Русия праща самолетоносач към Сирия, на борда – Су, МиГ-ове...

Това ще е отговор на заплахите в района, обясняват от руския флот
Обновена: 16 окт 2016 10:40 | 16 окт 2016 10:39,
349
Русия праща самолетоносач към Сирия, на борда – Су, МиГ-ове...
Снимка: архив, Ройтерс

Руският самолетоносач "Адмирал Кузнецов" се насочва към Сирия, за да засили военното присъствие на Русия в този регион, съобщи руският флот, цитиран от Франс прес.

Разполагането на самолетоносача, както и на крайцера "Петър Велики", ескадрения миноносец "Адмирал Кулаков" и на кораби за борба с подводници ще позволи да се "отговори на всяка нова форма на заплаха, като пиратството или международния тероризъм", заяви руският флот, цитиран от агенция "Интерфакс".

"Адмирал Кузнецов" обикновено е базиран в Североморск, в Баренцово море. Корабът ще бъде разположен в Тартус, където Русия се готви да създаде постоянна военноморска база. На борда му ще има няколко бойни самолети и хеликоптери, включително изтребители Су-33, МиГ-29 КР и МиГ-29 КУБР, както и хеликоптер Ка-52К. Те ще подсилят вече разположените в Сирия руски военновъздушни сили, предаде BTV.

Около 4300 руски военни са разположени в Сирия, повече от година след началото на военната интервенция на 30 септември 2015 г. и Русия продължава да засилва военното си присъствие, въпреки че през март президентът Владимир Путин обяви, че изтегля част от контингента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Треперете Фашисти.Мамо, мамо, я ги виж! Що е? Идат, погледни.Идат сине, идат. Идат ф-22 , че е крайно време вече.
243
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Треперете Фашистиалкохола не прощава..........
242
11
 
13
 
! Отговори
Треперете Фашисти преди 7 години
В Русия са съсредоточени надеждите на народа, тя крепи вярата му,той чувства, че не е сам в борбата. Цялата страна грее надежда ,че Русия ще прати адмирала кузнецов и ще ни освободи отново.Те,нашите братя славяни са победила в миналото Наполеон Мамаяр Хан,а Хитлер докараха до самоубийство.В самото име Русия е въплътена магията на народа:Здравствуйте, братушки, братчета славяни вика дядо душко радосно щастливо.Бургас ви очаква с фанфари адмирале..Мамо, мамо, я ги виж! Що е? Идат, погледни.
241
3
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Всичко започна с операцията на бургаското летище/която беше представена като атентат/.Евреите гракнаха че е виновна Хисбулла,терористите подготвени от западните декорации само това и чакаха.Много нефт има във Сирия,много ги сърби западняците горките....
240
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Играта загрубя,Русия забива с мощтна бойна техника и сее смърт в Сирийския регион,докато САЩ мълчаливо наблюдават клането,и се правят,че "преговарят"слушайки поредните лъжи на Путин и Лавров.Всичко започна с изтеглянето на САЩ от Сирия2013,след това от ЕС,макар че забелязваме,че си поправят грешката и НАТО се завръща в европейските страни.
239
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиСлед което Кузнецов ще го ремонтират капитално около 2 години :))))
238
9
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Незнайко 326И до другите дето не преглеждат старите постове.Русия Праща ТАКР(КОЕТО Е ПРИНЦИПНО РАЗЛИЧНО ОТ САМОЛЕТОНОСАЧ) Кузнецов в Сирия за да изпита и лепне на авиационната група от МиГ-29К, Су-33, МиГ-29КУБ, Ка-27ПЛ, Ка-27ПС,Ка-29, Ка-31(Ауакс) и Ка-52К етикета Водили бойни действия(Battle Tested)Изпитват си оръжията в реална обстановка
237
7
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
Русия праща руски самолетоносач с руски самолети на него. Странно, аз пък си мислех, че ще пратят самолетоносач с консерви и компоти.
236
21
 
9
 
! Отговори
Незнайко преди 7 години
русия праща какво ??? Онова нещо дето се движи с въглища ли ? Че те, дори и да го пратят, нещото едва ли ще стигне. Дет' се вика "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак." :-))И още един цитат ( забравих от кого ) - "Руснаците най-много искат света да ги харесва и уважава - ама нищо не правят по въпроса."Та. такива ми ти работи, стринке. :-)))
235
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До */*Понякога и крана на душа може да се повреди. По-добре да чакаме да завали дъжд та да се изкъпем, нали?
234
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що се пенявите всички.Имат хората пращат.Ний кво да пратим.Какво имаме .Полеви бани да се къпят войниците и *** обрани от околовръсните пътища,да обслужват воините.
233
11
 
5
 
! Отговори
*/* преди 7 години
До Анонименче какво против делкото,чукчето и наковлнята имаш бе?Какато какзваше един стар майстор има ли ток и бензин няма проблеми.Сега има всевъзможни датчици и ако някои се прецака е мноооого кофти.
232
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самолетоносач с мазут е като жигули с делко, чукче и наковалня.
231
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама, нали още преди месец беше тръгнал този самолетоносач за Сирия....дървен сал да беше пък щеше вече да е пристигнал !
230
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън -дрън чи пляс!ГОЛЯМАТА РАЗХОДКА-това ще прави авионосната група.С никакъв тероризъм няма да се бори,доколкото такова чудо има.Русия се намеси в Сирийската месомелачка не за да спаси Асад както си мисляте-та той се бе споразумял с ИДИЛ и заедно за 2 месеца смазаха остатъците от т.н. умерено-американска опозиция, а за да заявят на света че отново са в играта.Самия факт че всяка трета статия в стенвестника ви е плюене по Русия значи че упражнението на Путин е успешно избълнено.В играта са !
229
15
 
12
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
До Анонимен 313Търсете пътя на парите и ще разберете защо и кой какво иска!------------Вярно ама не съвсемТърсете пътя на газа!!! Цялата патаклама в Сирия е да не допусне Путин газа от каспийския район да стига до Европа. Слагайки ръка на Сирия отрязва възможностите за пренос. Щото тръгне ли газ от там Путин е мъртвец. Понял??
228
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 314Абе, ***... компютъра го измисли Джон Атанасов по времето, дето дедо ти носеше ибрика на чалмалиите, ДТиБ ВГЗ
227
13
 
11
 
! Отговори
До BG преди 7 години
Русия - 1 + един продаден на Китай + 1 продаден на Индия + един нарязан за скраб, Испанските и Италианските "самолетонасачи" всички взети заедно имат по-малко летателни апарати от руския, да не говорим за системите за защита на последния.
226
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 313Краварите :)) викаш... краварите ти измислиха интернет и компа на който пишеш глупостите си..Иначе, на Черно море има три натовски държави. За всички тях Русия е заплаха.
225
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тролгеносенАйде идете да си вземете левчетата и не се срамете повече тук бе, ливади!Нек'ъф БГ (уж) пък брои самолетоносачи.Толкова ли сте плитки, та не можете да разберете, че едни "големи" се бият, а ние страдаме!Какъв интерес имат краварите тук? Или африканците?А ние що нямаме интереси в Австралия?Толкова ли сте кухи ***???!!!Търсете пътя на парите и ще разберете защо и кой какво иска!Мразя глупаците... Не се бутайте между тях!