Мелания оправда набързо мъжа си: Момчешки приказки!

Тръмп пък смята да се срещне с Путин, ако спечели изборите
4
Мелания оправда набързо мъжа си: Момчешки приказки!
Доналд Тръмп. Снимка: БТА

Мелания Тръмп - съпругата на републиканския кандидат за Белия дом Доналд Тръмп - нарече "момчешки приказки" неприличните му изказвания за жените, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Още по темата
В телевизионно интервю Мелания Тръмп каза, че се изненадала, когато чула записа от 2005 г., защото никога не го била чувала да използва подобен език. Според нея думите му са обидни и много неуместни, но той й се е извинил и тя му е простила.

Мелания Тръмп за първи път застана пред телевизионни камери след излъчването на 7 октомври на записа с неприличните забележки на Тръмп за жените, които той прави в разговор с Били Буш, тогава водещ на шоуто "Достъп в Холивуд". 44-годишният Били Буш е племенник на бившия президент Джордж Буш баща, братовчед на бившия президент Джордж Буш син и на бившия губернатор на Флорида Джеб Буш.

Телевизия Ен Би Си уволни Били Буш, който от два месеца водеше шоуто "Днес", след излъчването на вулгарния запис с Тръмп. В този запис Буш се смее на думите на Тръмп, че благодарение на славата си може да опипва и да предлага секс на чужди жени. Буш заяви, че е смутен и засрамен, съобщи Асошиейтед прес. 

Междувременно републиканският кандидат за Белия дом Доналд Тръмп каза, че ако спечели изборите на 8 ноември, може да се срещне с руския президент Владимир Путин преди да встъпи в длъжност, предаде Асошиейтед прес.
 
В интервю по радиото Тръмп каза, че ако победи съперничката си Хилари Клинтън, може да се срещне "с Путин, с Русия" преди да поеме управлението. Той добави, че напрежението между Путин и президента Барак Обама е "потенциално катастрофална ситуация". "Не е чудно, че той (Путин) не може да понася Обама и Хилари Клинтън", смята републиканският кандидат. 
 
Освен това Тръмп казва в радиоинтервюто, че Клинтън има "твърде надценен интелект", добавя АП. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЮвендияя и лекен це.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нахална ***, лика прилика са си с тва *** дръмпф...
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така ще се среща с Путин?! Това противоречи на атлантическите ценности и на интересите на империализма. Кой ще му позволи подобна дързост?
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да Мелания, когато е изричало тези простотии твоето "момче" е било на почти 60 години. Явно си се оженила за оли-гофрен, но богат оли-гофрен! Това не е нищо ново, но този оли-гофрен сега иска да става президент на САЩ.