Путин: Няма да се обиждаме на България

Русия е готова за сътрудничество с Европа при газовите доставки
3 фев 2017 07:14, Елка Василева
200
Путин: Няма да се обиждаме на България
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Русия е готова да развива сътрудничеството с Европа в сферата на газовите доставки, но са й необходими гаранции. Това заяви руският президент Владимир Путин след среща с унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Абсолютно деполитизираме тези въпроси, това са въпроси с чисто икономически характер, икономическа целесъобразност, най-вече. Не са изключени никакви маршрути, готови сме да се върнем към каквото и да е. Няма да се обиждаме на България или на други страни, които не намериха смелост в нужния момент да се противопоставят на Европейската комисия. Готови сме да се върнем към това, но са ни нужни гаранции. Повече не можем и не искаме да понасяме загуби за необмислени решения", каза Путин.

Ако поемем по този път, включително в диалог с Брюксел, тогава абсолютно всички ще бъдат доволни и това ще бъде благоприятно за развитието както на двустранните отношения, така и на енергийната сигурност на континента като цяло, допълни руският държавен глава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо обиждате "Челиста" като плащате Русия най-скъпия газ ?
84
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще е бил винаги руски бе, дори и Радев призна, че де юре е украински.
83
3
 
5
 
! Отговори
хехе преди 7 години
Че то ние на кого ли не сме клякали, и пред кого ли не сме се огъвали .....времената на велика България свършиха 1485 година с падането на видинското царство !
82
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да пази България от Путин & Co !
81
10
 
10
 
! Отговори
До 113 преди 7 години
Абе пич ти нормален ли си или си Еврогейатлантик? Крим винаги е бил руски с 95 % руско население което не иска да има нищо общо с Украйна.Хората го казаха свободно на референдум и след него Крим е присъединен към Русия без военни действия и нито една жертва. Ако си гледал АЛФА на изборите за референдум в Крим цареше еуфория за присъединяване към Русия. Влез малко в интернета и виж че до края на другата година Крим ще има мост до Русия.Прокарват се електропроводи от Русия, и Украйна да го духа.
80
6
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Путин, Орбан и Тръмп са Големи с главна буква ! Къде са от другата страна Меркел, Оланд и Бойо .....ххахаах смешна работа ! Един Ердоган си прави каквото си поиска с цяла Европа !
79
5
 
10
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Е, това е сериозно и честно предложение! А сега да видим нашите кое ги интересува повече - евроинтриги и обещания за лични изгоди, или България.
78
5
 
10
 
! Отговори
ба си преди 7 години
Тука са само *** и откровени хейтъри.Путин от това по-ясно не може да го каже-насила хубост не става.Като не искаме ще духаме супата-и германците не го одобряват ,но не му връщат газа.Само нашите *** се репчат за пред запада-никога няма да ни вземат на сериозно-нито те нито русия.Ние ще си останем *** винаги на някого при тези политици
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До азНай-опасни са хората които нямат мозъци, като теб!
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** народ....ЕС се разпада, НАТО е само призрак.
75
8
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
До чифутинНай-опасен е Путин. Веднага след него е Тръмп - доколкото можем да направим правилен извод от досегашните им изяви. Не САЩ, а Тръмп! Както и не Русия, а Путин! Защо ги подреждам така? Защото Путин може да приведе в действие всяко свое решение за минути, часове - най-много ден-два. Тръмп е по-непредвидим, но не може така лесно да приведе в изпълнение всяко свое решение! За най-драстичните му трябва одобрение от конгреса и сената - а хората там не са зависими от него!
74
1
 
7
 
! Отговори
прост народ.... преди 7 години
До азДа, най-важното е България в НАТО и ЕС!
73
1
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Прав си но с мислене от преди десетина години.Защо тогава ведощи страни мислят да намаляват ядрените централи за сметка на алтернативни източници на енергия.Помисли защо у нас хора които говорят за атомни централи и ползата от тях са собственици на соларните и ни скубят.До Анонимен
72
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До искам да попитамА вие, руските *** щом сте толкова велики и благородни защо никой не ви обича и нямате приятели
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от АхелойДнес България е бедността , безработицата, ниските заплати, лошата медицина и здраве и др....
70
6
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
До искам да попитамНе сме най-бедни в Европа, а сме най-бедни в ЕС. Не забравяй, че ЕС включва само половината страни от Европа! На практика, с изключение на две-три страни (като Норвегия, например), всички останали страни извън ЕС, но в Европа, са по-бедни от нас. Това прави поне 20 държави от Европа!
69
7
 
5
 
! Отговори
чифутин преди 7 години
Колкото и да говорите против Путин (не че си падам по рашките), трябва да бъдем реалисти, тоя човек държи юздите на побърканият свят, в който живеем. Американските управляващи са в ужас от това (за разлика от обикновените американци, които осъзнават всичко). Немските и френски политически трупове, разбраха, че краят им идва и не знаят какво да правят. Дано новите политици осъзнаят, че истинската опасност идва от Америка.
68
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Анонимен"Петата световна икономика"?! По какъв критерий?! Отзад напред?! Или е петата световна икономика от третия свят? Къде ти се привидя "пета световна икономика"?!
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** народ....Руската завист да не е само благородна безродни ***?
66
2
 
4
 
! Отговори
искам да попитам преди 7 години
До азАко сте толкова умни защо най-бедните в Европа?