Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!

Лидерката на националистите обяви, че Фрекзит ще е нейна политика
24 дек 2016 20:29,
343
Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!
Снимка: Reuters

Лидерката на френската крайнодясна партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че възнамерява да води политика за излизане на Франция от ЕС. Тя каза това в интервю за гръцкия в."Димократия", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Фрекзит /излизане на Франция от ЕС/ ще бъде част от моята политика, посочи Льо Пен, която планира да участва в президентските избори във Франция.

"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират", казва Льо Пен в интервюто.

Според лидерката на Национален фронт "ЕС се явява нож в сърцето на националния суверенитет на европейските държави, а еврото се явява не валута, а инструмент за шантаж, използван от Брюксел, за да провежда своята политика".

Льо Пен смята, че вече няма необходимост от НАТО. "Блокът беше създаден, когато съществуваше заплахата от Врашавския договор и разширяване на комунистичесикя Съветски съюз", отбеляза тя.

"СССР вече не съществува, както не съществува и Варшавският договор", изтъкна Льо Пен. Тя заяви, че "Вашингтон поддържа същестувването на НАТО за постигане на своите цели в Европа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
42
 
! Отговори
Г-н Тиквочев преди 7 години
Разпадне ли се ЕС , Тиквата ще избяга защото чрез него той си получава мандатите! Спрат ли му фондовете и Тиквата е пълна НУЛА !Никаква икономика, никаква производителнист, никаква идея за развитие на туризма в тая наша уникална природа, никаква идея за селско стопанство - имаме плодородна земя, никаква идея за въвръщане добива на злато в български ръце....!Просто за Тиквата е , ден да мине еврофонд да загине , комисионна да гушнем, частни сметки да напълним!
7
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От ЕС може да излезете ама от халифата на Меркел не можете. Je suis.Га бомбихте Кадафи не ривахте.
6
6
 
30
 
! Отговори
до 9 преди 7 години
Какъв кеф, че такива като теб, ще останат без работа! Щото само вие сте доволни от този прокълнат съюз. Да взимате заплати за безсмислена дейност.
5
23
 
19
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Хахаха , смешнаааа . ще излезе от ЕС заради чужденците , че нали Европа е пълна с африканци , благодарение на това ,че на родените в бившите колонии им си дава френско гражданство. Хаха Като си няма на представа как да помогне на народа си и вади от гардероба дежурния репертуар.
4
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хип-хип-ура!!!Хайде сега да видимДявола Меркел с нейнитеизмислени ценности, коитоса много удобни за муслитата.А също и "популиста" Борисовнейн верен слуга и предател.
3
4
 
36
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Е те сега всичката "соросо-демократична" *** тук, ще я обявят за агент на Путин.Ако не я обявят, как ли ще обяснят, че когато ние говорим тук това, сме били платени "Кремлински"(даже не могат да напишат правилно Кремълски) ***, заработващи рубли,а тя не е? Истината боли....
2
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй че еврото е една измислена валута и ЕС е една пирамида го знаем. Ама сега непопулистката Меркел ще ви каже как бе нея сте живи умрели и как три папи са я галии по тиквата може, да е чела Винету даже.
1
27
 
21
 
! Отговори
Бай Ой преди 7 години
Франция и Англия ВЪН за един по-добър ЕС!