без крака да ти отреже ръцете за да ти е гадно и на теб.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бежанци"?!?!...не се научихте, да използвате думите според смисълът, който носят и това си е!
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова сирийски майки с деца бягащи от войната досега не бях виждал. Само украинските бежанци в Саудитска Арабия доброволци по строежа на църкви и пивоварни, май са повече. Честит Евроколонистан примитивистан. Те нашите шведи ряпа да ядат пред това което пристига.
2
4
 
59
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Баси, германците съвсем изперкаха. Нема ли да разкъсат Източно германската баба? Тая ги съсипа за поколения напред.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По едно вурсче за геранците и да пият по една топла вода за шефката и данке шойн.