Руският самолет е паднал в Черно Море

Причината - техническа неизправност или пилотска грешка
Обновена: 25 дек 2016 08:33 | 25 дек 2016 08:16, Петя Славова
85
Руският самолет е паднал в Черно Море
Снимка: Reuters

Самолетът на руското министерство на отбраната с 91 души на борда е паднал в Черно море, предаде ТАСС, като се позовава на източник от силовите структури.

Още по темата

Според техен източник по предварителни данни причината за катастрофата на самолета Ту-154 на руското министерство на отбраната край Сочи е била или техническа неизправност, или пилотска грешка, предаде РИА Новости.

"Като основи версии за падането на самолета се разглеждат техническа неизправност на въздушния съд и грешка при пилотирането", заяви източникът.

По-рано прес-службата на министерството на отбраната на Русия съобщи, че при изпълнявене на планов полет от летището на град Адлер край Сочи е изчезнала отметката на самолета от радарите. Отбелязва се, че на борда са се намирали 83 пътници и осем души екипаж.

От прес-службата са посочили, че на изчезналия Ту-154 са се намирали военнослужещи, а също така музиканти от военен ансамбъл и представители на руските медии, припомня "Фокус". Самолетът в момента се издирва.

Руският президент Владимир Путин е бил оповестен за изчезването на самолета от радарите и е държан в течение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
1
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Джуджи е утрепал и военните и хорът......джуджи и Курск потопи и даже не пойска помощ да извадят хората живи щото имал подводница??!??!джуджи е опасен и луд. А българските му *** требва да се водят при психодиспасеризират!!!!
27
0
 
1
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
До НеутраленНеутрален, аз съм солидарна с Башето мнение, или както се казваше по доброто старо време - "за умрелия или добор или нищо". За съжаление много от моралните ценности са изчезнали. Чудя се, четейки в Интернет, каква е тази омраза и човеконенавист, че някои хора правят такива коментари. Като че ли някои хора живеят само за да мразят. Дали някой им плаща да слагат такива недостойни за автора отзиви?
26
17
 
4
 
! Отговори
машиниста е виновен преди 7 години
доброто винаги побеждава руското зло
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българската лошотия и проста-щина нямат граници!!! Поне на Коледа се смирете бе , овце!!! Смели сте само по форумите!
24
9
 
29
 
! Отговори
Бог да проси, Бог да преди 7 години
Голяма загуба! Бог да прости, най-добрия военен хор в света беше Александровския! Дано не се окаже свален самолета от Украинско оръжие, че ще стане много сложна обстановката. Русия не е държава, която може да бъде предизвиквана непрестанно. Макар и единствен пазител на мира в света в момента, ще има отговор, а Обама-Меркелистите това искат!
23
2
 
4
 
! Отговори
Аакси преди 7 години
Украины партизаны работает на юморе:
22
9
 
12
 
! Отговори
Ало-о-о преди 7 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! Война било..? Къде я видя тази война в Черно море бе? Тези 91 човека не са отивали на война , макар че имат война в главите.
21
2
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Ужас!
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Военно подводните сили пак ли тренират : )) Много"силна" година за Русия на международната сцена.
19
15
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aйде омръзна ми вече да плюете Русия! Самолета е руски и пилота е руснак, а това означава, че не може да има техническа или пилотска грешка! Руската техника е най-добрата, поддържат я най-добрите хора и руските пилоти са най-добрите в света и не правят грешки! Как не го разбрахте това! Най-логично е да го е свалил Сорос или ЦРУ.
18
10
 
43
 
! Отговори
Неутрален преди 7 години
Не е нормално след една трагедия, ако се окаже че хората са загинали да има подобни коментари. Без значение националността. Или си човек или не си!И всякакви коментари от рода че избирали украинци борещи се за свободата си са доста субективни. Нима руснаците живеещи в тази млада държава нямат права, че да бъдат те малтретиране от украинците?Иначе около полемиката за рождество Христово, много от събитията които са станали преди толкова много време е възможно да не са отбелязани с абс.точност
17
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рашко оправдава реалните си загуби в Сирия стар похват му е
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 51 махни една нула 700 бойни и 700 спомагателни Това има раша ПО данни на тяхното МО
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 38 Първо е Йисус не Исус еврейн е и така се произнася ЕЕШИУА второ роден е през преброяването на Император Август а то се вла4и с месеци Да не говорим каква каша е римския календар Тогава Датата е избрана когато още има живи от първите последователи така4е е горе долу То4на
14
21
 
4
 
! Отговори
to 48 преди 7 години
радоста от смърта на хората няма край
13
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом самолета не е подавал сигнал за бетствие значи е атентат от бомба заложена в него,точно на КОЛЕДА ,атентат срещу християнския свят и най-светлия му празник!Бог да прости загиналите!да потърсят мюсулмани при поддръжката,товаренето,почистването,обслужването му!
12
10
 
49
 
! Отговори
popa преди 7 години
Коледа е хора, бог да прости жертвите , все пак са християни като нас, много тъжно ! единственото по-тъжно е тези с промитите мозъци които непочитат паметта на загиналите !
11
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Украинците са го свалили. Не им е за пръв път.
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не напразно тези самолети са забранени за полети над Европа.
9
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова злоба срещу руснаци претърпели катастрофа няма и на Запад,това ли са високите евроатлантически ценности.