500 колоездачи въртяха педали в мразовита Москва

Изминаха 15 км в подкрепа на колоезденето
Обновена: 8 яну 2017 19:45 | 8 яну 2017 19:12, Анисия Иванова
34

Снимка: БТА

Над 500 храбри колоездачи не се изплашиха от мразовитото време в Москва и участваха в колоездачен поход по улиците на руската столица, предадоха световните агенции.

Някои от участниците се бяха дегизирали като Дядо Коледа и като неговия руски еквивалент Дядо Мраз.

Велопоходът премина покрай бреговете на река Москва, пресичаща руската столица.

Колоездачите въртяха педалите в леденото време в продължение на 15 километра. Целта на велопохода беше да се насърчи използването на велосипеди в Москва, където традиционно "властват" колите, пише БТА.

Температурите в Москва падат през нощта до около минус 30 градуса по Целзий. В идните дни обаче се очаква затопляне и във вторник се очаква минус 7 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РашкоО, да... Ти вчера се върна от там...Бас ловя,че от скапаната си панелка в Гевгелийски слизаш в Центъра веднъж за Великден и никога не си минавал по-наизток от Константин Величков...Москва е един от най-красивите градове в Света, умньо...само че е също така по-скъп от НЙ и Токио, та затова п.ръдльовци като тебе ше го гледат само на картинки и ше си избиват комплексите по д.ървеняшки форуми в третокласни бг-сайтове...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9А когато в главата ти има само бръмбари - също....
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събрали се сороската банда на обратните са обсъждат великата Русия! Че къде се е чуло на котката да й дреме какво мислят евро гей мишоците?!
18
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия се намирала в Европа??? Може, но само географски, при това в задния двор.
17
20
 
6
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Навсякъде е по-добре отколкото в Русия.
16
8
 
8
 
! Отговори
Диди преди 7 години
Русия е равнина. Москва се намира на 60 градуса Северна Ширина. На тези ширини няма силни ветрове. Вятър в комбинация с пресечен терен води до преспи като у нас.Един метър в секунда вятър води до охлаждане равно на един градус. При 20-30 м/с както е обичайно в България, усещането за охлождоне е значително по-голямо отколкото обичайните температури в Русия и в частност Москва. Затова ние като отидем там сме по-калени при ниски температури от въпросните индивиди.
15
20
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 7 години
Показват главната улица. на 200 м встрани е ужас!
14
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е ***. Факт.
13
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина Москва е един от най-невелосипедните градове в света. Там както и у нас правото е на страната на силния. Колкото ти е по-голяма и скъпа колата толкова повече може да не спазваш правилата. Техният КАТ или ГАЙ по руски е тотално корумпиран и на колоездачите се гледа като на нещастни досадници.
12
6
 
16
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
До АнонименПрав си - слава на Обама! Това, което не успяха да направят руските управници, го направи Обама. Принуди ги да развиват икономиката си. До тогава беше лесно - руснаците продават нефт и газ и си внасят всичко. Сега пак продават нефт и газ, но повечето неща си произвеждат вече, даже развиват и високи технологии (освен за армията), неочаквано за всички.
11
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 2008 г. Обама стана прецидент на СПЩ и завари Русия като страна-бензиноколонка, а днес я оставя като кибератакуваща свръхдържава.
10
4
 
24
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Абе, кой им разчисти улиците от снега? Там няма ли природни бедствия?
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Берлин 4То пък ти знаеш какви са традициите в Русия???????????????? Ти по-далече от Подуене не можеш да си позволиш, ама плещиш глупости!!! Направо ме умиляват напъните на пикльовците да дърдорят някакви "оценки" и "мнения" за страна, която нито познават, нито са били, нито са живяли и НИКОГА НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДАЖЕ ДА ДОЙДАТ ДО ГРАНИЦИТЕ И. Но дрън-ка-аааааааат.......
8
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато във вените ти тече антифриз или боярищник студът не е проблем.
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е ли малко прозападно, малко еврогейско ми се вижда - каково ща кажете тролчета?
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те държат и на студ и на пиене. Преди нняколко години познати руснацм дошли в бг-то,седнали с един българин на маса. Поръчали бутилка ракия и по две бири за загрявка !!!
5
21
 
6
 
! Отговори
нека преди 7 години
Да свикват, това ги чака.
4
19
 
6
 
! Отговори
Мурзилка преди 7 години
Много як антифриз)
3
33
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
В Русия няма нито условия за колоездене, нито традиция в този спорт. Това не ти е Европа - Германия, Дания или Холандия примерно.
2
1
 
5
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Аз пък преди две - три години (не тази зима) си карам буса и не виждам пътя от снега. И се разминах с един с мотор симсон. В БГ.