Развръзка: Подпалвачите от берлинското метро се предадоха

Младежите са на възраст между 15 и 21 години
27 дек 2016 16:45,
54
Развръзка: Подпалвачите от берлинското метро се предадоха
Снимка: кадър YouTube

Германската полиция съобщи, че днес 6 млади мъже са се предали във връзка с палежа на бездомник, който стана на Бъдни вечер в берлинското метро.

Вчера властите разпространиха снимки на заподозрените извършители, припомня "Дойче веле".

"Знаем кой е извършителя", заяви говорителят на берлинската полиция Томас Нойендорф пред германското "Radioeins".

Заподозрените са на възраст между 15 и 21 години и предстои да бъдат разпитани. Полицията третира случаят като опит за убийство.

Dnes.bg ви припомня, че полицията в германската столица съобщи, че седем младежи са опитали да подпалят мъж, който спял в подлеза на метростанция.

Благодарение на бързата реакция на минувачи обаче 37-годишният мъж не е бил тежко ранен. Инцидентът е станал на станция "Шьонлайнщтрасе" на берлинското метро.

Младежите, които според вестник "Билд" са бежанци, са подпалили вестниците, с които мъжът се е бил загънал. Той е бил ранен, но не тежко. Всичките му вещи обаче са изгорели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
сел4о преди 7 години
До АнонименНе приятелю, всеки навлек направил престъпление 1000 авганеца на самолет и обратно там. Хитлер го е правил за убит немски войник ха ха
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре охранени от немското правителство черни мамуни от Афганистан са запалили бял бездомник най вероятно от Румъния или България. Ку-клукс-клан ама на обратно.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише се: "Знаем кой е извършителят", а не както неграмотната журналистка без "т".
29
1
 
1
 
! Отговори
Viktor Make преди 7 години
Hehehe predali se, vzeha falshivi pasporti 4e uj sa na 15god. Sega 6te sajylqvat I da gi puskat te da ne sa na 20-25 prosto taka si izglejdat, ili pak nqkoi e fizik I znae kolko da go.potpali za da go stopli, ni6to vie ne razbirate
28
1
 
33
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
БРАВО, Българи ! Гордея се с вас ! И аз мисля трезво като повечето Българи, но тук в Германия с моето здравословно мислене ме вкарват в графата "расист, нацист, фашист". Още много терористични акта трябва да се случат за да започне по-голямата част от дойчовците да мисли като нас, Българите. Уверен съм, че България ще има по-добро бъдеще от Германия. Да си опазим Родината от нащественици ! Аз се връщам скоро.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия бежанци не разбират от съдбата на бездомника бил с куче или без,между тях такива няма повечето са местни бели,що точно кой знае,щот първи тичат към домовете приюти или се вкупчват по много в барака да се греят с що падне,скрънзави на харча да се харчят за стая,ако ли поне да са минимум по 10-*** да има и за пиячка и смъркачка и мрънкат та да мътят главите на всички наоколо,що ли са ги извикали като необичат да влагат за наем,зяпат тънко да минат и след ред шмекирии да се заимат и все бедни.
26
0
 
34
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Забелязахте ли как добре са иоблечени мигрантите? Ама си имат и облекло и къде да ядат и къде да спят... А онзи тан под весниците - мисли ли някой за него?
25
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се на немците до кога ще търпят тази изкуфяла Меркел, която им докара толкова беди на главите.
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какви хубави якета се облякли с парите от нашите данъци,аз и мъжът ми нямаме такива ,а работим и плащаме данъци да ги хрантутим,обличаме,лекуваме,че се и возят без пари в общественият транспорт!срамота!да си заработват храната,отоплението,лечението и транспорта ,ако трябва канъни ще чукат
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16Niama da govorish istini. Shto to shte badesh iztrit tochka
22
0
 
42
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Баба Меркел да даде обяснение сега за случката. Да поканиш хора на които национален спорт им е рязането на глави и пребиването с камъни си е чиста лудост.
21
0
 
28
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Не е нужно да се стига до зверства. Най-разумно да ги екстрадират в срок от 24 часа със забрана пожизнено да стъпват в ЕС.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В коментар 25 току що замениха със звездички думата, с която хората обозначават човек, роден с тежки недъзи, включително и умствени.
19
0
 
15
 
! Отговори
до 21 -и после имаше преди 7 години
бой.Що за *** трябва да си, за да сложиш хартия между пръстите на спящ човек и после да я подпалиш?Това в моята паралелка се случи само веднъж, на една бригада.После имаше сериозни разправии, но гимназията беше елитна. Социални отпадъци имаше в почти всяка паралелка - бяха от онези, които влизаха в най-добрите училища, ползвайки предимства по параграф. В случая говоря не за активните борчета, а за деца на определени категории работници и хора от силови министерства. Те правеха "телеграмите".
18
0
 
32
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Все шукар момчета. За тях ще чуете: абе той Мехмед много добро дете, Алито не е такова момче, Хасан не може да направи нещо лошо на друг, Юсуф на мравката път прави, Сабри беше отличен ученик, Бекир е помагал толкова много на другите, Ибрахим се разкайва....
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя номер му се вика телеграма!Навремето си го правехме по време на бригади казармата!
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом не им пишат националността не са Българи.Единствено на нашите я пишат.
15
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как се е загинал? Той да не е застават, че да го завърнеш в амбалаж хартия?
14
8
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Младежите, които според вестник "Билд" са бежанци-----------Хаха... явно в Билд имат и щатен звездоброец. :)))За бyлгара, дето ритна момичето, бяха предположили, че е бежанец, защото имал брада. :)))
13
1
 
25
 
! Отговори
Другарката Меркел преди 7 години
Горда съм как немците приемат тази новина.