Знае ли Ватиканът за извънземните? Според Уикилийкс – да!

Имейли разкриват, че църквата е наясно с наличието на НЛО
13 окт 2016 18:25,
33
Знае ли Ватиканът за извънземните? Според Уикилийкс – да!
Снимка: Reuters, архив

Знае ли Ватиканът за съществуването на извънземни? Според имейли, публикувани от "Уикилийкс" отговорът на този въпрос е "категорично да".

Имейлите съдържат кореспонденция между бившия американски астронавт Едгар Мичъл и Джон Подеста, който по това време работи в администрацията на президента Барак Обама. В момента Подеста е директор на кампанията на Хилари Клинтън.

Разговорите са от 2015 г., като Мичъл е поискал спешна среща с Подеста, за да обсъдят плановете на САЩ да разкрие съществуването на извънземни форми на живот, както и технологията на енергия от нулева точка. Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството. Ако тази теория е вярна, то тя може да използва като безкраен енергиен ресурс за нашата планета.

Но къде е намесен Ватиканът? Според имейл на Мичъл на въпросната среща ще присъства и негов колега, който ще съобщи, че "Ватиканът знае за съществуването на извънземни".

Втори имейл, изпратен от Мичъл няколко дни по-късно, разкрива, че "извънземен интелект помага на хората да усвоят енергията от нулева точка". Имейлът съдържа и следното изречение: "Те няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса".

Докато е работел в кабинета на Обама, Джон Подеста е един от хората, критикували управлението, че не разкрива информация за наличието на НЛО и извънземни.

Все още няма официална позиция от страна на Ватиканът по повод имейлите, публикувани от "Уикилийкс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
9
 
! Отговори
Имаме извънземен преди 7 години
Според мен Бойко е извънземен -каратист,охранител,пожарникар,градоначалник,министърпредседател,главен разпределител на космическа енергия от нулева точка в тая галактика.
28
3
 
1
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
редоклик биркузав дерикум футоракак джериталде копро мити боззо!
27
3
 
8
 
! Отговори
Aми че преди 7 години
Извънземните са описани още в Библията - съвсем логично е Ватиканът да знае. И за Бог, и за ангелите (пратеници) е писано, че не са от тоя свят, а от "небесата" - на съвременен език "космоса" !
26
1
 
6
 
! Отговори
koчо землянски преди 7 години
аз ако съм извънземен ще си харча живота за някви калитари да им обяснявам техники и технологии. мн специални тия земляни, всичко около тях се върти. верно сме цънтър на вселената
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Все още няма официална позиция от страна на Ватиканът по повод имейлите..."---Да, ама днесбегето вече има ... преди ВатиканЪТ.P.S. Валерия, кога съществителното от мъжки род се пише с пълен член?
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде ги видяха тез извънземни и имейли не знам .. Търсих в уикилиикса и нищо..
23
6
 
11
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН преди 7 години
Хората по света започнаха масово да полудяват, а по-лошото е, че не си пият хапчетата...
22
14
 
15
 
! Отговори
Вярно е! преди 7 години
Има извънземни! А съм ги виждал, те са сред нас. Има и начини как да ги разпознете. Те изглеждат като нас но всъщност не са хора. Те са енергиийни същества без физически тела, един вид демони които обсебват човешки тела на земята и ги изпозват като аватари.Реално те управляват земята през последните 5000хил. г. Всички империи и войни сат тяхно дело. Те държат финансите, и контролират информацията. 90% от политиците са техни слуги. А 100% от населението на земята са роби. Работна сила.
21
1
 
32
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Папата ако признае съществуването на извънземни, институцията му ще се сдобие със съдбата на ЦСКА.
20
6
 
31
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Който не е от Земен е извън земен. Така, че съществуването им е неоспоримо. Какво тук значи някакъв си Ватикан. Обаче тука е заровен ключа от бараката. В това "Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството". Доказателство, че Белене ни не требе на нас българето. Ние бъкаме от енергия. Тя е в нас и ние сме в нея. Трябва само да ни вържат в паралел с една жица и да пазят от братчедите да не я откраднат.
19
5
 
11
 
! Отговори
Xxx преди 7 години
Сега ,последно,има ли извънземни или не ?Кво ме бърка знаела ли Ватикана?!
18
0
 
24
 
! Отговори
ПР преди 7 години
МИ ТО И ЮНКЕР И БИВШИЯ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА КАНАДА ГО КАЗАХА. ПЪРВИЯТ СЕ ИЗТЪРВА ОТ ПИЯНСКО МАЛОУМИЕ, А ВТОРИЯТ СПОМЕНАВА И ЦИТИРА МНОГО ФАКТИ И ИМЕНА.
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ватиканът знае за извънземните и мноооого други неща. И не само ги крие, ами ги предизвиква....
16
1
 
29
 
! Отговори
Цветанка преди 7 години
....Разбира се че има извънземни - нали те ни управляват!
15
7
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Вече има доказателство че на Земята са идвали извънземни. Ако напишете в гугъл Viktor Lubek (чешки археолог) ще попаднете на информация за открита мумия на извънземен в египеска пирамида. Според надписите той е бил съветник на фараона Сенурсет II.
14
5
 
32
 
! Отговори
хммм преди 7 години
То ако всичко това което е написано е вярно на кой му пука за тъпата Ватикана. Въпроса е че тогава че 100 процента съществата които движат живота на земята не са хора. И не виждам конкретна причина да ни движат към нещо хубаво. С унищожаването на европейската раса и стимулирането в момента на африканците да идват към европа и да ни довършат ще съсипят първо единствената раса която е показала в историята си жестокост и стимул към прогрес. Дано се справим.
13
2
 
47
 
! Отговори
реалист преди 7 години
НА НАШАТА ДЪРЖАВА И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ПОМОГНАТ
12
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подготвят хората и ще представят рептилските влечуги като извънземни които са уж тук да ни мислят(доброто и ни помагат) ,а истината е точно обратната рептиолиите са врагове на хората.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиИ как ще създадеш ЩИТ с безплатна енергия ?! Момче, не си у ред ! Ама хич!
10
2
 
4
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 6 и 7Дори да ползваш енергията да си създадеш Щит вече си го направил ползвал си енергията за военни цели преди за хуманитарни.ВикиЛиикс публикуват само това което други са написали. Те обикновено нямат мнение за пуснатите материали освен да истински са и не не са истински.