Хилари Клинтън се връща в предизборната надпревара

Чувствала се много по-добре след пневмонията
Обновена: 15 сеп 2016 19:14 | 15 сеп 2016 18:43, Веселина Йорданова
31
Хилари Клинтън се връща в предизборната надпревара

Кандидатката на Демократическата партия за Белия дом Хилари Клинтън подновява днес предизборната си кампания, след като се разболя от пневмония и се наложи да си вземе три дни почивка, съобщиха световните агенции.

Още по темата
Клинтън каза в интервю на запис, излъчено днес в радио предаването "Тон Джойнър морнинг шоу", че се чувства много по-добре и е доволна, че в крайна сметка е послушала съветите на своя доктор и си е взела почивка.

Днешната спирка от предизборната й кампания я отвежда в град Грийнсбъро, Северна Каролина, а вечерта ще има изява във Вашингтон.

Предизборният щаб на Клинтън публикува писмо от нейната лекарка, в което се казва, че лечението й се отразява добре, нивото на холестерол, кръвното й налягане, пулсът и телесната й температура са в норма, а физическото й състояние позволява да изпълнява функциите на президент на САЩ.

Кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп също разкри резултати от медицински изследвания, на които е бил подложен миналата седмица. В тях се казва, че Тръмп пие хапчета за холестерол и че със своите 107 кг и 187 см ръст, е с около 13 кг наднормено тегло.

Единайсет дни преди първия телевизионен дебат между двамата нов сондаж за телевизия Си Би Ес и в. "Ню Йорк таймс" показва, че ще бъдат подкрепени от по 42 процента от избирателите на президентските избори на 8 октомври. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"демонстрира проблеми при говора"За възрастта си е в доста добра форма.За прилошаването няма да имаме информация
18
0
 
0
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Пациентите, диагностицирани със съдова деменция, живеят между 3-5 години!!! Също така, ясно се вижда че първата БИВША дама, демонстрира проблеми при говора и движението, эащото эасяга моэъчния ствол, който контролира голям брой от примитивните функции на тялото!!! Прогресираща съдова деменция!!!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ботокс си е имплантиралаПак ще й прилошееТръгнала е по пътя на М.Джексън
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пневмония ?
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой му е изгодно толкова болен човек като Хилъри да го управлява.
14
2
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Гошко, не тъпей! Има няколко президенти-жени на сериозни държави. Разходи се до уикито и ще разбереш.
13
1
 
2
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Тази кукумявка още ли е жива!!!!!
12
0
 
2
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Всяко дете знае-Баба Яга е безсмъртна!Ще видите как ще лети около Белия дом с метлата при пълнолуние,ако и сега да ходи трудно!
11
1
 
11
 
! Отговори
От Доналд Тръмп! преди 7 години
На Хилъри и става лошо, защото е бременна! От Доналд Тръмп!
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 4 дни американците лекуват пневмония, която иначе е смъртоносна за възрастни като тази баба. А защо докторите които са я лекували не ги предложат за Нобелова награда за медицина. Защото са уникални, под техните грижи, САЩ завоюва първо място по брой медали на Олимпиадата в Рио.
9
20
 
6
 
! Отговори
Zemiata преди 7 години
ПО-ДОБРЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ОТКОЛКОТО ПУТИН ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗБИВА БЕЗНАКАЗАНО НАРОДИТЕ НА СИРИЯ И УКРАЙНА И ДА ИМ КРАДЕ И ОКУПИРА ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!...mislih, ce niamalo izvinzemni..., no kato gledam..., edin se obadi...Mislia...., ce ot Mars...:))
8
0
 
30
 
! Отговори
Голем смех преди 7 години
На бабата трябва да й дадат малко от хапчетата на тенесистките сестри/братя/ Уйлямс и да видите какъв неудържим мутант ще стане.
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При едно не афиширано дипломатическо посещение в Иран госпожата имаше "инцидент" и официално обявиха, че си е счупила крак, доколкото си спомням. Злите езици говореха за по тежък инцидент, предизвикан предумишлено от нечии служби. Просто дамата е в лошо здравословно състояние и годините не са й никак малко. Що се отнася до Тръмп, с тези килца като нищо може да се гътне внезапно я от инсулт, я от инфаркт. Да им имам кандидатите....
6
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО-ДОБРЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ОТКОЛКОТО ПУТИН ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗБИВА БЕЗНАКАЗАНО НАРОДИТЕ НА СИРИЯ И УКРАЙНА И ДА ИМ КРАДЕ И ОКУПИРА ЗЕМЯТА!!!!!!!!!!
5
35
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ТЕРОРИСТА ТРЪМП КОЙТО Е ОРТАК С *** И ЕРДОГЪН!
4
6
 
23
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Разумните американци ще гласуват за Тръмп.Първо е мъж,второ е мъж,трето е...мъж,освен това тежи цели 107 кила,срещу 57 на Хилари.В коя сериозна държава в момента президентът е жена.Ако посети Хилъри някое...ветровито място,ще трябва да й слагат...камъни в джобовете за да не я търсят после някъде из...облаците.
3
3
 
22
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Аха бабата пак ще яхва метлата и пълен напред дано само краварите имат малко нещо в главите си ,че иначе дъртата може да докара света до червеното копче .
2
2
 
33
 
! Отговори
Да де.., преди 7 години
Само дето от пневмония не се припада и не се получават тикове...Завеса за наивници...
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еййй, от това нагло и нахално бабе няма отърване бе! Голям мерак да разпали третата световна има кукунделката.