Флиртът продължава - непринуденост и шеги на срещата Путин - Ердоган

Преживявате нелеки времена, ще се справите, увери руският президент
Обновена: 3 сеп 2016 21:31 | 3 сеп 2016 21:27, Анисия Иванова
203
Флиртът продължава - непринуденост и шеги на срещата Путин - Ердоган
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази увереност, че турското ръководство ще успее да нормализира напълно ситуацията в страната, включително в сферата на борбата с тероризма, предадоха агенциите ТАСС и Ройтерс.

"Виждаме, че Турция преживява нелеки времена, бори се с тероризма и се сблъсква със сериозни терористични престъпления", каза Путин на среща днес с турския държавен глава Реджеп Тайип Ердоган в китайския град Ханчжоу.

"И двете страни вече неведнъж са изказвали позицията си по борбата с тероризма. Сигурен съм, че ще успеете напълно да нормализирате ситуацията в страната", каза Путин.

Още по темата

Двамата президенти обсъждат въпроси на възстановяване на сътрудничеството между двете страни в пълния им формат и напредъка в сътрудничеството в сферата на енергетиката, съобщава ТАСС.

Ердоган на свой ред също изрази готовност за обсъждане на всички въпроси от двустранното сътрудничество, поставени на петербургската среща на двамата президенти през август.

В началото на срещата Путин и Ердоган се поздравиха и се ръкуваха с всеки от участниците в преговорите от двете страни. ТАСС отбелязва, че протоколната част на срещата е преминала в непринудена обстановка.

Така след като двамата лидери представиха членовете на делегациите си и Ердоган посочи ръководителя на турската разузнавателна служба, Путин се пошегувал: "Щом ръководителят на разузнаването е тук, няма за какво да говорим, той вероятно вече ви е информирал".

Путин се пошегувал също, че министрите на външните работи на двете страни на тези преговори могат да се съревновават по красноречие. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коши, ти ли си? Такова гейско писане не се удава на всеки.
54
3
 
5
 
! Отговори
Сър Пичук преди 7 години
Аз колеги вече имам киста на дебелото черво, от мойта доброволческа дейност по удовлетворяване на половите потребности на бежанците. Бият ме и ме e6aт, а парите са малко. А на срещата със сенатор Скот Петросино обещаха съвсем други неща.
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пртньрството на тези две недоразумения е възможно до толкова до колкото от САЩ и Англия им разрешат,всичко друго е игра със публиката,така е било и така ще бъде
52
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето на руско- турската дружба е хлъзгаво и мъгляво. Путин се натиска на Ердуган, но дали народът му изпитва същите чувства към турците? Твърде вероятно е тази извратена любов да има твърде трагични последици за хазарското джудже.
51
1
 
7
 
! Отговори
Симитли преди 7 години
Защо Бойко не е на Г-20 ? Сега кой ще вдига самолетите на Ердоган и Путин
50
6
 
11
 
! Отговори
Изрод преди 7 години
Трябва моментално да влезем във война с Русия ! Те са агресори и искат да ни превземат ! трябва да се бием и подканям всички българи да вземем ножове и да отиваме към източната граница ! Русия има разположена пехота край Бургас и всеки момент ще ни нападне по суша , защото нямат ядрено оръжие и нашите ВВС са много по мащабни ! Да се бием в името на майка хАмерика ! Да не забравяме че хАмерика ни освободи от Руско-робство !
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като ги гледам тези двамата, единственото което ми идва отвътре е да извикам- ГОРЧИВО, ГОРЧИВО!
48
4
 
3
 
! Отговори
EU преди 7 години
DVA PIDADALA ...
47
2
 
2
 
! Отговори
Ganjo Vulgaris преди 7 години
A бях свикнал да си имам господари по отделно,то турци то ли руснаци ама сега ме е страх.
46
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е с турско синя вратовръзка, а Ердоган с руско червена.... За запада идват лоши времена.
45
5
 
7
 
! Отговори
Герб преди 7 години
Важно е България да е в лоши отношения с Русия ! Това е пътят към АДА !
44
7
 
12
 
! Отговори
Кашалотов преди 7 години
До КитовТи ходил ли си в Турция или в Русия???? Хайде *** първо, виж и сравни с европейска България.
43
1
 
0
 
! Отговори
Ganjo Vulgaris преди 7 години
Е какво чакате бе държавници?-веднага нарушавайте въздушното пространство на Турция че е ще премине промоцията.
42
6
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Точно както едно време Хитлер и Сталин бяха първи приятели с тайната мисъл кой първи ще се опита да прегази другия.
41
4
 
3
 
! Отговори
Ganjo Vulgaris преди 7 години
Мале ще се пръстна от яд.
40
5
 
20
 
! Отговори
соsmopolitan преди 7 години
Здравейте,Мога само едно да кажа Т-я в момента е пред голямо изпитание, но съветниците на Ердо са много добри според моите виждания. САЩ до сега колко държави прецакаха от близкия изток няма нужда да ви ги изреждам, поредната държава беше Т-я но не се получи. Аз като човек, който имам "алъш вериш" (бизнес) с тази държава наистина съм очрован.
39
1
 
9
 
! Отговори
До САВЕЦКА USA преди 7 години
Кога успя да се натаралянкаш толкова, бе?Ти не можеш да уцелиш клавиатурата, а си започнал коментари да пишеш.Лягай си!
38
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАПАДНЯЦИТЕ ГАЗ ПИКАЯТ В МОМЕНТА :))))ФРЕДЕРИКА МАРГАРИНИ ЦЯЛ ДЕН ПРАВИ НЯКАКВИ ИЗЯВЛЕНИЯ ТУРЦИЯ ДА БИЛА ПОДДЪРЖАЛА ДИАЛОГ С ЕС, ПКК БИЛИ ТЕРОРИСТИ,АЛА -БАЛАНОВИЯТ МИНИСТЪР НА ЕРДОГАН ОТ ВЧЕРА ПОДПУКА ПКК,ОПЕРАЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НЕПРЕКЪСНАТО И ОТ СНОЩИ СА ЛИКВИДИРАНИ 147,ДО СЕДМИЦА МОЖЕ БИ ЩЕ СТАНАТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ, ЩЕ ГИ ИЗКОРЕНЯТ ТОТАЛНО :)ТАНКОВЕТЕ НАПРЕДВАТ В СИРИЯ СРЕЩУ ИД, ДНЕС СА ПРЕВЗЕЛИ 10 НАСЕЛЕНИ МЕСТА :)ЗАПАДНЯЦИТЕ В ЧУДО СЕ ВИДЯХА :))))) ЩЯЛИ ДА ГОВОРЯТ, КАКВО ЩЕ ГОВОРИШ :)))
37
3
 
6
 
! Отговори
До Shopp™ преди 7 години
Ей лаладжия, пази хубаво колите защото оня ден някой ми беше отмъкнал огледалото.Пак си почнал да крадеш за да си купуваш алкохол.Като таксиметраджия бакшиш се провали и малко ти остава да те изгонят от паркинга.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е ***.