От Берлин за кървавата нощ: Не инцидент, а лудост!

Хора разказват за преживения ужас от терористичната атака
20 дек 2016 20:00,
45
От Берлин за кървавата нощ: Не инцидент, а лудост!
Снимка: bgonair.bg

"Това е лудост. Това не е инцидент". С тези думи хората описват ужаса от миналата вечер в Берлин. Камионът убиец се вряза в множеството на коледен базар в германската столица и прегази 12 души.

"Често идвам тук с децата си. Това е и причината сега отново да съм тук. Бях шокирана. Децата ми бяха тук сами, приятелите ми също бяха тук", разказа Барбара пред камерата на Bulgaria ON AIR в Берлин.

"Снощи бяхме в метрото. На излизане видяхме много полиция. Попитахме какво става и казаха, че имало терористи. Хората бяха ужасени. Страхуваме се", призна и Никола.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За главата на нашия Ром даваха 60 000 евро а сега за главата на Пакистанеца и един цент не дават , май всичко беше Реклама за някои
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди малко гледах едно видео по Bbc за настроенията сред берлинчани след атентата, озаглавено I'm not afraid! Не ни е страх. Една жена казва че независимо от ужаса от преживяното вчера, германците са твърди и непоколебими да продължат да отстояват ценностите си да са zusammen -заедно (с терористите предполагам имаше предвид!) и че не ги е страх! Браво. Е какво да ги мислим?
22
1
 
24
 
! Отговори
А преди 7 години
Страх,колапс в икономиката,невинни жертви,налагане на квотно разпределение на терористи в мирни държави,това ли е демократичното и успешно управление!а иначе Путин бил диктатор!
21
2
 
40
 
! Отговори
man преди 7 години
Говорих с един германец онзи ден, и межу другото го попитах какво мисли за бежанския поток и мигрантите. Тегли ми една лекция за толерантност, солидарност и в тоя стил излеяния. Е, да си сърбат попарата!
20
3
 
43
 
! Отговори
Циник до 12 преди 7 години
Мноого си прав - Андреас Бревик беше 100% прав! Европа Мурксел ханъм я превърна в отходна яма , в която всеки побъркан мюсюлманин може да трепе където, както, и колкото му е кеф! Ей ги на - немските полицаи с пръст в уста - даже понятие си нямат кой е газил аджеба поверените им граждани! А кмета на Берлин отива още по-далеч в безпардонната си глупост - "Всичко е под контрол!"Кое бе байно? Погребалните бюра, или парцелите в гробищата!
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да си много глупав та да питаш някой чужденец в БЕРЛИН за случилото се , няма германци ли там
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха колко сте смешни , спрели пред един Хотел в Берлин и търсят някой да интервюират на английски , кога ша научете немския
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интервю на английски в Германия , а кой да говори немски
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако знаех немски щях да питам някой немец ама знам само английски хахаха...........
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно да доидат Журналисти в българия а пък да питат чужденци за нещо което се е случило в България
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Времената се промениха и трябва да се научим да живеем с тероризма. Трябва да покажем солидарност и всеобщо спокойствие......Това не го казвам аз а един триполов френски лиз.ч. Така че учете се да живеете в ТЕРОР И НАСИЛИЕ. Има ли още овце които да искат да живеят в такъв свят без да са сигурни че утре ще са живи те и семействата им? Ако искате продължавайте да си качвате на власт тикви цаци гейчета а не гласувайте за патриотите които са против толерастията и терора и за здрава ръка и закони!
13
1
 
15
 
! Отговори
Berlin преди 7 години
Какви са теа нагличани в Германия , от 90 миилиона нямаше ли един германец да питате , така като знаем само английски а пък сме в Германия
12
1
 
29
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
А бе,брато, какво печелят от труда на имигрантите? Направи сметка Кой имигрант работи, за Кого работи и от друга страна Колко амуджи са на социала в Германия...Лично на мен сметките ми излизат на минус за немската държава.
11
16
 
6
 
! Отговори
ее преди 7 години
докато печелят стотици милиарди от евтиния труд на мигрантите които извършват работа която германците не искат но продукта от тази работа бвп остава у германия не е хитро?
10
0
 
19
 
! Отговори
PD преди 7 години
В умението си, да създават уникален дисбаланс, между емоцията на уплашена овца, и множеството човекочаса аналитичен труд на изброрните овчари и техните експертни екипи, медиите са уникален инструмент, по посока внедряване на аксиомата, разделяй и владей. Водещ е винаги страха. В крайна сметка печелят винаги вълците, щото отцепилите се от стадото офси, са лесна плячка. Това е аксионмно известно на човечеството, но номера минава дори, и в новото високотехнологично и информативно време.
9
0
 
25
 
! Отговори
их бин Шарли ал Ебдо преди 7 години
До Анонименсега Китай откри стотната си фабрика за потресени плюшени мечета "ай лаф ю" за германските хипита в розовия автобус, домъкнали се у нас да пеят фондацийни песни на дъгата и да режат оградата за още мутердойчландски гости
8
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брайвик ви предупреди преди години, нарекохте го луд, а сега наричате лудост крайният резултат от мултиетническият ви "модел".
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това просто е резултатът от толерастията на евро либерастите.
6
1
 
33
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
На съвестта на Меркел вече тежат доста жертви. А като казват, че било лудост косвено казват, че баба им М. също е луда. С призива си за единство Меркел се опитва да подели отговорността си за станалото с другите. Няма да стане, защото грехът е винаги индивидуален.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Две в едноЩе видим, дано сме живи!!!