Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп

Тя смята, че САЩ трябва да остане свободна за всички хора
Обновена: 26 яну 2017 10:12 | 26 яну 2017 08:30,
179
Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп
Мадлин Олбрайт Снимка: архив Reuters

Бившият американски държавен секретар, демократката Мадлин Олбрайт заяви, че ще приеме исляма в знак на протест срещу имиграционната политика, обявена от президента Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

В Twitter Олбрайт написа: "Възпитана бях като католичка, после преминах в Епископалната църка, след това открих, че юдейската вяра е моето семейство. Сега съм готова да приема исляма от съображения за солидарност. Добре дошли, бежанци".

Тя допълни, че Америка трябва да остане свободна за хората от каквато и да е вяра и произход.

Вчера Тръмп подписа укази за затягане на имиграционните мерки и граничния контрол. Тръмп освен това има намерение да преустанови за 120 дни програмата за прием на бежанци в САЩ и да прекрати за най-малко 30 дни издаването на визи на граждани от седем страни с преобладаващо мюсюлманско население - Ирак, Иран, Йемен, Либия, Сирия, Сомалия и Судан.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
6
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Предстои откриване на нов химически елемент в БАН, който ще бъде най-ефикасния източник на енергия от официално признатите досега. Очаквайте американски емигранти в процъфтяваща България през 2030 г. Дано само някой не открадне елемента, щото българите са си кръдливи, няма какво да се прайм!
93
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая толкова злини причини на Балканите , Косово съществува заради нея и любимия й - Х.Тачи - направо си му подари държава, и сега - продължава да хапе , явно има още покритие на самочувствието й , ама така е - светът се управлява от такива .... .
92
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГъГъгъъъ ъ Мадлин а известно ли ти е : Жените също ги обрязват !
91
0
 
22
 
! Отговори
Ханко преди 7 години
..бе тя и принцесата Даяна щеше да приема исляма ама...
90
0
 
29
 
! Отговори
Край преди 7 години
Чудесно ще направи. Да иде да живее в най-верния им съдружник на САЩ досега - Саудитска Арабия - там правата на жените са на голяма почит.
89
0
 
36
 
! Отговори
Хахахахах преди 7 години
И кога точно, другарко Олбрайт, Америка е била свободна за всички? Явно съм се прецакал като съм чакал за виза... И Зелена карта е на случаен принцип. Да. И един мармот...А щом на 100 години е готова да приеме исляма, значи и християнството и е било такова. Все пак по нейно време се изсипаха бомби над сръбските болници.
88
1
 
20
 
! Отговори
George Oruel преди 7 години
Америка е свободна страна за всички, но за някой е по свободна. Това е надпис пред входа на организацията Отворено общество.
87
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бизнеса на Олбрайт е свързан с комуникации в Косово и започва веднага, след като така пламенно ФАЩ решиха че в сърцето на размирните Балкани трябва да има мощна мюсюлманска държава.Затова имат база за хеликоптери там и нищо в Косово и Албания не става без разрешение от ФАЩ.Затова има проблеми в Македония и Сърбия,а в бъдеще и в България с мюслитата.Бивши величия от администрацията на Белия Дом искаха да купят бизнеса с комуникации и в нашите съседки,но засега не успяват както се случи в България
86
1
 
43
 
! Отговори
Не е редно преди 7 години
Когато някой в зряла възраст за четвърти път сменя религията си, това не звучи сериозно.Някои хора са искрено вярващи. За тях ще е обидно, ако някой - скок-подскок - след като е сменил няколко религии, реши да приеме и тяхната. Но не се знае после още колко пъти ще се "пребоядиса"!
85
4
 
3
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
До един българинПрав си още много други има дет съм пропуснал
84
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ясно колко ще стане мюсюлманка, но пък вече стана за смях и на кокошките!
83
1
 
14
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Еди 9 м- в тиквата на изкуфял*та . Мръсни американци.
82
0
 
42
 
! Отговори
ABC преди 7 години
До НаблюдателМного е лесно да приемеш исляма и да останеш в Америка. Аз й предлагам незабавно да се пресели в Иран, Пакистан или Афганистан, да гледа света през мрежичка на очите (ако изобщо нещо се вижда през нея), да забрави за шофиране, работа, излизане на улицата без придружител мъж от семейството, да я бият и малтретират и да няма на кого да се оплаче, да знае, че може да бъде убита с камъни...Все неща, свързани с живота в ислямския свят...
81
15
 
4
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Danny Thompson. Ellen BurstynLewis Arquette Vernel Fournier Philippe Fragione. Mike TysonPeter Murphy Kareem Abdul JabbarEDEN HAZARD Cat StevensTHİERRY HENRY. Snoop DoggNİCOLAS ANELKA Dave ChappelleFRANCK RİBERY. Ice CubeMike TysonТова са само малка част от известните личности станали мюсюлмани
80
0
 
35
 
! Отговори
Тромпета преди 7 години
Като станеш мюсюлманка, да не мислиш, че ще те огрее, ***? Не си мисли, че мюсюлманите толкова са я закъсали, че до теб да опрат! Гледай си старините, налягай си бастуна и не се излагай с публични изяви!
79
0
 
25
 
! Отговори
10099 преди 7 години
Това е на уж - еврейката не може да си смени същината - кого заблуждава бабет!
78
0
 
37
 
! Отговори
Край преди 7 години
Е каква е тая вяра дето ще я повярваш напук на някого. Дърта змия.
77
2
 
32
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Ей голям вой по Тръмп, от всички световни медии... Също,като тази вещица ,изперкала! :) плюят по Тръмп! Холивуд също са ясни...отдавна! Там мирише на гнило и на много пари... ще им секнат лесните парички, и затова вият на умряло... Ех продажна и алчна ***, сатъра за вас! Ама първо Сорос, отрежете на гущера главата!!!! Нататък е лесно...
76
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето такива като тази са убийците на Исус! Слуги на сатаната!Да живее Тръмп!
75
1
 
25
 
! Отговори
не се нахрани! преди 7 години
ЕДВА ЛИ ТАЗ *** ЩЕ ПРИЕМЕ НЕЩО ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕЛИГИЯ ЕЙ ТАКА НА МАЙТАП-ПЛАТЕНО Е И ТО ДОСТА-АБДАХАЛЯТА ТЪРСЯТ ТОЧНО ТАКИВА КАТО НЕЯ ЗА ДА ИМ РЕКЛАМИРАТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНАТА РЕЛИГИЯ! НАВРЕМЕТО ТАКА ЗАРИБИХА КАСИУС КЛЕЙ И ДОСТА ДРУГИ КОИТО ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДЪТ ДУШАТА СИ-АНАТЕМА ЗА ТАКИВА!