Кюрдите: Турция влиза в тресавище, ще я поразим!

Хората на Ердоган ще последват съдбата на ИД, написа кюрдски лидер
24 авг 2016 13:37,
47
Кюрдите: Турция влиза в тресавище, ще я поразим!
Снимка: Reuters

Лидерът на сирийската кюрдска Партия "Демократичен съюз" Салех Муслим написа днес в Twitter, че Турция е навлязла в "тресавище" в Сирия и ще бъде поразена, както и "Ислямска държава", предаде Ройтерс.

Още по темата

Турция, подкрепена от самолети на водената от САЩ коалиция, предприе днес удари срещу "Ислямска държава" по границата.

Анкара смята партията на Муслим, която също се бори срещу "Ислямска държава" с подкрепата на САЩ, като заплаха заради връзките й с кюрдските бунтовници, борещи се за автономия в Турция от 1984 г.

"Турция е в сирийското тресавище. Тя ще бъде поразена като ДАЕШ (ИД - бел.ред.)", написа Муслим в Тwitter на турски, арабски и английски. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: нападениеердоганСирия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
3
 
! Отговори
Пилософ преди 7 години
От турците има и свестни хора- те са християни. Останалите са баластра под краката на юдеи и християни.
36
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смотани кучета на кръстоноцсите ще видите кой кого ще прегази *** долни.
35
10
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Туркмени и турци са отделни народи така,както казахи и узбеки,Българи и сърби,турци и османци. Къде са впрочем османците- попаднаха под турско иго,нали??!! Нищо- Америка и Русия скоро ще ги освободят!
34
17
 
4
 
! Отговори
Сполай преди 7 години
Аз пък бях решил да питам баба Вангя ще оцелеле ли турската държава и тя рече: Турция ке оцелее,кога султано стане американски президент- това според мене значи никога!
33
4
 
8
 
! Отговори
marsian преди 7 години
Ха така.Бой с томахaвките по турските Ф-16.Хе хе хе .
32
12
 
10
 
! Отговори
Дядо Ванго преди 7 години
Спомням си как веднъж попитах баба Ванга: кажи скъпа ми Вангело когаш ши *** има куртистана? Тя се разплака и каза дядо, дядооо Ванго, забрави повече да ти стане.Те това каза баба ви Вангелия.
31
15
 
15
 
! Отговори
българин преди 7 години
Виждам в близките години създаването на държава Кюрдистан, и това ще е напълно заслужено !
30
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган си изигра картите перфектно. Ако сегашното устройство на Сирия се запази мераците на кюрдите за държава се изпаряват. Ако Сирия се федерализира или създаде кюрдска държава тя ще включва и територии на ИД и там размириците между ислямисти и кюрди ще продължат. Ако това стане тюркмените също ще искат независимост и ще бъдат под турски протекторат или ще се присъединят към нея. Ердоган ще натири кюрдите в новите им земи да се спасяват. А някои играят шах....
29
10
 
15
 
! Отговори
2 преди 7 години
само кюрдите ще победят ИДИЛ...
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ действат на страната на кюрдите, които се бият срещу ИД, а скоро и срещу Турция. А самолетите на САЩ излитат от турска база. Ха сега де...
27
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туркия ке падне. Ние да му мислим.
26
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Selo Kivircik e poredniyat zavzeto naseleno mqsto ot tuskata i svobodnata siriyska armiya
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Vkraya na meseca PUTIN idva v TURCIA za da gledat zaedno s ERDOGAN priyatelskiya ma4 mejdu Rusia i Turcia
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
голяма каша е забъркана там. голяма! даеш ще се свият до неузнаваемост, но привържениците им ще плъзнат навсякъде, особено в турция. единственото решение на проблема с ислямистите не идва нито от сащ, нито от с. арабия, нито от турция, нито от русия. достатъчно е поне 10 уважавани ислямски свещеници от няколко страни да ги обявят за немюсюлмани или еретици, и проблемът ще се реши автоматично. или поне да издадат атва, с която забраняват на вярващите мюсюлмани да се бият за даеш..
23
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка Турция, е нелоялен партньор и върви към замразяване на членството и в НАТО, когато следващия път Вовата и,, извади" няколко зъбчета без упойка,да не се чудят, че чл. 5и,не функционира. ( като свалиха СУ-то, си счупиха краката, да търсят подкрепа от алианса)
22
6
 
29
 
! Отговори
Обява преди 7 години
Заповядайте на ултра-мега-гигантския турнир на чудовища!Заявки за участие вече са подали: ИДИЛ, AirForce, Руски изтребители, ПКК, Диктатор Асад, Диктатор Ердоган, Мосад, Хизбула, Руски военни съветници, Умерена опозиция, Обикновени мародери, Западна коалиция и редица по-малки чудовища.ПОБЕДИТЕЛЯТ ЩЕ БЪДЕ САМО ЕДИН!Включете се и вие! Заявки за участие не са необходими. Просто заповядайте в Сирия и се бийте срещу всички!/От Ръководството/
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
F16 na turskata armiya nanasq udari sreshtu IDIL
20
8
 
18
 
! Отговори
:) преди 7 години
Първото село вече е превзето и се командва от Тюркменските сили, Турската армия напредва още със своите танкове и изтребители, както и със сухопътната си армия.
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция влезе с танковете. Ред е на Саудитска Арабия да влезе с танковете на страната на ИСС. После на Иран с танкове на страната Асад и накрая САЩ и Русия. Израел ще дебне за накрая. Така се прави близкоизточна лютеноца
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Keklice koyato e na 3 kilometra ot turskata granica ve4e e osvobodena ot turskata armiya i ot tyurkmenskite i arabskata svobodna armiya,IDIL panicheski bqga,red e na grad CERABLUS