Путин: Няма да се обиждаме на България

Русия е готова за сътрудничество с Европа при газовите доставки
3 фев 2017 07:14, Елка Василева
200
Путин: Няма да се обиждаме на България
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Русия е готова да развива сътрудничеството с Европа в сферата на газовите доставки, но са й необходими гаранции. Това заяви руският президент Владимир Путин след среща с унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Абсолютно деполитизираме тези въпроси, това са въпроси с чисто икономически характер, икономическа целесъобразност, най-вече. Не са изключени никакви маршрути, готови сме да се върнем към каквото и да е. Няма да се обиждаме на България или на други страни, които не намериха смелост в нужния момент да се противопоставят на Европейската комисия. Готови сме да се върнем към това, но са ни нужни гаранции. Повече не можем и не искаме да понасяме загуби за необмислени решения", каза Путин.

Ако поемем по този път, включително в диалог с Брюксел, тогава абсолютно всички ще бъдат доволни и това ще бъде благоприятно за развитието както на двустранните отношения, така и на енергийната сигурност на континента като цяло, допълни руският държавен глава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските *** не пропускат възможност да обидят България и да дадат повоф на петата колона да плюе върху страната си. Преди две години от Анкара джуджето постъпи по подобен начин по повид прекратения проект Южен поток.
4
1
 
18
 
! Отговори
42 преди 7 години
Абе, тя и Япония нямаше ресурси, ама при война завладя половин Азия...
3
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПУТИН ДА ЦЕЛУВА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИКОНАТА НА ГОСПИД ДЕТО Е ИЗПУСНАЛ ЗЛАТНОТО САНДЪЧЕ С ПРИРОДНИ БОГАТСТВА ,КОГАТО Е РАЗДАВАЛ БЛАГИНКИ НА НАРОДИТЕ. НЯМАШЕ ДА СЕ ПЪЧИ АКО РУСИЯ НЯМАШЕ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ ,КОИТО ИМА ,ЗАЩОТО СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ. КАЖЕТЕ КАКВО ПРОИЗВЕЖДА РУСИЯ НА КАЧЕСТВЕНО НИВО ОСВЕН ОРЪЖИЯ-И ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ МИРОЛЮБИВА ДЪРЖАВА?ОСВЕН ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ КАКВО ДРУГО ПРАВИ ПУТИН И ЗАЩО ГО МРАЗЯТ ВСИЧКИ НАРОДИ ОСВЕН НАШИТЕ *** ?
2
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Филда бе ...точно толкова добър като нашите политици:милиардер а народа му пие спирт и всякакви течности от отчаяние и защото не може да си купи една качествена напитка.Гледайте как живеят българите и не питайте за руснаците. Нали нашите политици са тяхни възпитаници-научени само да крадат ,лъжат и живеят по царски на главите на 80% от мизерстващите им народи !
1
1
 
52
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Вчера имаше статия как Швейцария върти руски газови, и петромилиарди....аз не бих имал против България да профитира от връзки с Русия - но БЕЗ ДА ЖЕРТВА СУВЕРЕНИТЕТА СИ!Друг въпрос е - имаме ли достатъчно умни, и кадърни политици, и бизнесмени за целта?!Май не...