Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп

Холандия се нареди сред страните, които го разкритикуваха
Обновена: 29 яну 2017 20:13 | 29 яну 2017 20:13, Веселина Йорданова
310
Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп
Снимка: БТА

Америка има нужда от здрави граници и краен контрол, заяви днес президентът на САЩ Доналд Тръмп в акаунта си в Туитър, след като федерален съдия издаде разпореждане за временна забрана за депортиране на хора от страните, посочени в указа на Доналд Тръмп за имиграцията, предаде Франс прес.

Още по темата
"Страната ни се нуждае от здрави граници и изключителен контрол СЕГА", писа Тръмп.

"Вижте какво става в Европа, а всъщност и в света - ужасен хаос!", добави президентът.

Федерален съдия от Бруклин, сезиран от няколко правозащитни организации, издаде снощи разпореждане да се преустанови експулсирането на граждани от седемте мюсюлмански страни - предмет на президентския указ, които разполагат с документи, даващи им право да влязат в САЩ.

Редица страни не подкрепиха Тръмп, сред които Германия и Франция.

Холандия не подкрепя решението на САЩ да забранят влизането в страната на жители на седем мюсюлмански страни, се казва в разпространена днес съвместна декларация на премиера Марк Рюте и външния министър Берт Кундерс, цитирана от ТАСС.

"Холандия е убедена, че бежанците, бягащи от война и насилие, заслужават убежище, независимо от произхода и религиозната им принадлежност", се казва в документа.

"Ние сме осведомени за възможността от проникване на потенциални терористи под маската на бежанци, но тук трябва да изиграят ролята си службите за сигурност". "Съжаляваме за тази забрана (от страна на САЩ) и се обявяваме срещу нея", подчертават премиерът и външният министър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: сащДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
40
 
! Отговори
Катя преди 7 години
Тази статия, против Тръмп третата ли е за днес? :) Даваййй още има време за една! Ей много лошо ви бръкна този човек, дълбоооко в душата толерастка! Още старите кадри сте по местата си, ама свърши вашата...вятъра вече брули във вратовете ви. И ще ви измете!!!!
13
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на г-н Тръмп ! И на изстрадала Европа е нобходим силен Лидер, като г-н Тръмп!Необходимо, е и да бъдат изгонени всички *** дошли от мрачния средновековен "ислямски" свят!Добра идея, е също така да се изгонят турците в анадола - от където са дошли и където им е мястото! Те нямат място в света на Белите!
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха ха ха холандия и тая пи.а въшка се прави на голема разкритикувала го! Ако съм на Тръмп ще им забраня да дишат камо ли да говорят. Като искат бежанци да си ги прибират кой ги е спрял? Тръмп в прав текст им казва че с бежанците до тук. Кой е този който може да му нареди да прави обратното. Холандците германците французите които взети заедно на квадрат едвам покриват една нищожна част от територията на Америка. Либералите виждат че им го навървя квадратният и започвата да пищят и да се дърпат!
11
34
 
5
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Тръмп как се е опулил само и си е отворил широко устата! :-DЛичи му, че е пcиxopaт!!! :-D
10
4
 
21
 
! Отговори
Ицо 2 преди 7 години
Освен това какво би направил един милиардер от Европа или България(БОЖКОВ)..Зима си милярдите и отива да си пече дебелия свинарник на острови с малолетни момичета...Същото се отнася и за много собственици на малък бизнес в БГ , София..Губи си младините 25-40г. в опитите да развие бизнес които да му носи 10-20 бона...после си купува Най новата ес класа.затваря се в черупката си и само гледа да си почива и да треска ученички..А трябва да прави обратното да РАБОТИ ЗА ОБЩЕСТВОТО.ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ!
9
5
 
42
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
велик човек.Мисли за работниците..Милиардер..повечето хора на стари години като него 70г. милиардери само гледат как да изтрескат някое младо момиче и прават машинации с огромните си богатства..печат се на хавайте..ядат ордьоври и ходят по хотели с прости@@@и..Защо му е на 70г. с 4.5 млрд доказани да прави машинации за още пари?!Тръмп е добър бизнесмен в сферата на хотелиерството и забавлението..ТОЙ НЕ Е БАНКЕР,Икомонист, Финансист или с други думи крадец..
8
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Редица страни не подкрепиха Тръмп, сред които Германия и Франция."Най-ислямизираните, тероризираните и обезличени бивши християнски държави. Скоро и двете ще са изцяло ислямски с християнско малцинство. Това ли им е представата за бъдеще?
7
58
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелания и Тръмп не се понасят! Езикът на тялото между двамата показва пълна непоносимост, смятат експерти. Според езика на тялото Доналд Тръмп третира жена си Мелания като "вещ", твърди експерт, който анализира поведението на новото президентско семейство по време на церемонията по встъпване в длъжност.
6
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейските политици да си гледат залезващият съюз,без това са умствено увредени от,,толерастия,, ,,, либерастия,, и други съвремени заболявания и не могат да вземат правилни решения.
5
44
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стареца е в пароноя. Нормално е 70 годишен е Спенс, пардон Трьмп!
4
6
 
37
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
БРАВО НА ТРЪМП,ПЪРВО ДЪРЖАВАТА И ГРАНИЦИТЕ СЛЕД ТОВА ДРУГОТО,ДАНО СИ ПЛАТЯТ ЗА БАЗИТЕ И НАМАЛЯТ ТОКА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ,ЩОТО И НИЕ ТРЯБВА ДА ЖИВНЕМ.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V brd e super. No v bg e ujas
2
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I v bg trabva sega zezo nali e na sakuska v usa schte govori s tramp sa usa 10 m visoka ograda i sa bg visi na koi esik zz ste givori ne snam
1
7
 
64
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Луд си лииии ? САЩ трябва да стане разграден двор като Германия ! Виж кво е яко ...жените биват изнасилвани , грабежи , побоища, болести, страх , атентати и т.н. Какво не харесвате в това не ми е ясно ! Питайте Меркел колко е важно да си толераст с цената на здравето и живота на целия ти народ !