Таско Ерменков: Борим се с последствията от бежанците!

Времето на нападението срещу руския посланик не е избрано случайно
20 дек 2016 10:52, Анисия Иванова
10
Таско Ерменков: Борим се с последствията от бежанците!
Снимка: Bulgaria On Air

Бидейки една общност, не можем да кажем, че проблемите на Германия не са наши. Това коментира в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR народният представител от БСП Таско Ерменков.

"Ние се борим с последствията, а за да се прекрати вълната от бежанци, трябва да ликвидираме причините. Западна Европа и сегашното управление на САЩ се концентрират срещу Русия, а не с Русия за борба с тероризма. Най-основното нещо, което трябва да се разбере, че най-голяма опасност в момента е войната на терористи срещу нормални граждани", заяви Ерменков.

По думите му риск за националната сигурност на България имало, но този риск не идвал откъде да е, а от настоящото управление.

"Най-голяма заплаха за българската национална сигурност, това е поведението на самото правителство. То е огромен риск за националната сигурност с това тупане на топката... Видимо желанието да консумираш власт, пари и привилегии надхвърля едно нормално чувство на морал", обобщи народният представител.

По темата за убийството на руския посланик в Анкара пък говори директорът на Центъра за близкоизточни изследвания д-р Мохд Абуаси. По думите му активната терористична пропаганда вербува все повече последователи на екстремистката идеология и това си личи в световен мащаб. Абуаси изрази съмнения, че нападателят в Анкара е подготвил престъплението сам. Според него времето на нападението също не е избрано случайно.

"Това се случи преди тройната среща, която ще се състои днес с външния министър на Иран, Турция и Русия. Целта на този акт е ясна - да се провали тази среща и да навреди на руско-турските отношения", анализира Абуаси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Явно не си разбрал, но нищо, случва се. Та повтарям, дано да разбереш: КОЙТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ТОЙ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТТА! Дали БСП, дали ГЕРБ, дали филанкяшията, не е важно; важното е спечелилият да носи отговорността!А не да си чешем езиците с Нинова или с когото и да е другиго!Да се надявам, че мааалко ти се е прояснило! (макар че надали, съдейки по постовете ти).
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен, ако сега се проведат избори пак БСП няма да са първи така че за какво се напъват?
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АНОНИМЕН 5Избори са необходими! А не разсъждения на тема "...и твоята..."Тогава трябва да се търси отговорност от спечелилия! А не сега. Не се управлява с малцинство. Това да не ти е РБ!
5
4
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Ама моля ти се ,Таско,за какво тупане на топката говориш?Нали беше и във вашите ръце,защо я прехвърлихте на друг?А вашата Корнелия нали каза,че е отговорен човек,а не ще да състави правителство.Много е лесно от страни да критикуваш,хайде ще ви видим и вие какви ще ги надробите.
4
2
 
6
 
! Отговори
АИ преди 7 години
Простотия! Борете се с причината,а не с последствията,че резултатите от вашата "борба" са печални за страната ни...
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вместо да се борим с последствията,да бяхме се поборили да ги предотвратим!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много точно казано отТаско Ерменков.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е вярно. И веднага краварите си организираха едно голо нападение на тяхното посолство . Видите ли и ние сме потърпевши