Сирийски бежанци ритат бебе в лицето в Германия

Мигрантите скачат на бой и на лекарите, дошли на помощ
3 яну 2017 08:20,
205
Сирийски бежанци ритат бебе в лицето в Германия
Снимка: Reuters

Вечерта на 25 декември сирийски бежанци, наскоро пристигнали в Германия, са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус.

Когато на място пристигат лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето, бежанците са ги нападнали с колани, предаде The Daily Wire, цитиран от "Фокус".

Нападението се е случило на 25 декември в 21 час местно време в град Аугсбург, където в същия ден 54 000 местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която впоследствие е била обезвредена.

Няколко сирийски бежанци избухват в гняв, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията.

"Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и старците в автобуса", заяви свидетел на случилото се.

В този момент едногодишното дете бива изритано в лицето. Когато лекарите се появяват, за да се погрижат за него и за другите пострадали, те са били атакувани с колани от бежанците.

Медиците е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите. Започнато е разследване във връзка с инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До Анонимен немец: Точно така, продължавайте в същия дух, докато Меркел не съсипе цяла Европа. Не става въпрос за конкретния случай, а глобалното допускане на подобна агресия. Това е типичната прогандна машина на Германия. Примерно - убит е някой, но ако може по невнимание, всичко е наред. Виновни са целокупният немски народ, че разпространява тези "лъжи". Заравяте си за кой ли път главата в пясъка и смятате, че ще отмине - няма, историята го е доказала. Добре, че живея на ИЗТОК. Горд съм!
149
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен немец преди 7 години
m.augsburger-allgemeine.de/augsburg/Brutale-Schlaegerei-unter-Fluechtlingen-in-Linienbus-id40072147.htmlЕто ви го линка, но българския "превод" няма нищо общо с оригинала. На кратко пише, че две групи от сирийци са се били в автобуса и случайно при това е била ритната детската количка при което едно сирийско дете на една и половина години е било леко наранено...Под сериозни новини разбирам нещо друго от това на списателя на Днес...
148
2
 
1
 
! Отговори
niki преди 7 години
Признавам немците,хитри са.Запазиха лагерите на Хитлер непокътнати,знаели са че ще им трябват.Неизбежно и необратичо нещата отиват натам,а и всички знаем че истприята се повтаря.
147
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел сьсипа Германия и Европа не знам с тия бежанци ще трябва да учим арабски ляляля мандьлюля
146
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В един Руски сайт пишат че бебето като се събудило подивяло като взело една бухалка удряло яко Сирийците и те избягали от страх , информацията е Строго секретно не го търсете в гугъл не е за вас
145
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гл. редактор му препоръчваме да запише курсове по немски
144
1
 
14
 
! Отговори
до: 169 преди 7 години
Там при вас май никой няма с немски език , ситуацията е следната: групата Сирийци са били преди тва на Коледен базар и към 21 хващат автобус номер 90 и това всичко се случва в тоа автобус , понеже били като животни в автобуса а може и да са били пияни , не се споменава те избягали
143
24
 
8
 
! Отговори
Руска е тая "но преди 7 години
Пълно е с такива лъжливи новини за си мисли глуупавия народ, че в Европа всеки ден мигранти биятт хората.Против мигрантите съм!Но и против лъжливите новини!
142
8
 
9
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Това са пълни глупости и провокации от арийците. Мама Меркел ги покани бедните и изстрадали сирийчета за да ги спаси, а сега нейните съграждани се обърнаха с/у тях. Поредната медийна провокация, няма общо с реалността!
141
2
 
24
 
! Отговори
до 163 преди 7 години
Ти си от тия дето четат само заглавията.Тук ясно пише,че при евакуацията на населението *** се разярили от фактът че в автобусът имало детска количка и тя заемала много място.Тоест пришълците предпочитат да изхърлят бебето заедно с количката,за да има място за тях.Няма сирийци,няма афганистанци,габонци и т.н.Има *** с извратено мислене и ценностна система.Всички те трябва да бъдат затворени в лагери при строг режим и постепенно експулсирани.
140
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
снимка от Ройтерс , то няма снимки те са избягали просто изчезнали
139
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре че Светослав ритна една Украинка в метрото и те сега се запалиха по тоа ритни-покемон
138
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всички има да се учат от бате си Светослав от Берлин , как се рита
137
2
 
23
 
! Отговори
melinda.faella преди 7 години
До Анонименвече стана прекалено, няма време за разследване мерките трябва да са крути,всички бежанци вън от Европа за съжаление ще изгорят и хора без вина но няма друго решение в момента живеем във война,,,,на какво прилича това всеки ден нещо се случва някъде с тия диваци!
136
1
 
21
 
! Отговори
да-а преди 7 години
Докато Меркел е жива не очаквам промяна. За съжаление.
135
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дето не е ясно какво общо имат сега теа Сирийци с Евакуацията заради бомбата , магаре и космос , може би някой е искал да направи от Новина която е 5 реда да стане 10 реда
134
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светослав си ги рита в гръб , те от него сега всички копират в Германия
133
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
блъснали детцката колкичка , но човека горед вдясно на снимката малко преувеличил
132
2
 
12
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
willkommen, willkommen...хайде да ви видя сега...
131
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
DOKATO IMA POPULISTI KATO SOROS HORATA ZAD NEGO MERKEL KUNEVA OLAND KLINTAN BXK I DRUGI DA NASAJDAT ETNICHESKA OMRAZA V EVROPA TAKA SHE E