Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!

Лидерката на националистите обяви, че Фрекзит ще е нейна политика
24 дек 2016 20:29,
343
Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!
Снимка: Reuters

Лидерката на френската крайнодясна партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че възнамерява да води политика за излизане на Франция от ЕС. Тя каза това в интервю за гръцкия в."Димократия", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Фрекзит /излизане на Франция от ЕС/ ще бъде част от моята политика, посочи Льо Пен, която планира да участва в президентските избори във Франция.

"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират", казва Льо Пен в интервюто.

Според лидерката на Национален фронт "ЕС се явява нож в сърцето на националния суверенитет на европейските държави, а еврото се явява не валута, а инструмент за шантаж, използван от Брюксел, за да провежда своята политика".

Льо Пен смята, че вече няма необходимост от НАТО. "Блокът беше създаден, когато съществуваше заплахата от Врашавския договор и разширяване на комунистичесикя Съветски съюз", отбеляза тя.

"СССР вече не съществува, както не съществува и Варшавският договор", изтъкна Льо Пен. Тя заяви, че "Вашингтон поддържа същестувването на НАТО за постигане на своите цели в Европа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ивайло Атанасов не трябва да се плаши.Той сам ще се обеси на полиелея.
127
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И по не е за нищо не стават та за това милион българи живеят и работят там. Там другарю в ЕС, не в ПУТИНЛАНДИЯ!!!!!. Повтарям ЕВРОФИЛА Е РЯДКО ТЪПО СЪЩЕСТВО!!!!
126
2
 
3
 
! Отговори
До 253 преди 7 години
Къде видя да се тревожа за французите?Казах ти мен не ме мисли, аз когато пия вино със сигурност е по-хубаво от това което мачкаш ти в пластмасовите бидони в мазето на блока.Сънуваш панелки ми се струва. Тази на дядо ти не я ли санираха вече?
125
13
 
10
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 7 години
И по не е за нищо не стават та за това милион българи живеят и работят там. Там другарю в ЕС, не в ПУТИНЛАНДИЯ!!!!!. Повтарям РУСОФИЛА Е РЯДКО ТЪПО СЪЩЕСТВО!!!!
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре че нещата не зависят от *** като теб.Ако зависеха вече п...-----А от *** като теб ли зависят?
123
6
 
3
 
! Отговори
до 246 преди 7 години
А и за франците не се тревожи те и аз ще си направим вино а ти ще си купиш от магазина вода с подсадител и е си живуркаш в панелката.
122
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Спокойно другари. "Старата европа" ще напусне и после ще си основе чисто нов съюз без бремето на новите членки като нас. Ние ще се затвърдим като клоаката на Европа и ще се разпаднем, точно както сме били пред разпад на държавността ни през 14 век. Североизтока ще отиде в Румъния, югоизтока към Турция, а останалата част ще вегетира няколко века докато албанците не направят велика Албания. Това ви чака ""Добре че нещата не зависят от *** като теб.Ако зависеха вече поне наполовина щяха д
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да съм казал, че от си купувам?
120
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 228Бъдете спокойни. Льо Пен никога няма да стане президент на Франция. Французите много добре знаят каква катастрофа ще бъде за тях."И за Тръмп говорехте с такава увереност..-------------------------Тук нещата са съвсем различни. Тръмп беше кандидат на републиканската партия която е управлявала многократно Америка. Льо Пен е шеф на треторазрядна партия без никакви кадри и управленчески опит защото никога не е управлявала. Затова никой няма да я допусне до властта.
119
5
 
1
 
! Отговори
До 238 преди 7 години
Ти за мен не мисли. Не съм толкова закъсал да си правя сам вино, когато мога да си купя от производители които го правят по-добре.
118
8
 
9
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 7 години
А в ПУТИНЛАНДИЯ стотина, ей така се гътнаха с един шампоан,. Не знам по света стават земетресения, терористични актове, наводнения ама толкова жертви няма. Не знам как да го нарека случилото се в СССР 2,може би,, ритуално самоубийство,,. Човек трябва наистина много да се мрази за да се прави зор лем русофил......
117
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно другари. "Старата европа" ще напусне и после ще си основе чисто нов съюз без бремето на новите членки като нас. Ние ще се затвърдим като клоаката на Европа и ще се разпаднем, точно както сме били пред разпад на държавността ни през 14 век. Североизтока ще отиде в Румъния, югоизтока към Турция, а останалата част ще вегетира няколко века докато албанците не направят велика Албания. Това ви чака.
116
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бъдете спокойни. Льо Пен никога няма да стане президент на Франция. Французите много добре знаят каква катастрофа ще бъде за тях."-- и за брекзита ни казваха да бъдем спокойни-- и за Ц. Цачева ни казваха да бъдем спокойни-- и за Тръмп ни казваха да бъдем спокойни Май вече сметките им не излизат.
115
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щорошоидите са в паника тролят та се късат, язък секнаха паричките идете пийнете едно червено винце като мен празник е все пак. И Мари льо Пен е една прекрасна дама, която ще е следващата Желязна Лейди.
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 225 229,"Льо Пен получи рекордна подкрепа на първичния тур преди дни,"-------------------Чуваш ли се какво говориш бе човече? Какъв първичен тур? Той ще бъде през април.Наистина и дума не трябва да ви се вярва на вас путинофилите.
113
4
 
3
 
! Отговори
ДО 235 преди 7 години
Какви вина ще пият аз си правя вино всяка година но ти гледай да не цъфнеш и вършеш в панелката на баба си като шорош ти спре парите.
112
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
льо Пен е права
111
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тая ако наистина и плащат във рубли зНачи за Фанция все още има надежда няма да и плащат в арабски динари преведени от ИД, я. Тръмп Путин и Льо Пен и Асад ще сложат край на тероризма.
110
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като напусне Франция вие ще цъфнете и ще вържете ли?Ще люскате боярищник, а французите пак ще си пият вината и шампанското.
109
8
 
9
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 7 години
РУСОФИЛИ ТЕ СА РЯДКО *** СЪЩЕСТВА!!!! 😉