Зов от Русия: САЩ почват надпревара във въоръжаването!

Руското МВнР предупреждава, че това може да има разрушителен ефект
16 яну 2017 21:12,
207
Зов от Русия: САЩ почват надпревара във въоръжаването!
Снимка: архив Reuters

Прес-секретарят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова заяви, че САЩ фактически започват нова надпревара във въоръжението в Европа, а плановете му да разположи в региона въоръжени сили имат разрушителен потенциал, предаде ТАСС.

"Реализираните от САЩ планове за мащабно разполагане на въоръжени сили в Европа имат силен разрушителен потенциал за цялата архитектура на европейската сигурност, създават нови военно-политически реалности и внасят дисбаланс в разположението на силите на континента, заплашват с дългосрочни деструктивни последствия върху евро-атлантическото пространство", заяви Захарова, цитирана от "Фокус".

"Фактически Вашингтон започва нова надпревара във въоръжението, опитват се да ни наложат конфронтационен модел на отношенията, подобен на този от Студената война", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
3
 
! Отговори
Дуплика преди 7 години
До Русия е в 19 векВиакт му "винтидж стил" , тоест сега в европата се опитват да стигнат там дето Русия по принцип си стои!Та не знам кое е по-напредничаво, еко, био и природосъобразно!
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактически Вашингтон започва нова надпревара във въоръжението - пак ще плачат за Куба и тн...
70
1
 
20
 
! Отговори
!! преди 7 години
И Русия и Щатите и останалите ... явно са забравили, че с меч не се оре нива! С меч няма да нахраниш децата си, с меч няма да почерпиш приятелите си!! Засрамете се алчни военолюбци!Земята, която Бог ви даде не е за война а за любов и учение!
69
4
 
5
 
! Отговори
хахахахаахаааааааа.. преди 7 години
До по-далече от Русия "искаха да станем нормална европейска държава"Колко още години да чака?.....................
68
3
 
2
 
! Отговори
бг просяк преди 7 години
До по-далече от Русия 143ХАХАХАХХХАХХАХАХАХАХХАХАХААААААА....................
67
19
 
8
 
! Отговори
много спите тролове преди 7 години
От колко часа започва работното време на русофилските *** и руските хакери, че ги няма още да пишат глупости тази сутрин и да слагат минуси!
66
4
 
17
 
! Отговори
Комонис рософил преди 7 години
Разбрахте ли сега, че САЩ са отново враг N1 на Тутраканската селищна система. Да живей Русия!
65
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сащ само подпалват войни това са Сащ сега след Сирия Ирак Украйна и тн искат да подпалят Европа
64
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горките руснаци! Те са най-големите пацифисти, борят се за мир и в Украйна и в Сирия и хибридно по цял свят, а лошите анериканци се въоръжават.
63
8
 
12
 
! Отговори
МоскваИСълзи преди 7 години
Ама нали вие си го избрахте :) С вашите хакери, по вашите глави.
62
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре,че избягах от Европа преди 20 години защото Европа ще бьде заличена така или иначе или с орьжие или джунгаристанци
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с кого ще е надпреварата, не разбирам.
60
3
 
9
 
! Отговори
до 115 преди 7 години
Продават на американците технологията за вертикално излитане, а не самият двигател. На Як-41 се използва турбина, която дава много по-широк диаметър от студен въздух. Което е удобно за пилота да балансира самолета. И друго-най важно. Студеният въздух който нагнетява, няма опасност да навлезе в основния двигател и да го изгаси. Което се случва често на Хариър, който при кацане има опасност да засмуче горещи газове от допълнителното соппло и двигателя да загуби мощност и да се сгромоляса от 20-30
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXхахахахахаахахахахаахахаххахаах
58
1
 
3
 
! Отговори
до space X преди 7 години
Руснаците не вярват на многократното използване на ракетите. Защото след старта, трябва цялостен ултразвуков контрол, на абсолютно една част. А това е по-скъпо и сложно от контрола при производството на нова ракета. Където всяка еена част има възможност да се контролира и изпита. Как мислиш, защо гръмна ракетата на Мъск при зареждането с гориво? Ами пръсна се кислородния резервоар.
57
13
 
8
 
! Отговори
Nick преди 7 години
Военно - Космически Сили... Въоръжени с техника произведена в периода от 1967-1988...Мани, мани. Добре, че има любители на водка, че да тачат измислените руски дураци. 😂
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXКолкото и да злобеете такъв самолет като Ф35 руснаците в близките поне 20 години няма да имат .Не само в близките 20 години, никога руснаците няма да тръгнат да конструират такъв ***.
55
4
 
5
 
! Отговори
до 106 преди 7 години
Не знам дали си чувал, но в създаването на Ф-35 имат участие и руснаците. Коитомса продали технологията на Як-41, който е с вертикално излитане. Явно са се подиграли на американците, защото го спират и започват ЯК-141.
54
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краварчетата вече не пеят в хора, да си оправят фалиралата кочинка вместо да разполагат бази в Европа, че руските ВКС ще ги отвеят само за минути като куцо пиле домат.
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Русия и руснаците да започнат надпревара в пиенето на алкохол.Там победата им е гарантирана.Няма кой да ги бие