Кьолнската полиция дебне: Арестуваха стотина мигранти

Целта била да се избегне сценарият от миналата Нова година
2 яну 2017 07:58,
29
Кьолнската полиция дебне: Арестуваха стотина мигранти
Снимка: Reuters

Над сто мигранти бяха арестувани на Нова година в Кьолн. Полицията е задържала стотици мъже, които на пръв поглед изглеждали, че са от африкански произход.

Арестите са част от операциите за предотвратяване на сексуални нападения срещу жени, каквито имаше преди година.

"Стотици "Сафриси" бяха проверени на централната жп гара", съобщи в Twitter кьолнската полиция, използвайки разговорната дума за северноафриканци. Тя публикува и снимка, на която се вижда голяма група мъже, чакащи зад преграждения.

Тези, които не са имали в себе си документ за самоличност, не са били допуснати да отидат на новогодишното празненство, съобщи Франс прес.

Около 1800 полицаи бяха мобилизирани снощи в Кьолн, а мерките за сигурност бяха много засилени. Полицията разположи нови камери за видеонаблюдение, за да следи случващото се на площада пред гарата в новогодишната нощ.

Миналогодишните нападения, за които полицията каза, че извършители са главно хора, които приличат на северноафриканци и араби, предизвикаха критики срещу решението на канцлера Ангела Меркел да допусне в Германия над един милион кандидати за убежище през 2015 и 2016 г.

Пред Бранденбургската врата в Берлин се събраха хиляди хора да се насладят на зарята по случай Нова година. Празненствата протекоха без инциденти, съобщи малко преди полунощ официален източник. И в столицата мерките за сигурност бяха затегнати след нападението с камион, при което на 19 декември загинаха 12 души на коледния базар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: проверкиКьолнмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 7 години
Благодаря за поправката. В бързината съм сгрешил! ЧНГ!
15
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
щом тьрпят меркел и не я свалят не заслужават сьчувствие
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От арестуваните са поне 10 германци от Пегида. А Арабелите са искали да ги пуснат с коли на площада пред катедралата(че да газят като в Берлин). Дошли са от цяла Германия. Единият е бил увит със знамето на ИД.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тая МеркелЦялото ръководство на партията й е от сафро-фили
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не без r,a без i
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само развалиха празника на немкините , а те се бяха приготвили за новогодишните пощипвания и изнасилвания , ах тази полиция !!! *** нали другарката меркел покани мигрантите - а кво стана , прояви на расизъм !? бе недейте така , те мигрантите имат права !
10
2
 
10
 
! Отговори
приказка за лейката преди 7 години
- бабо Меркел , где така ?- на джамия, Мустафа !
9
1
 
3
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Немците са arisch, но без r. (Любим виц на Х. Гьоринг)
8
15
 
4
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Немските полицаи са расисти. На българите викат "канакен", на хората от северна Африка казват "нафрис". А самите полицаи са си чисти ф.а.ш.и.с.т.ч.е.т.а.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nafri на немски Nordafrikaner , кога някой в таа Р*е*д*а*к*ц*и*я ша науче несмки да превежда от немcки
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се и да е имало изнасилвания, ще разберем за тях след месец. Дотогава немската полиция и медиите ще крият случките, точно както направиха миналата година.
5
1
 
32
 
! Отговори
Андрешко преди 7 години
До ЦиникАко кухата зелена политичка беше на миналата нова година на площада в Кьолн, да я пообарат, да и откраднат телефончето и чантата и тълпата северноафриканци да се погаври с нея, определено шеше да има друго мнение по темата...
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изхождат се пред вратите на кооперациите в центъра,омръзна ни да чистим и дезинфекцираме екстременти пред стълбите на вратата,това поне в България не се случва,преди мигрантите нямаше такива неща в Германия
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако знаете колко се е покачила престъпността в Германия,няма оцеляло жилище на първия етаж което да не е разбито,а преди ЕС имаше скъпи саксий с цветя и отворени прозорци на жилищата на първия етаж,вече четвърти път ми крадат навигационната система на колата,макар да е вградена в таблото,вече застрахователите отказват да я застраховат и ме карат да наема гараж за сигурност на автомобила,от полицията раздават листовки с препоръката да си поставим решетки и плътни щори на прозорците на жилището
2
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Късно е! Първата реколта бебета-терористчета вече е на бял свят.
1
3
 
44
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
И за какво ги проверяваха дали си носят презервативи ли значи който има документи и предпазители е безопасен . Ха-ха гордата Меркел им разгони фамилията на германците вече и на пазар като ходят се оглеждат .