Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!

Лидерката на националистите обяви, че Фрекзит ще е нейна политика
24 дек 2016 20:29,
343
Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!
Снимка: Reuters

Лидерката на френската крайнодясна партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че възнамерява да води политика за излизане на Франция от ЕС. Тя каза това в интервю за гръцкия в."Димократия", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Фрекзит /излизане на Франция от ЕС/ ще бъде част от моята политика, посочи Льо Пен, която планира да участва в президентските избори във Франция.

"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират", казва Льо Пен в интервюто.

Според лидерката на Национален фронт "ЕС се явява нож в сърцето на националния суверенитет на европейските държави, а еврото се явява не валута, а инструмент за шантаж, използван от Брюксел, за да провежда своята политика".

Льо Пен смята, че вече няма необходимост от НАТО. "Блокът беше създаден, когато съществуваше заплахата от Врашавския договор и разширяване на комунистичесикя Съветски съюз", отбеляза тя.

"СССР вече не съществува, както не съществува и Варшавският договор", изтъкна Льо Пен. Тя заяви, че "Вашингтон поддържа същестувването на НАТО за постигане на своите цели в Европа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
La Russie faisait partie du G8, mais voilà les magouilles des 7 autres partenairesqui ont voulu jouer au plus fin ont echouées face a Poutine .Коментар от Фигаро към статия за пресконференцията на Путин:Русия беше член на Г8, но ето триковете на 7-те други партнъори,които поискаха да се правят на по-умни,се провалиха срещу Путин.
107
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като бретанците можаха да ритнат един голям шут в лицето на Меркелица, защо франсетата да не могат от тоя катун наречен Брюксел смърди на м. ъ. р. ш. а. Само напълно извратен човек може да се натища да в некви съюзи с Брюксел.
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 224"Ти беше ли там?Представям си как Путин носи 40 млн. евро в куфарче и ги дава на някого...Я *** се прегледай..."------------------------------------Преди да обиждаш провери. Понеже Франция е демократична страна, това официално се знае и самата тя не го отрича. Парите са приведени от руска държавна банка, управлявана от най-близкото обкръжение на Путин. Това го призна и руския посланик в Париж в интервю пред френския канал France2 преди около седмица.
105
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не пикаййй газ нито лосион. Тръмп е творение на системата, която работи и днес.Системата,която плюе...удобно..Тръмп има два хода или да следва модела на успеха или да хвърли страната в криза и война. Нищо повече.Колкото и да лаете си оставате един пионки в цялата схема.
104
6
 
12
 
! Отговори
до 225 преди 7 години
Льо Пен получи рекордна подкрепа на първичния тур преди дни, Юнкер вече заяви, че се подготвя за траур, поради изгледите тя да спечели. Работата се пече. :)
103
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бъдете спокойни. Льо Пен никога няма да стане президент на Франция. Французите много добре знаят каква катастрофа ще бъде за тях."И за Тръмп говорехте с такава увереност...
102
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти нямаш мнения...Не си създал нищо по работещо от ЕС. Няма и да създадеш.Тея крайни популисти...Лаят едно и също...После бягат един след друг.Като го няма ЕС после на къде? Затваряне на всички граници? Визи? Червени паспорти? Труден обмен на стоки? Режим на тока? Ние от там идваме... Смешници....Това ли пропагандирате? Защото не чух нито един краен популист да каже ПОСЛЕ на къде... И как...
101
5
 
6
 
! Отговори
Хасн преди 7 години
Браво франсетата имат право на референдум ека саии решат съдбата си не оня диктатор Юнкер да им казва какво да правят от розовия си кабинет. И каго Юткер асъмне в затвора да не забрави да си вземе тубата с вазелин дето я държи в лявото чекмедже редом с дилдото на Кончита.
100
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдете спокойни. Льо Пен никога няма да стане президент на Франция. Французите много добре знаят каква катастрофа ще бъде за тях.
99
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Льо Пен току що изрази мнението на всички нормални хора в Европа, като изключим разбира се зомбираните атлантически ибррици.
98
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХасанБлагодарение на Путин Русия се превърна в една боклукчийска кофа. Да живее Меркел, да живее ЕС.
97
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират"Честно казано не намирам нищо от казаното, което да оспоря. Може би най-точното определение на ЕС.
96
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марин Льо Пен е получила 40 милиона евро от Путин за да ги дрънка тези глупости а вие и вярвайте и се радвайте. Най са за съжаление руснаците, които гладуват но не могат да направят нищо.
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вземи си козата на Ердоган и си я набутай във задния си двор.
94
6
 
7
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 7 години
Другарю аз и не искам нищо съветско, а на теб ти препоръчва да опиташ малко руски шампоан, той отърва около сто човека в СССР от не човешката мъка да живееш в съветската ***
93
5
 
12
 
! Отговори
Хасан преди 7 години
Благодарение на Меркел ЕС се превърна в една боклукчийска кофа. Да живее Путин, да живее Русия.
92
4
 
7
 
! Отговори
до 209 преди 7 години
Как разбра че ходим на запад такива като теб ни набутаха във смрадливия ЕС. Както вече казах идат тежки времена а ти казваш че Европа вече си има поблеми защо Путин трябва да им докарва повече погледни сам какво си написал смешнико. Колкото и да злобеете Путин не му е нужно да ви прави нищо на смрадливия кенефчийски ЕС.
91
5
 
7
 
! Отговори
Ивайло Атанасов преди 7 години
Земи си руския нефт и си го на бутай в съветския си газ, и южния поток също другарю
90
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Но, защо така не искате да отидете там, а ходите все в лошия Запад? ""-- все един и същ глюпав въпрос - там са наслагалипримамки за балами като тебе дето са готови да продадатмайка си и баща си за 15 цента.
89
6
 
3
 
! Отговори
До 204 преди 7 години
До АнонименТака ли? Сигурно вашия герой Путин ще ги докара тези тежки времена??И как по-точно това ще се случи.Проблемите на Европа са си нейни и тя по един или друг начин се справя с тях.Заслужавате всички *** да ви изпратят в земния рай- Русия...ама така..по-ценралните част. Да пиживеете там...да се насладите на прекраснния живот.ДОста неща ще ви се прояснят. И друга песен ще запеете.Но, защо така не искате да отидете там, а ходите все в лошия Запад?