Тръмп – топ заплаха за мира, лош президент ще е!

Британците не са обнадеждени от американския избор за държавен глава
5 фев 2017 09:50,
41
Тръмп – топ заплаха за мира, лош президент ще е!
Снимка: Reuters, архив

Почти две трети от жителите на Великобритания смятат, че новият президент на САЩ Доналд Тръмп е заплаха за международната стабилност и мнозинството от тях са на мнение, че той ще бъде лош президент, показа социологическо проучване, публикувано днес. Анкетата е по поръчка на в. "Обзървър" е осъществена през бурната втора седмица от мандата му.

Проучването показва, че британците имат преобладавао негативно мнение за американския президент. Освен че според 64 процента Тръмп е заплаха за международната стабилност, думите, които най-обичайно британците асоциират със спорния президент, са "опасен" (50%), "неуравновесен" (39%) и "тесногръд" (35%). Общо 56 на сто от анкетираните твърдят, че той не заслужава доверие. Повече от четирима от десет (44%) са убедени, че Тръмп ще бъде "ужасен президент", един от десет смята, че той ще се представи под средното равнище, а само 6% вярват, че ще е велик президент.

Британците обаче не са толкова единодушни по въпроса за държавната визита на Тръмп в Обединеното кралство. Докато 53 процента смятат, че посещението трябва да бъде отложено или отменено, 36 процента са на обратното мнение.

Парламентът ще проведе дебат по темата на 20 февруари.

Тръмп може да бъде лишен от честта да говори в най-старата сграда на парламента, съобщава в. "Сънди телеграф", като се позовава на организаторите на визитата. Председателят на Камарата на общините Джон Бъркоу изразил опасения от реакцията на депутатите на речта на Тръмп. Сега имало планове събитието да се премести от Уестминстър Хол, основан през 11 век, в Кралската галерия, построена 800 години по-късно. Сградата сега е обвита в скеле за ремонт.

Този ход би се възприел като обида за Тръмп, имайки предвид, че неговият предшественик Барак Обама произнесе словото си пред депутатите и перовете в Уестминстър по време на своята държавна визита. Над 150 депутати - почти всеки четвърти, са подписали декларация, призоваваща на Тръмп да бъде отказано парламентарно обръщение заради кампанията му срещу бежанците от мюсюлмански страни и коментарите му за жените и изтезанията.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ШВАБИ И АНГЛИЧАНИ СА ЧАО С ИЗКУФЕЛИТЕ СИ БАБКИ;СЪЩОТО Е СЪС КРАВАРИЯ СЪС КЛОУНА ОТ ЦИРКА.СОРИ
31
2
 
3
 
! Отговори
Британците са пълен преди 7 години
Британците са пълен шит. Осатанели изпедерасели полухора, жители на отминала грабежна империя сега се свиват до жалко гнездо. ***-оти където главата на лъжецърквата им се съмнява има ли Бог, където свещениците им са гейове, на гърба на други го спряха, където мюсюлманите са ги полупревзели, сатанистите са окупирали властта и са поставили на колене кралете им, които сами са се превърнали в предатели. Колко жалки сте англичани. Малко ви остава и малкото ще е на чужд гръб
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държава начело на която стои една изкукуригала бабка,а кметът на столицата и е от Пакистан.В родината на лондонският кмет пребиват жените с камъни и живеят в 18 век.Белите британци мразят поляци,българи и румънци,но обичат пакистанци,индуси,африканци и араби.Младите поданици на кралицата идват в България и се напиват до припадък.Британките се чукат по дискотеките на сцената за бутилка водка.Та тия да не дават мнение.
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Британците ама кои британци, сигурно като оня пакистанец кмета на Лондон.
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На англичаните им дреме , искат всеки ден в 5 да си поркат чая и в петък така да се напият че да ги държи до понеделник. Никой да не разваля ритъма им , най големите *** , педофили , пияници , пиндели , скъперници . Да си седят сами в мъглата и да си *** овцете
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А британците са едни отворени за бежанците с мюсулманско вероизповедание че заради тях напуснаха съюза . ТЕ са пример за толерантност и уважение ! А той Тръмп е един такъв ... . Едни и същи скъпаняци с големи претенции
26
3
 
