Путин: Няма да се обиждаме на България

Русия е готова за сътрудничество с Европа при газовите доставки
3 фев 2017 07:14, Елка Василева
200
Путин: Няма да се обиждаме на България
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Русия е готова да развива сътрудничеството с Европа в сферата на газовите доставки, но са й необходими гаранции. Това заяви руският президент Владимир Путин след среща с унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Абсолютно деполитизираме тези въпроси, това са въпроси с чисто икономически характер, икономическа целесъобразност, най-вече. Не са изключени никакви маршрути, готови сме да се върнем към каквото и да е. Няма да се обиждаме на България или на други страни, които не намериха смелост в нужния момент да се противопоставят на Европейската комисия. Готови сме да се върнем към това, но са ни нужни гаранции. Повече не можем и не искаме да понасяме загуби за необмислени решения", каза Путин.

Ако поемем по този път, включително в диалог с Брюксел, тогава абсолютно всички ще бъдат доволни и това ще бъде благоприятно за развитието както на двустранните отношения, така и на енергийната сигурност на континента като цяло, допълни руският държавен глава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, ЧОВЕК, ти не знаеш ли и не виждаш ли с какви *** и мизе.рн.ици си имаш работа в България? Това са най-долните !
124
2
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Към#166:В най_скоро време очаквай раздвижване на пазара за горива.Тръмп направи промяна в Америка/най_големия потребител/в тази посока. Москва не зная дали на сълзи вярва,но и предстои да ги лее.
123
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
s edna duma niama da se sardim na predateli
122
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този *** няма ли да престане да обижда родината ми.БЪЛГАРИЯ над всичко
121
6
 
7
 
! Отговори
Нашите правителства. преди 7 години
... отдавна проституират пред Брюксел.
120
3
 
1
 
! Отговори
По-добре цитираме преди 7 години
Russian President Putin said on Thursday his country didn't feel offended about Bulgaria and other countries' decision not to carry through the South Stream gas pipeline project due to their lack of "manliness".
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия пък с тая газ се запекаха,ако имат газ за продаване да продават,ако нямат да купят и на някаква надбавка за прехвърляне да продават с разрешение каква още гаранция търсят като най-добрите производители ли или заели газта на другите,що и нефта,газ без нефт нема даже и в дълбочина.
118
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да заповяд, с НАЙ-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ще го черпя шише БОЯРИШНИК
117
8
 
10
 
! Отговори
Акрам Муртазаев преди 7 години
Русия произвежда впечатление, че е велика държава, по повече от това, нищо не произвежда
116
8
 
12
 
! Отговори
Михаил Салтыков-Щедр преди 7 години
Aко заспя и се събудя след 100 години и ме попитат, какво се прави сега в Русия, ще отговоря ПИЯТ И ЛЪЖАТ
115
8
 
11
 
! Отговори
боби преди 7 години
Румънците не са склонни да правят компромиси по отношение на Русия и набутаха в затвора заради корупция стотици политици.За Румъния има надежда. Хората не са съгласни да живеят в ***. У нас енергията е утрепана. Хората са приспани. Никой не е в затвора.Голяма част от народа вярва, че комунизмът и Русия са най-хубавото нещо, което се е случвало на България. И ще затъваме, докато не проумем откъде идва злината.
114
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нефта и газа като енергоносители са със затихващи функции. В следващите 20-30 год тези енергийни източници ще се превърнат в суровина за химич. промишленост. В същото време Русия няма никакви перспективи да намери други източници на доходи освен газ и нефт. Какво е нужно на Русия в момента за да се измъкне от бензиностанцията? Сваляне на санкциите, кредити и технологии и всичко това от запада. Какво може да даде в замяна Русия? Освен послушание не виждам какво друго. Горивата губят значението си
113
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТМечтай си...
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ли,ще си говорим,но до следващите обиди.
111
7
 
4
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Ако щеш се обиждай.България само ще я гледаш на картинка и ще хванеш язва от яд, че няма да е твоя.Колкото и папагали да храниш тука, нормалните хора все още са повече.
110
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама защо да се сърди джуджето престъпно, нали му платихме 600 000 000 евро за два реактора, дето даже ги няма, що да се сърди ? Нали плащаме най-скъпата газ в цяла Европа та му субсидираме фалиралата *** ?Кремълска г*идо, къде са реакторите ????
109
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Здравейте еврогейатлантици и всички мишки и плъхове на сорос църкате ли а, църкайте още малко ви остана.Бай Дончо Тръмп ви подгони а Путин ще ви довърши мърш.и продажни.
108
18
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Бойко не вярва в евро атлантически глупости, той просто е с силния на деня. Само почакайте април месец Льп Пен като вземе властта в Франция кво ше стане и ЕС се разпадне. Ще има '' г-н Президент аз винаги исках да работим заедно ама Юнкер не ми даваше, пускаме Южен поток сега нали?'' :)))
107
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото по-скоро България излезе от ЕС и НАТО и се присъединим към Евразийския икономически съюз, толкова по-добре.
106
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.