Марин Льо Пен се изхвърли: ЕС е умрял, но не го знае!

Франция трябва да напусне съюза, ако не получи преференции, смята тя
22 яну 2017 11:30, Александър Попов
70
Марин Льо Пен се изхвърли: ЕС е умрял, но не го знае!
Снимка: Reuters

Евросъюзът е изгубил жизнеспособността си, а Франция трябва да напусне сдружението, ако не получи от Брюксел редица преференции. Това посочва кандидатката за президентския пост на Франция и лидер на френския Национален фронт Марин льо Пен в интервю за германския в. "Билд ам зонтаг".

"Евросъюзът е умрял, но все още не знае за това, той се провали по всички направления: икономическото (растежът е много бавен), социалното (бедността нараства, а безработицата е прекалено висока), в сигурността (ЕС не е в състояние да защити границите си, не може да ни защити от ислямския тероризъм)", твърди Марин льо Пен, цитирана от ТАСС.

Ако спечели изборите през пролетта, лидерката на Националния фронт ще настоява Франция да получи преференции от Брюксел със заплахата да извади страната си от съюза.

В събота в германския град Кобленц се проведе конгрес на представителите на дясната формация "Европа на нациите и свободите", която има 40 от общо 751 места в Европейския парламент. Във форума, според данни на организаторите, са участвали 1000 души, сред които Марин льо Пен, лидерът на холандската Партия на свободата Герд Вилдерс, ръководителят на италианската Северна лига Матео Салвини и председателят на "Алтернатива за Германия" Фрауке Петри.

Конгресът протече на фона на многобройните протести, в които участваха центристки и леви политически движения, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: есМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
грешката на ЕС е ,че действа антинационално,опитите да се унищожат нациите и националното самосъзнание чрез мултикултурализъм и мултирелигиозност ще го разпадне,защото инстинкта за самосъхранение ще подтикне нациите една след друга да се отделят от него
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПенсионерЕС се оказа едно недоносче!това сам ли го измисли или така ти пише на листчето?
41
1
 
14
 
! Отговори
Тролей Тролин Тролов преди 7 години
Всъщност какво става в ЕС. Същото което е направила Римската империя за да завладее Балканите. Разделила ги е на няколко държави. Въвела е забрана за търгуване помежду им и е разселила от района на Сирия, Египет и Йордания население. Да, виждаме в момента подобие. Единственото което повечето се правят, че не виждат е образа на новата римска империя, чиято столица не е нито Рим, нито Брюксел. И единствената и цел е да няма нов Рим, тъй като той би бил много по-силен дори и от стария Рим.
40
5
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Не бих казал,че идеите на М.льо Пен са много рационални!Не е нужно ЕС да бъде погребван,а ремонтиран!Излишното трябва да се отстрани и да се постигне съгласие около няколко основни неща.Останалото ще се решава от всяка отделна държава.То като се замислим,щатите в Америка имат по-голяма самостоятелност в законодателството,отколкото страните в ЕС!Което никак не пречи на интегритета и развитието на САЩ!Трябва ли всичко да се вкарва в излишни регулации????
39
4
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
ЕС се оказа едно недоносче!
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великобритания ще излезе на всяка цена от ЕС, колкото и да се дърпат мумиите от Брюксел. А тази година ако Марина льо Пен спечели ще има и Фрекзит. Това което медиите на казват е, че в момента тя води с минимална преднина всички останали кандидати.
37
3
 
21
 
! Отговори
НРБ преди 7 години
Няма икономически растеж,защото налагат санкции на Русия,няма сигурност,защото пуснахте 1.5 милиона талибани,няма пари ,защото много кафяви са на социални!!!!
36
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе те и във Великобритания имаше такива като тая. Само че като стана известен резултата от референдума нещо на никой не му стиска да натисне копчето. Въртят, сучат, но не излизат от ЕС. Преговори, анализи това онова, всичко друго но не и задействане на члена за излизане.Защото много добре знаят какво ще стане.
35
1
 
25
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Не льо Пен и подобните и убиват ЕС,както се опитват да ни убедят!Упадъкът на Съюза се дължи най-вече на Брюкселските търтеи,които само го закопават!Ако ЕС иска да продължи съществуването си(а трябва),то е нужно да се върне към старите си ценности и да отхвърли измислените сегашни!На първо място трябва да се осъзнае,че е ЕВРОПЕЙСКИ съюз и в него място за азиатци и африканци НЯМА!Както и за ислям!Трябва да спре потискането на националното,а държавите да се обединят около икономиката и сигурността
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЕВРОПА СЕ ДАВАТ ПАРИ КАТО СВЪРШИШ РАБОТА. А ТЯ ПРЕФЕРЕНЦИИ ЧАКА.
33
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука която и необразована особа да хвърли нещо по ЕС, веднага чутовната нашенска глупост раболепнечеща на Москва почва да я тиражира и възхвалява.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига само да видим какво стана с Южен Поток. Хем ни се усмихват, хем на ума си - гроб ни копаят. Сещате се за кво говоря.
31
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом ТЪРСИ ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗКАЧИ НЕМОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ . ВСИЧКИ СА ПО УМНИ ОТ ЛЬО ПЕН. ТОВА, ЧЕ НАДХИТРИ РУСНАЦИТЕ ДА И ДАДАТ ПАРИ ЗА ВЯТЪРА НЕЗНАЧИ ЧЕ Е УМНА.
30
5
 
30
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Не само , че е права - но казва с малко думи цялата истина - за това в което лакеи , като Меркел, Габриел и Брюкселските търтеи превърнаха Европа! Сметище за ислямски *** от цял свят! Аз имам правото тази година да гласувам - и ще дам гласа си за AFD! СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОПУЛИСТКИ ПАРТИИ В ЦЯЛА ЕВРОПА! ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ СЛЕД 20Г. СУТРИН ДА МЕ БУДИ ВОЯ НА ХОДЖИТЕ, И МЮЕДЗИНИТЕ!!!Бих гласувал и за дявола - ако знам, че ще помогне!
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ЕС може да съществува без Великобритания и Франция,определено може.Но дали Франция и Великобритания могат.В Франция това не е на дневен ред.Във Великобритания вече е на дневен ред, но истината че се намират формулата как да стане това, и затова отлагат с времето.Идеята е съответния политик да дойде на власт ,а после започва протакването защото държавите не могат да фунционират, ако го вземат на сериозно.
28
13
 
10
 
! Отговори
акуд преди 7 години
ЕС трябва да удържи на подобни пропаганди. люпен е подкрепяна от двете голями сили днес. сащ и русия винаги са треперяли пред обединена европа. те знаят. че ако това се случи. ЕС може да стане най силната държава или съюз в света и не жалят средства това да не се случи
27
17
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Тая пък кой я бръсне за слива?
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво лошо има , просто жената предлага на французите да забравят за високи си доходи но за сметка на това да се опитат да бъдат господари на света, ако не успеят просто народа ще стане по-беден ,но поне ще са опитали.
25
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EС е на финалната права от съществуването си.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това вече си е част от политиката, политици които рискуват икономиката на държавите си но важно да дойдат на власт,наблюдаваме го във Великобритания в Сащ.Така че нищо чудно да има копиращ кандидат президент и в Франция на схема която работи в другите големи сили.Схемата е добра в държави в които хората са с големи доходи и на избирателите доходите не са основен приоритет.