Бойни самолети удариха Алепо за първи път след примирието

Ударите са по квартали, контролирани от бунтовниците
18 сеп 2016 22:52,
65
Бойни самолети удариха Алепо за първи път след примирието
Снимка: Архив, БТА

Неидентифицирани бойни самолети нанесоха удари по контролирани от бунтовниците квартали на град Алепо днес за първи път от началото на примирието в понеделник, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека, цитиран от Ройтерс.

Още по темата


Ракети ударили кварталите Карам ал Джабал, Карам ал Бик, Сахур и Шейх Хадар. Има съобщения за ранени, посочва неправителствената организация, базирана във Великобритания.

В южната провинция Дараа правителствени хеликоптери хвърлили варели с експлозиви върху контролирани от опозицията райони. Най-малко осем цивилни били убити, съобщи организацията.

Сирийската информационна агенция САНА съобщи, че правителствени изтребители днес подложили на ожесточени удари позиции на "Ислямска държава" в Деир аз Зур и убили "десетки" бойци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
42
 
! Отговори
Хм преди 7 години
След като САЩ открито поддържат с въздушни удари ИД,то примирието явно е безсмислено!
9
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомням си когато ИДИЛ превземаше Алепо, как медиите даваха репортажи за героичната съпротива на гражданите... все пак ИДИЛ превзе Алепо.Днес когато руснаците и сирийската армия се сражават за да освободят града, се оказва според същите медии, че в Алепо не били ИДИЛ, а умерената сирийска опозиция?!И как става тая работа - ИДИЛ завзеха Алепо, а сега там ги нямало, имало опозиция:)Медиите както и политиците се опитват да ни правят на ***.
8
5
 
43
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Някой ако още вярва в "бялата лястовица" САЩ .....да се поразрови из нета да прочете и да види снимки от това какви държави бяха Ирак , Либия и Афганистан ....преди "Хамериканското освобождение" ....да види и след това ......п.с. не са само тези три държави ...много още са !
7
4
 
54
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Асад , мачкай този изроден отряд на САЩ наречен ИД !
6
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Oko за око Зъб за зъбБомбене до дупкаСамо туй ги оправя тия въоръжени и обучени от Сащ Терористи
5
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В южната провинция Дараа правителствени хеликоптери хвърлили варели с експлозиви върху контролирани от опозицията райони". Да живее демократичната лъжа и измама по медиите. да припомним на т. нар. журн. от ДНЕС.БГ това територии контролираните от ТЕРОРИСТИТЕ.
4
1
 
5
 
! Отговори
Гурбетчия преди 7 години
Каде е Менто сега да напише качествен коментар
3
4
 
52
 
! Отговори
Божидар преди 7 години
След като днес САЩ "по погрешка" бомбандираха армията на Асад, е нормално "грешка" да позволи на "неидентифицирани" самолети да бомбандират терористите от "умерената" опозиция...
2
4
 
51
 
! Отговори
До крак преди 7 години
Всички терористи да се избият да видим кой ще спасяват тогава САЩ!
1
5
 
56
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Браво,Башар Асад,мачкай терористите до край!