Путин: Няма да се обиждаме на България

Русия е готова за сътрудничество с Европа при газовите доставки
3 фев 2017 07:14, Елка Василева
200
Путин: Няма да се обиждаме на България
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Русия е готова да развива сътрудничеството с Европа в сферата на газовите доставки, но са й необходими гаранции. Това заяви руският президент Владимир Путин след среща с унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Абсолютно деполитизираме тези въпроси, това са въпроси с чисто икономически характер, икономическа целесъобразност, най-вече. Не са изключени никакви маршрути, готови сме да се върнем към каквото и да е. Няма да се обиждаме на България или на други страни, които не намериха смелост в нужния момент да се противопоставят на Европейската комисия. Готови сме да се върнем към това, но са ни нужни гаранции. Повече не можем и не искаме да понасяме загуби за необмислени решения", каза Путин.

Ако поемем по този път, включително в диалог с Брюксел, тогава абсолютно всички ще бъдат доволни и това ще бъде благоприятно за развитието както на двустранните отношения, така и на енергийната сигурност на континента като цяло, допълни руският държавен глава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейският съюз се разпада, Евразийският съюз се разширява.
64
1
 
2
 
! Отговори
прост народ.... преди 7 години
До до рускитролОбикновена БГ завист и злоба,нали
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България няма независими политици, за съжаление!
62
4
 
1
 
! Отговори
Mersi преди 7 години
До ФактЗамени ЕС със Съветския съюз и ще е вярно!
61
5
 
9
 
! Отговори
до рускитрол преди 7 години
До ФактТова е долна лъжа путински *** .Истината е точно обратното -сечелили сме над 80 милиарда и то се вижда по строежите и пътищата .Но ти лъжеш защото с откраднатите от нашия народ пари твоят любим путин ти плаща да тролиш
60
7
 
10
 
! Отговори
2+2 преди 7 години
приятелството ни с Путин струва на България няколко милиарда лева годишно "Данък приятелство"- над един милиард заради неплатени данъци на Лукойл, който хем е монополист ,хем се изкарва на загуба да не плаща данък на държавата.Най-малко още един милиард от двойните цени на които ни продават газ.Още 6 милиарда за Белене ,Още 4 милиарда за фалита на КТБ къдато е заесена Внешторгбанк -сисъкът няма край .Затова живеем бедно.
59
9
 
16
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Голяма част от руснаците вече ненавиждат педя човек,писна им да живеят като скотове и в международна изолация.Вижте маника как никой никъде не го кани,ходи да се моли на тоз и ония да продаде малко газ.Руснаците го плюят пом форумите,този изби опозицията в Русия а вчера е отровил и един журналист опозиционер близък до Немцов,човека бере душа в болница.Страхливец е Путин,който може да скача само на малките но пред Турция кляка като нааакан
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да
57
9
 
9
 
! Отговори
Мислещ човек преди 7 години
Немецкий журнал Bild огласил список главных злодеев, которые угрожают миру в 2017 году. Возглавил его президент России Владимир Путин - ЗЛОДЕЙ ГОДА !!!!!!Основная угроза от Путина исходит как в плане дестабилизации ситуации в Европейских странах, так и хакерских атак, производимых российскими хакерами. Также в мире опасаются главу РФ из-за возможного использования ядерного оружия.
56
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От страна, която беше напред с цяла ядрена централа, докато повечето държави не знаеха какво е това атомна енергия, сега се превърнахме в енергийно джудже зависещо от тежката зима. Още десет дни да имаше студ и щяхме да рухнем. Не мога да си обясня, как е възможно да се допусне подобна ситуация. Колкото и да сме обвързани с ЕС и НАТО, има една дума - икономическа целесъобразност. Нещо, което нашите гумени политически глави никога няма да разберат.
55
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Володя и да се обидиш и да не се обидиш все тая ,нашите политици са готови да си свалят панталоните на почти всеки от западна Европа защото им дават парици за крадене хич не им пука за националните интереси на България важно е те да са добре .И до тоалетната не ходят ако Меркел или Юнкер не им разрешат ,а те понякога казват НЕ и затова нашите политици миришат
54
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зацепвам много добре, както и ти. Просто не ти изнася.
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато бяхме 16 република това не беше така....хаха, явно не зацепваш за какво точно се говори.
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62Кой защитава комунизма? Казвам че българите в момента нямат достойнство. Такива облъчени като теб все на комунизъм и капитализъм ви избива.
51
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Унгарците трябва да построят преживе паметник на Орбан. В цяла Европа няма толкова национално отговорен политик.
50
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От както сме в ес изпълняваме с наведена глава всичко казано от тях. Пренебрегваме личните интереси и защитаваме чужди, които не са в наш интерес.... А когато бяхме 16 република това не беше така....хаха
49
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досегашното сътрудничество в енергийните проекти ни струва много скъпо.
48
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажа още няколко други неща и е прав и за тях. От както сме в ес изпълняваме с наведена глава всичко казано от тях. Пренебрегваме личните интереси и защитаваме чужди, които не са в наш интерес. Съсипахме два проекта за милиарди - Белене и Южен поток. Сега плащаме за единия огромна сума вместо да ни носи такава. Другия също щеше да ни носи пари. Съсипията ни е в кръвта.
47
14
 
6
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Егати наглия тип...Държавата която превърна енергийните доставки в ПОЛИТИЧЕСКО ОРЪЖИЕ сега твърди че всичко трябва да се постави на икономическа основа...То бива бива безочие, но ботокса премина всякакви граници...
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо 58Толкова по зле за теб да защитаваш система, на която не си сърбал попарата. Достойнство ли е да те постриже милиционера ,или да ти намалят поведението защото носиш дънки? Достойнство ли е кварталното ОФ да дава характеристика дали можеш да следваш? А ако искаш можем и за тогавашните "пари" и "собственост? да обсъдим!