Нападателят с мачете пред Лувъра - египтянин

Мъжът пристигнал във Франция в края на януари
17
Нападателят с мачете пред Лувъра - египтянин
Снимка: БТА

Мъжът, който днес атакува с мачете войник пред входа на Лувъра, преди да бъда прострелян, е египетски гражданин, пристигнал във Франция в края на януари. Това съобщи близък до разследването източник, цитиран от Ройтерс.
Източникът уточни, че това е предварителна версия на следствието.

Нападателят викал "Аллах е велик!" на арабски и се втурнал към войниците и полицаите на входа, след което бил прострелян и ранен тежко край магазин до музея.

ТАСС цитира френски медии, че у ранения нападател е намерен мобилен телефон, чиято сим-карта принадлежала на 29-годишния египтянин на име Абдула. Френските следователи са влезли във връзка с египетските си колеги за изясняване на въпроса.

Според източници, близки до разследването, нападателят е бил непознат на полицейските служби във Франция. Той е пристигнал в страната с полет от Дубай на 26 януари, предаде Франс прес. Това сочат данните от визата му. Сега се прави проверка по въпроса. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: ПарижлувърЕгиптянин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е станало във Франция изобщо не ми пука !
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил непознат т.е. познат и му издали виза,че кой тогава е ходил на работа заради него,той та и влязъл заради свършената работа или ако не е вършил работа то той и откраднал свършената работа иначе несвършена работа кой ще я открадне освен капарираната започната-оставена заради друга ще се прекапарира от някой на друга цена,ама все едно трябва да се свърши от някой дето е ходил на работа за да му издадат виза и те все се водят,че са на работа и вършат работата заради друг/ите коит са били,но кой.
10
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Франсетата да продължават да пращат войски по света
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, по собственика на сим картата ли ги идентифицират вече?Значи мен могат да ме идентифицират 7 пъти. Толкова карти са на мое име.
8
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Привърженик на люПен. Люпенерастията е много популярна в задморските френски владения.
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Франсетата си го заслужават, продължават да приемат камилари. Тази мръсотия исляма трябва да се забрани със закон! На който не му харесва, оставя си френския паспорт и напуска. В Афганистан място за всички камилари има. Какво се завират в Европа като не им харесва, и никой не ги кани, сами идват.
6
2
 
26
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Добре дошъл Абдула в Париж, красив град много ми хареса и има много за разглеждане. Ааа, не си дошъл да посетил Нотър Дам? Дано поне харесаш кроасаните? Не ядеш кроасани. Търсиш да купиш мачете, е сири аз като турист само забележителности разглеждах долен мръсен смърдящ ***
5
19
 
16
 
! Отговори
грешно решение преди 7 години
Ние християните нямаме много добър подход към мюсюлманите. Ето тоя конфликт и стрелба нямаше да се случат, ако след като египтянинът извика "Аллах е велик!" френските войници и полицаи му бяха отговорили със същото: "Тъй вярно, Аллах е велик!" И тогава египтянина щеше да се успокои. Щяхме да покажем на мюсюлманите, че уважаваме техния бог и щяха да останат много доволни от което. Трябва да бъдем по-тактични с тях. Те са силно религиозни хора. Всеки знае Корана наизуст.
4
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Той е пристигнал в страната с полет от Дубай на 26 януари, предаде Франс прес. Това сочат данните от визата му."Междувременно брюкселските олиго френи *** срещу забраната на Тръмп да се допускат араби с визи в САЩ.
3
2
 
71
 
! Отговори
БХК-ОФИЦИАЛНАпозиция преди 7 години
Започнал е да се интегрира човека, тръгнал е да посещава музеи.
2
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз си пислех, че е някой лозар на име Рене Дьо Шарли например. Пък тя каква невероятна история излезе, тц тц тц
1
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А стига бе!? И тоз бежанец?!