Ким Чен Ун отново изчезна. От какво ли е болен сега?

Експерти смятат, че е в параноя заради уж готвено покушение
12 окт 2016 22:09,
69
Ким Чен Ун отново изчезна. От какво ли е болен сега?
Снимка: Reuters, архив

Отсъствието на Ким Чен Ун от две важни публични събития повдигна отново въпроса за неговото здравословно състояние на севернокорейския лидер.

Повод за спекулациите стана отсъствието на диктатора на събитие, почитащо дядо му - Ким Ир Сен. Той не отиде и на концерт по повод 71-вата годишнина от основаването на Корейската трудова партия.

Още по темата
Военните сили на САЩ и Южна Корея бяха в очакване на нов ядрен опит от страна на Пхенян около годишнината.

Властите в Северна Корея не дават обяснение за липсата на лидера.

Преди беше съобщавано, че Ким Чен Ун е развил здравословни проблеми заради безразборното си хранене. Диктаторът, за който се смята, че е на 34 години, вероятно има и вид хранително разстройство, при което приема големи количества храна, когато получи страхова криза. А нея получавал заради страха си да не бъде убит.

Ким Чен Ун напълня значително, след като беше провъзгласен за лидер на Северна Корей. Това се случи през декември 2011 г., когато внезапно почина баща му, Ким Чен Ир.

Оттогава насам лидерът на Северна Корея регулярно изчезва. След едно поредно изчезване той се появи с бастун и накуцващ.

Миналата седмица бяха публикувани снимки от сувенирна фабрика в Пхенян, на които присъства и Ким Чен Ун. На тях се вижда, че той е отслабнал значително, но пък не е ясно кога точно са направени кадрите.

Смята се, че бащата на Ким Чен Ун е починал от високо кръвно налягане и диабет.

По-рано тази седмица се появиха и слухове, че диктаторът толкова се страхува от покушение, че не напуска очертанията на Пхенян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шорошите имат много недостатъци, но и едно добро качество - просто не знаят колко са зле. КНДР е високоразвита страна, с ядрени технологии, изстрелва спътници в космоса, балистични ракети, подводници и пр. Срещу тях да тичате, няма да ги стигнете!Женският им отбор U-17 днес е на четвърфинал на световното. Да им пожелаем успех!КНДР вече е била световен щампион при жените.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно място е Северна Корея. Всички са едни кльощави, мършави само Ким Чен е дебел и мазен та чак ще се пръсне.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го гледам , май заушката не му е преминала.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чул е, че наближава Коледа!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моли се в будистки храм МВФ, СБ, ЕК да му отпуснат заем за малко тел по границите, за три самолетни двигателя, за нов бежански лагер с жакузита, климатици и сателитни антени, за повече паркоместа по крайбрежието на Корейско море, за реформи в образованието, здравеопазването, културата, за да могат и умрелите да плащат данъци и пр. Всичко туй защото гледал по интернет бг. кандидат президенти. Първо припаднал от смях, после станал набожен и приел исляма.
36
2
 
7
 
! Отговори
.. преди 7 години
да ясно откъде кремъл набира тролите си. От Лудницата !
35
3
 
5
 
! Отговори
Сърбят го ръцете преди 7 години
Тренира стрелба със зенитка по демокради.
34
6
 
12
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Един такъв ни трябва и за 3 месеца всичко ще си дойде на мястото. Корупцията ще изчезне, *ще се спрат и ще станат по тихи от водата и по ниски от тревата, работа ще има за всички и никой няма да се прави на по велик от другия и да скача на бой. Такъв ни трябва на нас. Аре прави си каквото искаш, пък виж как ще изчезнеш от лицето на земята точно за 3 минути.
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Джим Кери беше изчезналза няколко месеца, но нашитежурналистки не питаха къде сее загубил. От страх.
32
6
 
8
 
! Отговори
Сульо преди 7 години
Е как от какво е болен? Боли го .ъза за краварите и еврогейовете и най-добре е , ако краварите искат да го махнат да продължават усилията и накрая ще пукне или от смях от краварските напъни или от силен .ъзобол.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, от какво да страда? От параноидна шизофрения, също като баща си и дядо си. На рода Ким това им върви по наследствена линия.
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си прави липосукция. Изсмуканите мазнини ще бъдат дарени на гладни севернокорейци.
29
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Инкогнито в Швейцария на ски е.
28
1
 
1
 
! Отговори
А преди 7 години
До ПопранкаВ КНДР май не може да стане никой, ако не е ***,от !
27
10
 
7
 
! Отговори
Диагноза преди 7 години
Този е болен от ТП - тотална простотия !
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чеши си мъдята - гадае кой ще е новия президент на МАЩ.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боли го к**а за такива статии сигурно.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ким Чен Ун отново изчезна. От какво ли е болен сега?"От досада. Чел е прекалено много глупости в западната преса и е решил да си почине от простотиите й.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По-рано тази седмица се появиха и слухове, че диктаторът толкова се страхува от покушение, че не напуска очертанията на Пхенян."Даже жълтите медии ще почервенеят от срам ако публикуват такъв "материал".
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Oтсъствието на Ким Чен Ун от две важни публични събития повдигна отново въпроса за неговото здравословно състояние на севернокорейския лидер."После пак ще се появи и западните медии пак ще имат материал с който да заработват долари. Те за това са се притеснили- къде им е работният материал.