Тереза Мей призова Турция да спазва правата на човека

Тя е на посещение за договаряне на отношенията след Брекзит
Обновена: 28 яну 2017 18:09 | 28 яну 2017 18:05,
235
Тереза Мей призова Турция да спазва правата на човека
Снимка: Reuters

Британският премиер Тереза Мей призова Турция да отстоява върховенството на закона и да спазва правата на човека след провалилия се опит за преврат от 15 юли.

Днес Мей разговаря с турския президент Реджеп Тайип Ердоган в Анкара, съобщи "Фокус". Тя изрази гордост от това, че Великобритания е застанала зад демократично избраното турско правителство.

"Горда съм, че Великобритания ви подкрепи на 15 юли м.г. в защита на демокрацията", каза тя.

"Сега е важно Турция да отстоява демокрацията, като запази върховенството на закона и съблюдава своите задължения по отношения на правата на човека“, допълни британският премиер.

Великобритания и Турция са се договорили да създадат работна група за увеличаване на двустранната търговия, след като Лондон напусне Европейския съюз.

"Ние се съгласихме да създадем съвместна работна група, която да подготви основата за търговските отношения след Брекзита“, обясни Мей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А ти какви ги дървиш тук в България. Бегай сив азиатските лагери. И си отговори на въпросаза к'во се натискат тия да влизат в ЕС."ТУРЦИЯ АКО ИСКАШЕ ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА ВЛЕНЕ В ЕС:-) ТУРЦИЯ НЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ КАТО БЪЛГАРИЯ:-) ТУРЦИЯ СЕ ГАВРИ С ЕС:-)ТИ КАТО ЕВРОПЕЙСКИ БЪЛГАРИН МИ ОТГОВОРИ НА МОИТЕ ВЪПРОСИ :-)АЗ СЪМ И НА ДВЕТЕ МЕСТА ХЕМ В АЗИЯ ХЕМ В ЕВРОПА:-)
106
5
 
2
 
! Отговори
Оооо Ердоганчо преди 7 години
как си за себе си, ами ние все едно слушаме маането на някой ходжа, само че на български за което БЛАГОДАРИМ
105
5
 
4
 
! Отговори
Ем до 182 преди 7 години
Така е, същата плоча е, но винаги ще е така. Никой не отрича развитието на Турция. Но дори и със силна икономика, армия ...винаги ще бъдете азиатска държава пред портите на Европа, но никога вътре. България е малка държава с 13 века история!
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Турция винаги е била и ще бъде азиатска държава! Колкото и да се пъне! Азия! Вратата на Европа винаги ще е затворена за нея!"ВСЕ ЕДНА И СЪЩА ГРАМОФОННА ПЛОЧА ВЪРТИТЕ:-) Я КАЖИ ВИЕ КАТО СТЕ В ЕВРОПА, ПА И В СЪЮЗА КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ? С КАКВО СТЕ СЕ РАЗВИЛИ, С ИКОНОМИКАТА НА КОЕ МЯСТО СТЕ, С АРМИЯТА НА КОЕ МЯСТО СТЕ, С ПРОИЗВОДСТВОТО НА КОЕ МЯСТО СТЕ? ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ:-)
103
7
 
4
 
! Отговори
vah преди 7 години
До bg turcinЗа тебе има изрази които те оприличават най-добре - donme, millet haini.
102
4
 
6
 
! Отговори
bg turcin преди 7 години
Stoyte si v azia,ne sme dlijni tuka da vi cetem erdoganovski prikazki.tsal svat vi se smeyeeeee i se podigrava,milcete i e ne se izlagayte povece.Ako prodilji evroto i dolara vseki den da se pokacva skoro balona ste se spuka i ste pasete treva.
101
8
 
7
 
! Отговори
Ем преди 7 години
Турция винаги е била и ще бъде азиатска държава! Колкото и да се пъне! Азия! Вратата на Европа винаги ще е затворена за нея!
100
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен 174Грешиш много. Прочети какво са написали хората които си изброил и сам ще се убедиш !!!
99
5
 
2
 
! Отговори
До 173 преди 7 години
постигнали сме това че ти пишеш на нея, а аз и да искам на турска не мога защото няма такава.
98
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Пази боже плазмодии от стадото на Ердоган да ни просвешават. Ние поне имаме собствена азбука."И КАТО СИ ИМАТЕ АЗБУКА, КАКВО СТЕ ПОСТИГНАЛИ С НЕЯ:-):-):-)ОСВЕН ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ:-):-):-)
97
3
 
3
 
! Отговори
grand canaria преди 7 години
До turkey-Haydeeeeeee doyde nostnata trolska smana turkey,turcina si otide da spinka.Abe vie sto ne pisete v vasite saytove ami raztagate lokumi tuka.Zapomnete ne sme ot tiya deto samo seriali gledat i se prodavat za viglista i spageti.
96
8
 
4
 
! Отговори
до Turkey преди 7 години
Пази боже плазмодии от стадото на Ердоган да ни просвешават. Ние поне имаме собствена азбука.
95
7
 
3
 
! Отговори
arbayter преди 7 години
До Турчина-Kolko ti e trolskata zaplata v turkiyeto komsu,den i nost pises tuka ne istini.Siguren sim erdo kato stane sultan ste nosite fesove i ste pisete na arabski ezik
94
4
 
2
 
! Отговори
Абе Турчина преди 7 години
ти да не си комисионер на долнопробните марки, става смешен. Я кажи нещо за ибрика.
93
5
 
1
 
! Отговори
До Турчина преди 7 години
ти си българин - родоотстъпник
92
8
 
3
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Ако Беко о Вестел бяха някакви марки, то Бош и АЕГ щяха да фалират.Но как да фалират, когато потребителите в Германия и другаде не са чували за тези велики турски изобретения Беко и Вестел?
91
4
 
3
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До ТурчинаТова че летят по 40 от ИД няма особено значение за нея., защото мюсюлманите в света са около 2 млрд по твои хвалби, така че материал за атентатори няма да се свърши скоро.Но дотогава ще си сърбате попарата, която сами надробихте търгувайки с петрола на същия ИДИЛ.
90
1
 
1
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Русия с тия падащи сута в морета от година бомбят и скоро имаше статия че са успели само да откъснат 1/4 о----------То добре, че е Русия със същите Су да ви отърве от резила в Сирия. Може ли 5 месеца да не успеете да превземете един град с населението на гр. Първомай в България?Става въпрос за Ал Баб в Сирия, където имате над 100 души убити турски войници и над 300 от финансираните от вас терористи араби и туркомани?
89
3
 
1
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
По твоята логика-да.-------------Не, по твоята логика ремонтирането на Ф 16, който е модел от над 35 години се нарича производство?
88
1
 
3
 
! Отговори
До Су-пола 34 преди 7 години
Пръсчето в устата и с млякото в кревата.