Марин Льо Пен се изхвърли: ЕС е умрял, но не го знае!

Франция трябва да напусне съюза, ако не получи преференции, смята тя
22 яну 2017 11:30, Александър Попов
70
Марин Льо Пен се изхвърли: ЕС е умрял, но не го знае!
Снимка: Reuters

Евросъюзът е изгубил жизнеспособността си, а Франция трябва да напусне сдружението, ако не получи от Брюксел редица преференции. Това посочва кандидатката за президентския пост на Франция и лидер на френския Национален фронт Марин льо Пен в интервю за германския в. "Билд ам зонтаг".

"Евросъюзът е умрял, но все още не знае за това, той се провали по всички направления: икономическото (растежът е много бавен), социалното (бедността нараства, а безработицата е прекалено висока), в сигурността (ЕС не е в състояние да защити границите си, не може да ни защити от ислямския тероризъм)", твърди Марин льо Пен, цитирана от ТАСС.

Ако спечели изборите през пролетта, лидерката на Националния фронт ще настоява Франция да получи преференции от Брюксел със заплахата да извади страната си от съюза.

В събота в германския град Кобленц се проведе конгрес на представителите на дясната формация "Европа на нациите и свободите", която има 40 от общо 751 места в Европейския парламент. Във форума, според данни на организаторите, са участвали 1000 души, сред които Марин льо Пен, лидерът на холандската Партия на свободата Герд Вилдерс, ръководителят на италианската Северна лига Матео Салвини и председателят на "Алтернатива за Германия" Фрауке Петри.

Конгресът протече на фона на многобройните протести, в които участваха центристки и леви политически движения, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: есМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече то актуални проблеми на нашето време водят началото си от грешната колониална и империалистическа политика на Франция и Великобритания, и т.н .Те са свикнали да командват,но сега парада води Германия и това не ги устройва.
22
6
 
17
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
Не си прав. Македония и Сърбия не са в ЕС но се напълниха също с бежанци. И имай предвид че ние граничим с Турция. Без ЕС и НАТО мустакатия като нищо може да ни спретне гражданска война. На мен ми е през дедовия за ЕС ама съм на мнение че за момента това е единственото спасение за България.
21
4
 
8
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Истина е...
20
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак повтарям-ЕС е много но говнян от бившия СССР.
19
13
 
6
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Маринче, не се прави на луда, връщай парите.
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно. Франция ще е втората последвала Великобритания. Нататък ще последва лавина от екзити. Като се разпадне ЕС, страни като Чехия, Словения, Унгария и прибалтийските реп.ще останат по някакъв начин в орбитата на западните страни, защото са дръпна ли доста напред. България със сигурност ще бъде изхвърлена зад борда заради граничното й положение с Турция и да отрежат притока на мигранти от Бл.Изток. А и за 10г.какво направихме да се доближим до Европа? Хора, ние сме още в началото!!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интрерса е нова форма на Съюз ,но без нас./източния блок/.Той е като бездънна яма.За,, разпаданато,,на ЕС говорят всички партии в европа.Хората го искат.На немците им падна стандарта 2-3пъти след като въведоха Еврото.Искат си марката и добри стандарт.Ние ще си спомним 90те с пълна сила
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18 Какъв контрол те гони тебе ,незнам.Че ние не можем сами да се контролираме,че срещу Турция и Русия:-) :-) :-) :-) Не искат такова племе мързеливо,мрънкащо,искащо всичко на готово,лежащо на социала в европата.,с мечтата да си купят 10годишен Гоуфф.:-) :-) :-) Прави са да разпаднат ЕС,и така ще ни елиминират.След това си правят нов съюз,,но без нас.:-) :-) :-)
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние на какво се радваме ? Че ще се ,,разпадне ,,ЕС в този си формат?Ми западно европеиците точно това искат.Немци и французи ще се ,,освободят,,от нашето присъствие,и ще са си отново Добре.а ние ще ,,цъфним,,:-) :-) :-) :-) като си дойдат ,,бг-бежанцит-но вече и с деца,,,стояли по европа на социални помощи.Таман ще'станем 8000 000.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо им е притрябвала България? Само заради контрола на Балканския п-в срещу Турция и Русия. Без нас не може:-)
13
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството че ядрото от държави на ЕС,не иска източния блок.Вероятно са осъзнали грвшката си и сега се чудят как да ни изхвърлят.Правно няма как,но ако се разпадне ЕС-всичко е О.К..След това си правят нов ,,съюз,, но без нас .Връщат ни Бг,,бежанците, дето им висят на социални помощи там ,че да увиснат отново у нас,и всичко се нарежда.Интересни времена ни предстоят.Ще видим',но на там вървят нещата:-) :-) :-)
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Художника-Ми щот сме много убави и можещи.:-) :-) :-) :-) Май никои не ни ще.Ако ни приюти Рассията-току виж'след 2_3години и те се ....
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 1-2 години отново ще се сетим за периода на 90те.Да ни е честито. ".Периода на соца е немислим,особено като в Русия няма социализъм.Там си е техен капитализъм ,какъвто беше и у нас през 90те.
10
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога най-накрая ще го отрежат това путинско пипало, в центъра на Европа?
9
5
 
30
 
! Отговори
художника преди 7 години
А бе що, където се набутаме ние и всичко се разпада?Справка: Византия, Османската империя, Третия райх, СССР..... ЕС :-)
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа 90-те отново тропат на вратата.Фалити на банки,безработица,хиперинфлация.мутри Не можеш да си потърсиш щастието в западна европа-няма ЕС,и нямаш работна виза.Върнали се в Бг хиляди ,,роми,,чакащи на социала ...Бг ще разцъфне както си беше разцъфнала през 90 те
7
5
 
11
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Все някой ден ще узнае
6
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 2007 ,особено през 90-те в Бъшгария беше един ,,рай,,че ум да ти зайде.:-) :-):-) :-) Не се тревожете след 1_2години отново ще си припомним 90-те,като не сме в ЕС.Немците и Французите ще си отдъхнат от бремето ,,източен блок,,Може и това да целта им .....знае ли човек.Не ни искат /особено след като по техните земи се изселиха хиляди ,,братя-роми/но правно не могат да ни изхвърлят.Е като се разпадне ЕС в този си формат това ще се осъществи.Нищо чудно след това да формират нов съюз ,но без..
5
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не в момента агонизира.От там идват и сигналите от цял ЕС за ръст,подобрение и тн.Това състояние в човешкото тяло се нарича агония.Пациентът ако е в съзнание дори е оптимистично настроен защото усеща подобрение.Смърта настъпва малко по-късно в нашият случай след около 25-30 години когато ислямистите закрият лоното на щастливите прасета и отворят халифат.Дали със силата на революция или на хорското мнозинство е без значение.Но правилно се е ориентирала жената.Разумен човек.
4
8
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Тролчетата на атака и вмро веднага се включиха с минусите. Симеонов поне го знаем, че няма *** в интернет.