Мъж драсна клечката на мюсюлманка с хиджаб в САЩ

За щастие 35-годишната жена от Шотландия не е пострадала
Обновена: 13 сеп 2016 22:40 | 13 сеп 2016 22:32,
97
Мъж драсна клечката на мюсюлманка с хиджаб в САЩ
Снимка: Reuters

35-годишна мюсюлманка, облечена в хиджаб, е била запалена на Пето авеню в Ню Йорк, съобщи Ройтерс.

Жената се спряла пред бутик на "Валентино", когато мъж със запалка в ръка я доближил и без да каже дума, запалил дрехите ѝ.

Дамата усетила парене по тялото и бързо изгасила пламъка, разминала се без сериозни наранявания.

Пострадалата, туристка от Шотландия, е отказала медицинска помощ. Името й не се съобщава, а полицията в Ню Йорк разследва престъпление от омраза.

Инцидентът е станал ден преди 15-та годишнина от нападенията на 11 септември над Кулите близнаци в Манхатън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
ЗНАЙ преди 7 години
До До 83 да да да ,да да да по-добре вилает на Турция вместо Руска република
69
0
 
1
 
! Отговори
ЗНАЙКО преди 7 години
До Анонимен-82 Колко пъти, колко пъти, един ли два ли........
68
3
 
2
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 7 години
До Анонимен82 НОВО РУСКО ИГО ---НЕ БЛАГОДАРЯ -1878Г И 1944Г МИ СТИГАТ
67
1
 
2
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 7 години
До Анонимен 68 И С КАКВО ЩЕ СЕ ЗАЩИЩАВАТЕ ДА ТЕ ПИТАМ ?!
66
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с исляма не можеш да се бориш с толерантност.... ако отсреща някой ти държи пистолет, може да го надбориш само с още по-голям пистолет.
65
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 79 - Христок е размахвал бич. Често го рисуват крайно непослодователен, на самарянката казал, че учението му не е за никой друг освен за юдеите и че другите са кучета, тя дълго трябвало да го убеждава че и кучетата трябва да ядята. Прокламирал е, че който тръгне с него трябва да се отакже от брат, сестра, жена хич не е бил милостив.
64
9
 
6
 
! Отговори
Бай минчо преди 7 години
Радвате се всичките в коментарите, но не разбирате ли? С такива актове ставаме като тях...
63
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не това не е християнско, но пък е проява на толерантност и споделяне на културни възгледи. В Корана Мохамед казва, ако неверниците не приема Исляма с добро да го приемат с меч и огън. И тази дама Шотландска, като не е приела христянската религия на държавата си с добро, ще я приеме с огън, както са я учили.
62
1
 
4
 
! Отговори
PANAYOT APOSTOLOS преди 7 години
ИМЕТО И ДУМАТА ''АМЕРИКАНЕЦ'' НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА !!..ИМЕТО НА САЩ ИДВА ОТ ИТАЛИАНЕЦА АМЕРИГО ВЕСПУЧИ..ТОЕСТ..ВСЕ ЕДНО БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ ДА СЕ КРЪСТЯТ -- АСПАРУХИЯ, ГАНЬОВАНИА..А ЕЛЛАДА -- НА АЛЕКСАНДРИЯ ИЛИ СОКРАТИЯ.
61
12
 
7
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Да прочетете малко какво е значението на думата "християнин".Накратко - човек, който следва Пътя на Христос. Не може да се наричате така и да се радвате на това запалване, което си е смъртен грях. Просто сте жалки уплашени човечета. Срам ме е от вас а човекът който ви опонира тук (явно мюсюлманин) ви превъзхожда и по морал и по интелект. Нищо не постигате с това, освен да доказвате, че който и да сее тази омраза успява а вие сте му подвластни.
60
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като видя залупени им показвам по един среден...
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми-ГРАНТ-ът - името ти обяснява всичко.
58
0
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Бравоооооо
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как се е съблякла, нали вярата го забранява? Доказателство, ме не трябва да слушаш гласове от отвъдното.
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен71;За Ботев не знам, но ако Васил Кънчев -ЛЕВСКИ беше те чул с тези идеи би те разтрелял лично. Ти просто не си схванал що е това "Чиста и свята Република" няма и да схванеш, зашото ти си потомък на онези които продадоха и предадоха всички революционери по тези земи. Ако не ми вярваш чети "Записки по българските въстания" на Захари Стоянов.А останолото- поживьом и увидим. Не е много далече...Стягай се, но уший и по един шалвар на всичките в рода си, ще ви потрябват след около 15 години, ако не с турците ще е ромите...Но ще ви потрябват...Учи и езика, не езика на фолоциото- това го у
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България изчезвала, цяла Европа изчезва. Тук все още някой се излъже да има и второ дете, а в Скандинавия какво е там остават без брак и деца за да си живеят живота. Това не е проблем само на българите а на всички развити или средно развити държави. Да планетата е пренаселена, технологиите могат да ни удължат живота, но предвид контингента отвъд границите ни още е рано да говорим за времена на генно инженерство.
54
2
 
9
 
! Отговори
preduprezhdenie.. преди 7 години
За съжаление, България безвъзвратно върви към "косовизация" и преживява Югославския синдром. При продължение на този процес на екскалация на омразата и ненавистта в обществото ще бъде невъзможно мирното развитиеna страната и неумоверно ще доведе до непреодолими пропасти, отстраняването или неутрализирането на които ще е невъзможно и разложението в обществото ще доведе до разделение ,на идейна основа а после и на териториална и национална,от там до вътрешни сблъсаци, дори и война. За това е по-умно и целесъобразно тези които бълват омраза да бъдат тикнати в пандиза днес отколкото утре да копа
53
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 67; но преди всичко това всички главорези на държавите кръстоносци-християни трябва да напуснат Ислямските територии. Да спрат да експлоаират ресурсите им да ги оставят на народите на тези страни. Да спрат бомбардировките и избиването на Мюслюманите в собствената им родина. Имам предвид Сомалия, Афганистан, Ирак, Сирия, Либия... Там където сега главорезите на "цивилизованите" западни страни "раздават справедливост, демокрация и мир " чрез бомби с ниско садържание на ураниум, крилати ракети, самолети, оръдия и жив геноцид. От 1977 г. в Афганистан са убити над 2,5 милиона народ
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаем, че на този свят няма нищо "непланирано". Което не означава, че не трябва да се бориш срещу сатанизма в световен мащаб, насочен срещу човечеството. Нищо не оневинява никого за направеното от него! Исляма да се връща в пустинята, от където е изпълзял със смърт и убийства на невинни, за да започне да се разпространява като паразитна плесен по света.
51
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 63; Всичко това което се случва днес в Ислямските аржави и по света е планирано, режисирано и приложено пак от християните не бери грижа. Защото по света не може да има терористични организации които да имат пари в банките. Що се отнася до градовете които споменаваш, лажеш се, *** и виж, че си стоят на място. Ако османците бяха толкова усърдни както руснаците, англичаните, испанците и другите "цивилизовани" страни сега просто нямаше да те има. А що се отнася с заключението ти-предупреждавам, твърде е опасно за тебе , такива като тебе и коч*ината ти.