Как ли ни виждат в Русия? "Ще я купим цялата!"

Руски кандидат-депутат коментира политиката на страната към България
19 сеп 2016 10:14,
545
Как ли ни виждат в Русия? "Ще я купим цялата!"
Снимка: кадър БНТ

Вчера в Русия се проведоха изборите за Държавната Дума, убедително спечелени от партията на президента Владимир Путин "Единна Русия".

С 44,% от гласовете партията печели над 330 депутатски мандата, което е над две трети от състава на 45-членната Държавна дума.

Още по темата

В идните дни предстои да чуем кой ли не да коментира резултатите от изборите, които са първите за Русия след анексирането на Крим и в условията на международни санкции.

Интересен е обаче коментарът на депутата от "Единна Русия" Пьотр Толстой. Той е журналист, едно от най-популярните лица на финансирания от държавата Първи телевизионен канал.

Пред БНТ той коментира възгледите си за ЕС, за Русия и за България.

"Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз - смяна на ръководството му и отказ от политиката му на присъединяване на страни, които влизат в зоната на национален интерес на Русия", заяви кандидат-депутатът от "Единна Русия".

До тук нищо изненадващо и нищо прекалено скандално. В отговор на пожеланието да води доброжелателна политика към България Пьотр Толстой вече решително казва: "Разбира се, просто ще я купим цялата! Половината от крайбрежието вече купихме!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
0
 
34
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Що се отнася до 'купуването'-купува този с парите,не този със суровините! Иначе всичките индии,африки и латински америки щяха да доминират света!Обратното е нали!
394
0
 
34
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Как нищо скандално!?! Първо се бърка в съюз в който не членува и второ за някакви "сфери" говори. Ще му обясня щи е сфера на влияние: държавност се формира ако групата писменост има. Докъдето е Българска писменост е зона на влияние на България Съвсем сериозно е така! Другото са мечтания на недорасли комплексари! В основата на руските домогвания тук е тъкмо комплексът им за малоценност от нас! Два съм и тежките комлекси_България и САЩ / ... /
393
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът се е опитал да приземи руснаците като им каже да не очакват повече от българско житие и битие.
392
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО *** СЕ ИЗПРАХА НА ЧЕРНОМУТРИЕТО, А ПРАНЕТО СИ ИМА ЦЕНА, А ЧИЧАКА ТОЛСТОЙ БЛЕСТИ С ОБРАЗА НА МУТРА, ЕДНО КЪМ ЕДНО С НАШИТЕ МУТРАЦИ-ВСЪЩНОСТ СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕДНА ЦЕНТРАЛА, НАГЛИ, ДАДЕШ ЛИ ИМ ДУМАТА И СЕ О Ф Е К А Л В А Т- ДО ЕДИН С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ПОЛУГРАМОТНИ, НЕ СТАВАТ ДАЖЕ ЗА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ, НО ВЕРНИ И УДОБНИ НЯКОМУ.
391
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Как ли ни виждат в Русия?" Как - като район на Москва , пълен с *** и кавказци!!!
390
2
 
38
 
! Отговори
От Слънчака преди 7 години
Тук по морето .Руснаците свалят *** и продават имотите които купиха преди 7-8 г на безценица.Вече спокойно може да се сдобиеш със двустаен Апартамен Ново строителство за 15 -20 хил евро .Тристайните излизат още по евтино.На скоро един фалирал Руснак от нямане на къде продаде Двустаен 68кв/м в центара на Слънчака за 36 хил ЛЕВА.Със сълзи на очите подви опашка и клекна.Беше го купил за 70 хил евра 2008 г.Продадохме им го скъпо на Братушките сега го изкупуваме Евтино!!!!
389
2
 
37
 
! Отговори
Dedi преди 7 години
Вече 27 години България се разпродава на безценица тихо-мълком! Защо никой не говори за това? Колко турски изселници са изкупили от българите Българска земя? Никой не го и коментира. В Кърджалийско колко процента от земята е у българи? Отново тишина. Защо хората продават земята си, за да могат да изучат децата си и за да се издържат. Защо никой не пише и не говори за причините и колко от земята е в чуждестранни ръце, въпреки че има закон да не се продава Българска земя на чужденци.
388
1
 
37
 
! Отговори
брадатчесъноядец преди 7 години
За съжаление това май е политиката на русия към бг.По руските медии съм се наслушал на изказванията на българофобите.Няма какво да се заблуждаваме.Русия не е това което е.
387
0
 
40
 
! Отговори
продължение преди 7 години
Но сигурно руснаците изпиват годишно много ракия и този е сметнал,че ще им е по изгодно да купят страната ни вместо всяка година да се пазарят зяа цената на ракията.А така ще трябва да плащат и мита.Пък нали и ЕС въведе санкции-може би вносът на алкохол да е намалял драстично и да има недоимък в магазините.Е сега е моментът Бойко да договори с Меркел изгодни условия за износ на ракия в Русия.Ако ли не ние зимата ще се греем на ракия,а руснаците нека пият газ !
386
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка година има предаване по руската телевизия в което президентът Путин отговаря на въпроси на хора от цялата страна.В едно от тези предавания той спомена,че в Русия годишно умират 40 000 души от алкохол.По руските телевизии постоянно има репортажи в които се показват гаражи в които се произвежда водка като забъркват антифриз,дървесен спирт и какво ли не.Та може би този депутат иска да купят България за да се сдобият с по чисти технологии за домашна ракия.Ние можем да им продадем срещу газ.
385
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е руска КалинкаНякои руснаци си купиха имоти по морето.Това не значи,че други ще тръгнат да се заселват в с. Мечка.Тоя живее в 1935 г.
384
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глобална е и липсата на професионализъм сред световната дипломация.
383
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Консуматорското общество е глобално, Русия не е от друга планета.Традицията повелява в подобни ситуации да се водят войни-те си текат.Въпросът е за или против човешката цивилизация?-защото дори Русия не може да си купи нова планета.
382
10
 
39
 
! Отговори
един там преди 7 години
Генерал радев ми падна в очите! Може ли такъв уж сериозен човек да не може да отсее шегата от сериозните думи! Дори на видеото, дето го показаха по БТВ, се вижда как Пьотр Толстой накрая едва сдържа смеха си!
381
6
 
45
 
! Отговори
алкохолици преди 7 години
пиян *** ти си гледай задръстената федерацийка съставена от над двайсет автономни републики защото никой не ви иска и скоро ще се разпаднете а и вашите нови китайски братушки вече са ви подкарали на аренда
380
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега!Хора всякакви, приказки всякакви!Русия е голяма, защото е империя, но това не променя факта, че тя не е единствената с имперски апетити спрямо нас.Освен това приятелство не се купува, но не е зле всички да сме наясно, че в Русия на сцената излиза ето такова ново поколение.
379
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като българин, живял 6 години в Русия, мога да потвърдя, че това е стандартното мислене на *** за България. Нагли, арогантни, безпардонни ***. Никакви братушки не са ни на нас тия ***.
378
3
 
57
 
! Отговори
Съби Стойков преди 7 години
Колко актуално звучат думите на Раковски относно Русия 150 години по-късно:" Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно наследие! "
377
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупаците , слушайки Баце обещаващ реки от петрол, природен газ от Черно море, вече се мислят за кувейтци или дубайци, ама ядец, вече е продадено на западняци.
376
4
 
43
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Който е завладявалБг.Все е фалирал.Примери Османска имрериа.Натиска Германия. СССР.САЩ. Е UСъветвам ги да стоят на страната. Много крадем Таварши.Внимавайте.