22
 
! Отговори
Умен преди 7 години
След пакистанския кмет на Лондон това е второто официално признание че 2/3 от населението на Великобритания не принадлежи към бялата раса и изповядва ислям. Честито.
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно пък ,,заплаха за мира'' ...айде де..Май ,че ще е точно обратното
24
1
 
11
 
! Отговори
Ванга преди 7 години
Еее много Ванги се появиха, вече всеки втори вижда поне с 4 години напред.Тръмп е от 2 дена президент и ще си говорим пак след 3-4 години като изрине ***.
23
4
 
28
 
! Отговори
Юнг преди 7 години
Давай, Тръмп! Мачкай всички соросяги по света! Начело с британските робовладелци и немските феодали... с една дума саксонските наглеци!Трудно ще им е на глобал-елитите, вече няма да могат да лапат и цоцат...току виж може да им се наложи да работят...
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Недопустимо е да пишеш "АВганистан" и да се напъваш като гладен на cpане, че си фактор на който мнението му трябва да бъде зачетено като на нормален човек.
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойде големият бял човек и всичките - гей-, мюсли-, афро-, глобо-, мулти- и пр. и пр. - дружинки се разпищяха.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бил загубил? я пак?За машините - (партийно подбрани) фирми ще закупят три пъти повече от необходимите апарати - казаха го в предаването на Жоро Любенов днес по БНТ. Пак аванта.А Москов вчера безпардонно излъга, че пръстовите отпечатъци са само около 400 000 лв. Но това е САМО за системата!!! Не каза обаче, колко струват "идентификаторите" - над 10 000 000 на болниците, аптеките, лабораториите, джипитата, стоматолозите... Да не ги платят от джоба си? Всичко ще иде в НЗОК и цените!
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Британия що не си трае?! Символ на най-голямата несправедливост - колониала най-голямо богатство благодарение на жесток грабеж от всички краища на света, анексирала чуждата територия Фолклендски острови на хиляди километри от нея (но за това никой не и налага санкции - гарван гарвану око не вади, а за Крим, който се върна по народна воля в своята държава Русия - ау, ужас, как може!). Британия ли е за дума, срам, да мълчи с поръчковите си анкети.
18
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тръмп топ заплаха за мира"Къде го видяха този мир. В Сирия ли? Може би в Ирак, Авганистан, Украйна или пък в Либия? (Няма да споменавам и доста други страни от Близкия Изток)По-лошо може да стане само ако почне пълномащабна трета световна война.
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За британците определено, ще е лош президент, също и за европейците включително и България , тои защитава единствено интересите на американците-неговите избиратели за другите не го еня.
16
2
 
22
 
! Отговори
бил загубил? я пак? преди 7 години
Фирма, свързана с Джордж Сорос, е близка до доставката на устройства за машинно гласуване. При нея има и подозрения за машинации на вота в различни държави.Фирмата, от която България чака устройства за машинно гласуване на 26 март, е забъркана в скандали и подозрения за машинации на вота в различни страни по цял свят, показа разследване на bTV.
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ето и 9Аман бе, глупотевняци, все комунизмът (изобщо не съществувал!) ви е виновен, че сте крадливи, лъжливи, хладнокръвни yбийци. Лаете като бесни, защото само така докопвате тлъст кокал, подхвърлян ви от тези, ще запалят света за да останат да живеят само те. Ама и вие ще изгорите, бе, слабоумци, и децата ви, и внуците ви. А с Хилари сте в "добри отношения" - срещу "комисионни" слушкате и гледкате, и печелите, от това, как тя и нейните хиени затриват българите.
14
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сорос ще се гътне от злоба! Толкова пари загуби заради Тръмп, а онзи ще му сипе отделно на стария пръч.
13
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сорос не го отписвайте, виждате изкара милиони по улиците срещу тръмп, засега кротуват защото ще го спрат с съдебни разпоредби и после импичмънт. Има си и други начини, та както е казал Сорос, който се смее последен...