Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп

Холандия се нареди сред страните, които го разкритикуваха
Обновена: 29 яну 2017 20:13 | 29 яну 2017 20:13, Веселина Йорданова
310
Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп
Снимка: БТА

Америка има нужда от здрави граници и краен контрол, заяви днес президентът на САЩ Доналд Тръмп в акаунта си в Туитър, след като федерален съдия издаде разпореждане за временна забрана за депортиране на хора от страните, посочени в указа на Доналд Тръмп за имиграцията, предаде Франс прес.

Още по темата
"Страната ни се нуждае от здрави граници и изключителен контрол СЕГА", писа Тръмп.

"Вижте какво става в Европа, а всъщност и в света - ужасен хаос!", добави президентът.

Федерален съдия от Бруклин, сезиран от няколко правозащитни организации, издаде снощи разпореждане да се преустанови експулсирането на граждани от седемте мюсюлмански страни - предмет на президентския указ, които разполагат с документи, даващи им право да влязат в САЩ.

Редица страни не подкрепиха Тръмп, сред които Германия и Франция.

Холандия не подкрепя решението на САЩ да забранят влизането в страната на жители на седем мюсюлмански страни, се казва в разпространена днес съвместна декларация на премиера Марк Рюте и външния министър Берт Кундерс, цитирана от ТАСС.

"Холандия е убедена, че бежанците, бягащи от война и насилие, заслужават убежище, независимо от произхода и религиозната им принадлежност", се казва в документа.

"Ние сме осведомени за възможността от проникване на потенциални терористи под маската на бежанци, но тук трябва да изиграят ролята си службите за сигурност". "Съжаляваме за тази забрана (от страна на САЩ) и се обявяваме срещу нея", подчертават премиерът и външният министър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: сащДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
1
 
! Отговори
Умен антиислямист! преди 7 години
Ох, че гадeн тоя Тръмп бе! Жалко, че е Президент на САЩ и той определя правилата за това кой да влиза в държавата му! А тези правила се отразяват зле на Световната Исламизация! Жалко, за Соросoиди, безмозъчни хипарливи ултра-либералисти, ислямофашисти и джихадисти! Но пък добре дошло за разни български провинциални списвачи на поръчкова "журналистика", които имат матр'ял да бълват като строшени латерни...лош Тръмп.... гaден Тръмп...лош Тръмп...гаден Тръмп... И така до откат! :)
173
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TRAMP AKO NAISTINA NE PRAVITE TEATAR TAPCHI SOROS V ANUSA I RODSHILD S CHERNI NEGRI TRAM PODPISA ZAKON ZA SPIRANE NA PARITE ZA NPO-ta
172
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При нас се изпълнява същата песен от предходният, но по друг начин изпълнявана.Като ни заблуждават, че днес ще бъде изпята като химн, след 4 год. като марш. И племето наречено българи танцуват в ритъма на марионетките на Сорос. Отдавна изпълниха и Ран-Ът плана, хората избягаха навън да търсят реализация и да живеят без да бъдат ограбвани.Онкоболните според тях да *** като пенсионерите, щото няма пари, но има да подновят пътищата и да закупят нови и скъпи служебни коли.Трябва ни и на нас Тръмп
171
9
 
2
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 7 години
Доживях русофили да се кланят на американски президент, избран от Голдмън Сакс и Ротшилд! Неслучайно половината му екип е от Голдмън! Нали знаете какво става обикновенно когато Ротшилдови се месят някъде? Световни войни и разруха!
170
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте му физиономията на този. Изглежда по-луд от Хитлер! Тоя ще затрие света.
169
1
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Лошото е че са доста закъснели с тези мерки
168
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-сетне дойде един трезво мислещ лидер с перфектна визия за раеалните проблеми: паразитиращите и фанатизирани ***, всякакви сексуално разкрепостени и извратени и т.н.. Вижте само, кои и по-точно какви протестират срещу него и политиката му. Време е и ние в ЕС да си отворим очите и да видим, че имаме същите проблеми. Пожелавам на г-н Тръмп попътен вятър и твърдо да продължи напред!
167
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямаме нужда от бежанци. Ще ни вземат работните места в Силиконовата долина край Видин, заводите "Ролс-Ройс" в Шумен и самолетната фабрика в Плевен.Екстра сме си сега, дойдат ли, ще станем зле.
166
5
 
8
 
! Отговори
Lora преди 7 години
Предлагам следващата страна включена в списъка със забранените страни да е България. Ниакави мигранти от Бъгария да не се допускат на територията на САЩ. И всички американизирани българи незабавно да бъдат депортирани в България. И ниакви визи за българите. Само ядат хляба на велика америка! Така де - за всички еднакво отношение!
165
5
 
22
 
! Отговори
Всички за Тръмп преди 7 години
Всички за Тръмп, да смачкаме враговете му до един.
164
0
 
31
 
! Отговори
9К51 преди 7 години
Не само Америка има нужда от здрави граници и контрол ... това се отнася и до България, макар мащабите да са съвсем други. Тръмп показва как трябва да се изпълняват предизборни обещания, за разлика от нашите пишман политици, който яко лъжат преди избори. Що се отнася до т.н. европейски политици дето го критикуват, да си налягат парцалите, че ако трябва сами да си гарантират сигурността, цялата им социална политика ще отиде по дяволите ...поради липса на пари!
163
4
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
боби, тука ли си ? една баклавичка намерих, ако такова..
162
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние никога няма да се оправим, докато все друг ни е виновен.За православния руски мир е ясно - даже Петър Велики е взимал акъл от Европа, защото на местна почва не е имало такъв. Само икони, бради и водка.
161
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До donТи сравняваш Тръмп с това мекерето на Станишев Орешарски, който назначи свинята Пеевски?
160
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно защо докато нямаше мигранти защо не се "оправихме"?
159
0
 
25
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
На абсолютно същото мнение съм като г-н Тръмп, но по отношение на България! Здрави граници с Турция (заради т.нар. "емигранти") и краен контрол по отношение на всичко останало в държавата. Ако това се случи- ще се оправим за десетина години, но просто няма да се случи.
158
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-интересно е защо *** също бяха там, а не бяга в хубавия православен руски мир?
157
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Shoppубичъм тъ....
156
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма как да пишеш "убръщайте" и да искаш някой ден да станеш достойна заможна средна класа. Откажи се.
155
7
 
19
 
! Отговори
don преди 7 години
г-н Тръмп и в България преди няколко години се образуваха митинги срещу новия миностър председател Орешарски . Протестиращите бйха платени от г-н С.О.Р. Ос .Сега и при вас се повтаря същото не им убръщайте внимание на тези хора просто те са болни мозъци господ ги е наказал . така наречените актьори и музиканти в САЩ ами те в поголямата си част са наркомани - починал от свръх доза.Вас ви избраха бели работещи хора коита искат да са дойстойна заможна средна класа а не да има това финасово д