Крясъци "Аллах Акбар" на полет до Венеция

Мигрант изправи на нокти пасажерите на борда на самолет
Обновена: 12 сеп 2016 14:38 | 12 сеп 2016 14:37,
36
Крясъци "Аллах Акбар" на полет до Венеция
Снимка: Кадър YouTube

Пътуващи от Великобритания до Венеция преживяха ужасяващ полет  - мигрант започнал да крещи "Аллах Акбар" и "Смъртта идва" на борда на самолет на 23 август, пише "Дейли мейл".

Пътниците помислили, че става въпрос за терористичен акт, но в крайна сметка се оказало, че британското вътрешно министерство използва граждански полет за депортиране на мигрант.

Един от пътниците е заснел 11-минутно видео, предоставено на "Мейл он Съндей", как мъжът крещи "Аллах акбар" 29 пъти, "Смъртта идва" 17 пъти и "Ще умрем" 9 пъти. Мъжът се е държал през цялото време агресивно на борда на самолета и така превърнал пътуването в истински кошмар.

Екипажът на борда вместо да се опита да успокои пасажерите, им наредил да изтрият снимките и видеоклиповете от телефоните си.

Смята се, че мигрантът, чиято самоличност не е известна, е прекарал във Великобритания една година в център и не е получил убежище. Затова е депортиран в Италия по силата на регламента от Дъблин, който определя, че хората трябва да търсят убежище в първата сигурна страна, до която стигнат.

Това е първи случай, когато депортиран мигрант нарушава спокойствието на борда на самолет в Европа.

Вътрешното министрество на Острова харчи по 30 млн. паунда годишно за връщането на нелегални мигранти в родните им страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трябваше веднага да го свалят в движение от аероплана
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що пък във Венеция го връщат,моста на въздишките ли да види или там им спряло туркорабчето кат объркало курса,не минало за атрактивна гемия или гондола и ги спрели,спасили ги както казват по бройки на първия мост та не се разчуло за тях,че то направо за острова по океанския път да ги карат,кой знае много няма да заобикалят като искат на запад,ето за тия ширини това е крайния запад незнаят ли,нямат ли карта с ивиците на сушите,а ги пускат да пропатуват пеша,с бусове,влака под тунелаи,страшен парк
22
0
 
0
 
! Отговори
xaxaxaxaxaxaxaxaxa преди 7 години
ROFL
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
:)
20
2
 
0
 
! Отговори
ЗНАЙКО преди 7 години
До а ALLAHU EKBER=АЛЛАХ Е ВЕЛИК
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
zashto ne sa go prebili i aide pri defstvenizite
18
7
 
3
 
! Отговори
аи стига преди 7 години
Меркел била поканила бежанците.Пълни глупости,бежанци пристигаха в Европа още преди да почне войната в Сирия като маршрутите си бяха същите.През Турция за Гърция,и с лодки от Либия за Италия.Сега някой просто плати пътните на голям брой бежанци,не се знае кой.Чак когато хората бяха тук Меркел реши да ги пръсне из Европа,защото иначе целия товар щеше да падне върху Италия,Гърция и България.Но Англичаните и някои от техните послушници в Европа се уплашиха и решиха всеки да се спасява сам.
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДинкоКогато говорят мъжете ще мълчиш.кви мъже сте в атака бе ***? Всичките с лакирани нокти.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти гледай да не ти ги стоварят тук както иска баба Меркел 30.000 мигранти да приютим, ама *** засега удържа положението.
15
0
 
9
 
! Отговори
а преди 7 години
ко викал "аллах акал в бар" ко е това бре?, тия май е трабвало да турят чаршафите преди да слънчасат:))
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв забавен полет за наглосаксонците тръгнали на венецианска романтика да се наслаждават. Гарантирано ще се будят облени в студена пот всяка нощ в продължение на поне една година. Наздраве британски романтици.
13
0
 
30
 
! Отговори
Край преди 7 години
Приютяваш агресивни хора които уж търсят спасение от войната. Ти му подаваш ръка тоя я хапе. Има ли пилот в самолета ЕС.
12
0
 
22
 
! Отговори
вера преди 7 години
"Вътрешното министрество на Острова харчи по 30 млн. паунда годишно за връщането на нелегални мигранти в родните им страни."Нещо пак не разбрах - Италия ли му е родната страна на тоя. Това в Европа, а и на Острова цари пълен хаос по отношение на нелегалните имигранти. Ама какво да се чудя, на британците нали открай време имигрантите от БГ и Румъния са им най-големия проблем.
11
1
 
9
 
! Отговори
Динко преди 7 години
До Анонимен 14Тихо ве , ***.Когато говорят мъжете ще мълчиш.
10
1
 
0
 
! Отговори
ххх преди 7 години
До GaribaldiМъ кък, бе! :) отвсейде монтаж
9
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДинкоПосле като бонус можеше да го изнасилят в ***.Вас атакизите така ли ви "награждават" в сараите на доган?
8
7
 
0
 
! Отговори
Garibaldi преди 7 години
Аудио монтаж.
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали е за бой. Но трябва да лежи в затвора поне 5 години заради тази глупост. Някой можеше да получи инфаркт.
6
4
 
29
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Динко от Ямбол президент!!!
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другата глупост, наред с шизофренното настаняване на "бежанци", паралелно със строенето на оргади/пак за тях/, е като се дотъртурят до крайната точка, да ги върнеш обратно, и после пак да ги поканиш. На това си играехме на 4 годинки навремето - вземахме една кофичка с пясък, и я прехвърляхме в друга, и после пак обратно.