Je suis Cedric: Французин на съд, помагал на мигранти

Стотици подкрепиха фермера Седрик Еро и го обявиха за герой
9 яну 2017 10:37,
80
Je suis Cedric: Французин на съд, помагал на мигранти
Снимка: Twitter

Френски фермер бе изправен пред съда за подпомагане на мигранти да преминат през страната, предаде Дарик.

Поддръжници на Седрик Еро го обявиха за герой, тъй като помагал на африкански мигранти и им осигурявал подслон.

"Ако проблемът не бъде решен, аз ще продължа да помагам, разбира се. Приемам хора в дома си. Трябва да продължим да им помагаме и да ги подкрепяме. Не трябва да се делим на бели и черни, с пари или без... Аз съм фермер. Моята работа е да храня хората и го правя", споделя мъжът.

Тълпа от поддръжници на Седрик се събра да го подкрепи при първото му изслушване в съдебната зала. Те скандираха и демонстрираха плакати с надписи: "Помагането не е престъпление", "Je suis Cedric"(Аз съм Седрик) и др.

"Престъпление ли е да отвориш вратата си на нуждаещ се, да предложиш храна и място за почивка?", питаха хората, които подкрепят фермера.

Според адвоката на Еро няма законово основание той да бъде осъден. Ако бъде признат за виновен, мъжът може да излежи 5 години зад решетките и да плати 30 000 евро глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
38, Германия е създала комунизма. Сега просто го налага в цяла Европа. Но това е много по-извратена форма на съветския комунизъм. Целта на либералния комунизъм е да съсипе и разводни народите отвътре, да ги напълни с чужди етноси и да унищожи културата на народа-приемник. Защо? За да обслужат глобалистите и идеята за един свят пълен с хора, изчистени от чувство за културна принадлежност и контролирани от онзи 1 процент, който държи световните богатства.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"имайте предвид, че на запад разврата, наркоманията и содомията е издигната в култ."А на изток какво е в култ?
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До г 7"Впрочем Франция също доста дълго провеждаше анти християнска и на практика анти западна политика.За Русия и СССР да не говорим ."Първо, пишеш неграмотно, незнаейки как се използват пунктоационни знаци.Второ, ако християнството още беше също толкова силно, както в миналото, днес щеше да има радикално настроени християни, които сляпо да вярват и да пълнят църквите, без да правят нищо друго. И щяха да колят и да бесят.Абееее, всичко крайно става зло.
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
имайте предвид, че на запад разврата, наркоманията и содомията е издигната в култ. Нищо чудно този трафикант да има фетиши да си прави оргии с мигранти. Най-добре да разпитат мигрантите какво получават в замяна на храната му????
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Престъпление е разбира се, най-малкото укрива данъци от наема от там нататък с каква цел ги събира дали са нелегални. Помага ли или ги укрива от закона.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
32, Кирчо, българина е гостоприемен, но си е и патил много! 5 века гаври е понесъл! Имай уважение към народната памет! Ние исляма много добре знаем какво представлява! Унгарци, поляци също! Братски народи, дано Бог ни пази всичките и даде сили на политиците ни срещу нашествениците!
23
1
 
18
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Няма нищо лошо в това да подслониш и нахраниш човек в нужда, но в случая този им е помагал и да пресичат нелегално границата, за което е съвсем нормално да бъде съден. Не виждам никаква драма. Ако се окаже, че е получавал и пари за този трафик (сигурни ли сте, че не е?), пак ли ще го оправдаете? Само заради това, че междувремнно ги е хранил? Просто може услугата му да е ол-инклузив...
22
11
 
7
 
! Отговори
kiro преди 7 години
Едно време се говореше, че *** бил много гостоприемен. Да ама не!! Гостоприемен ама към англичани, германци, французи. Към по бедни от него като виетнамци, сирийци, афганистанци нещо се изпарява тази гостоприемност, а?? Ей много хитър тоз *** балканьо, ей. Наш *** най хемтилигентин.
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заначи фрянцузина като фермери. Трябва след делото да МРАЗИ всичко що диша и шава. СИПВА В МЛЕКОТО КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО И ЧАКА РЕЗУЛТАТА.
20
0
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
От кога Каналайджийството стана достойно за уважение занимание във Франция.Малко ли им бяха Атентатите че искат още!! Гламави Франсета
19
3
 
13
 
! Отговори
Отврат преди 7 години
Франция е доста лигава нация. Това може да се заключи и от факта, как през ВСВ се предадоха на немците да плодят жените им без бой. Сега като започнат едни протести, едни сополи, спасете трафикантчето, же суи трафикант и накрая полицията ще го остави да продължи да внася нелегални екстремисти във Франция.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО НА ГРАНИЦАТА СА ПУСНАТИ? На ли са на работа, на ли им се заплаща?
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смъртна присъда за такива " герои"
16
3
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
гейовете вече са с нова маскировка - фермери.. да не говорим, че тоя прилича на потомствен педофил :))
15
3
 
11
 
! Отговори
да преди 7 години
даааа.. личи си, че на *** французи атентатите са им малко..
14
16
 
1
 
! Отговори
Хасанчо преди 7 години
Меркел каза че исляма е част от Германия! Във Франция и Германия се строят много джамии да се молят хората! Много франзуди и германци също приемат исляма! Исляма завладя континента на кръстоносците! Не мога да повярвам! Това е сигнал, че няма друг Бог освен Аллах и Мохамед е неговия пратеник!
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В КОЛЕКТИВА ДЕЙСТВА ПРИНЦИПА, ТИ НА МЕНЕ АЗ НА ТЕБЕ КРАДЕНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕОНО ЗАДА ОЦЕЛЕЕШ. АКО НЕ КРАДЕШ / според статуквото в КОЛЕКТИВА/ ТЕ ГОНЯТ. ЛЕПВЯТ ТИ ЕТИКЕТ " НЕ СЕ СРАБОТВА С КОЛЕКТИВА"
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пуснете видеото и го вижте този "герой" - блуждащия неадекватен поглед, брадицата и т.н. Отдалеч си личи, че не е чок селям момчето. Сигурен съм, че подслон не е единственото, дето е дал на хафриканските ерудити, ако ми разбирате... хм, френския.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най вероятно е гей, затова се занимава с черните и им помага!
10
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Достоен човек с голямо сърце. Не е лицемер, като политиците, които ни един мигрант не са приютили, а искат другите да го правят. "Аз съм фермер. Моята работа е да храня хората и го правя" Ех, гьньо балкански кога ще стигнеш цивилизацията?