Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"

Москва определи изказването като неприемливо
6 фев 2017 17:15, Елка Василева
219
Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"
Снимка: архив, Reuters

Кремъл заяви, че иска извинение от "Фокс нюз" заради изказване на един от водещите на телевизията по адрес на руския президент Владимир Путин, което определи като "неприемливо", предаде Ройтерс.

Водещият от "Фокс нюз" Бил О'Райли нарече Путин "убиец" в интервю с Доналд Тръмп, докато се опитваше да накара американския президент да обясни по-подробно на какво се дължи уважението му към неговия руски колега.

В интервюто Тръмп каза, че уважава Путин, но това не означава, че двамата ще се разбират. "Казвам, че е по-добре да се погаждаме с Русия, отколкото обратното, и ако Русия ни помогне в борбата срещу ИДИЛ, което е голяма битка, и срещу ислямския тероризъм по света. . . ще е хубаво", каза държавният глава на САЩ.

Когато интервюиращият Бил О'Райли го прекъсна, възкликвайки: "Но той все пак е убиец. Путин е убиец", Тръмп отвърна: "Има много убийци. Имаме много убийци. Какво си мислите? Че нашата страна е толкова невинна?".

"Разглеждаме подобни думи от страна на компанията "Фокс ти ви" като неприемливи и обидни и честно казано, бихме искали да получим извинение, тъй като тук става дума за уважавана телевизионна компания", каза на пресконференция говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Фокс нюз" и О'Райли засега не са отговорили на запитванията за коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Критерии за "Убиец" в Русия - когато убитите са от 1 млн. нагоре.
110
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Путин бил убиец.." ...че вече не е ли !?
109
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами заминавай за С. Корея щом много ги разбираш нещата препоръчвам ти и Венецуела и Гана чудесни кътчета, където ще живееш като Крeз със 100$ във джоба няма НАП и прочие
108
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижда се, че Кремъл не е много претенциозен за случая, определяйки го като "неприемливо". КГБ ченгетата знаят много добре, че Путин отдавна щеше да търка нара в Хага, ако беше президент на някоя африканска държава !
107
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя не се ли умори бе, скоро ще му ръчнат едно ПРО и в *** и ще проси извинения на колене .
106
0
 
3
 
! Отговори
до 168 преди 7 години
Аз пък харесвам Марксизма и шведската социално у-во във всяко едно отношение. Hо не харесвам Ленинизма, така че нека се прави разлика между строя и системата на пръв поглед недоловима.
105
3
 
5
 
! Отговори
Кукуряк преди 7 години
Путин аде направи им една хакерска атака на тая смешна телевизия.нали си номер 1.КАК МОЖЕ УЖ ЗАПАДА ИЗМИСЛИ КОМПЮТАРА А РУНАЦИТЕ И КИТАИЦИТЕ СА НАИ ДОБРОТЕ ХАКЕРИ
104
4
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Стоян,Стояне, тази фраза- "най богатата на природни богатства в СВЕТА" е пълна глупост, употребявана обикновено от седер***стите! Айде да не я употребяваш и ти! Докажи ми с цифри и факти, че това е вярно! Само мога да ти кажа, че Норвегия е около 15пъти по богата от Русия на енергийни ресурси на глава от населението и!
103
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вашите президенти дето водиха 64 воини през последните 50 години какви са бе шувоте.Толкова смотани станахте че харесвам Северна Корея повече от вас.
102
1
 
3
 
! Отговори
до 49 преди 7 години
До Анонименто българските комунисти са избивали българи а за комунизма трябва да питаме Марк и Енгелс
101
3
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 164,Само не ми е ясно какво и е поробено на Южна Осетия, след като днес си е самостоятелна, макар и непризната? Не ми е ясно също кога успяха руснаците да отидат в Грузия, да вземат от грузинската армия установки "Град" и да обстрелват с тях Южна Осетия? Май трябва да питаме онзи вратовръзкоядец! Между другото къде е той днес, май го няма в Грузия!
100
5
 
4
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Войната не е най голямото зло,най голямотро зло е когато дофатасат професионалните освободители да те освободят,обикновенно тогава се губят територии.Да благодарим на освободителката ,че на освободи от Македония и северна добруджа.Нека се извиним на Путин,извинявай тавариш ,че недоволстваме като на крадеш.Ах как ми се кара Лада.Със пълен набор от ядрени реактори във Козлодуй на всеки два часа имахме ребжим на тока през светлия комунизъм
99
2
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До 155 пак,Въпрос за размисъл- колко души загинаха по време на грузинския обстрел на Южна Осетия и колко по време на руската интервенция в Грузия?
98
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин чака всеки момент да издадат заповед за арестуването му от Интерпол !Доказателства има достатъчно и Бил О'Райли затова така смело го нарече пред Тръмп - Убиец !
97
1
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Кога Тръмп ще свали санкциите на Русия"...-----------------------------------------------------------------------Путин е заявявал нееднократно, че санкциите правят Русия по-силна... - може би Тръмп иска силна Русия...
96
5
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Нещо да лъжа, в София има Филипофци, виетнамските общежития, гетото Христо Ботев, Фиколкета! Накадето и да се обърнеш на всякаде РОМИИИ каруци, кофаджий направо Пакистан, и това е столицата за провинцията да не пиша, че ще ме изтрият хахаАфриканскобедната България се хили да най богатата на природни богатства в СВЕТА!Обичам България, но това не означава, че трябва да казвам на черното бяло!
95
5
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 155,Украинците се избиват сами помежду си в братоубийствената война! Сирийците се избиват основно от ИД! При чеченците избиването отдавна спря! Грузинците се помислиха за много велики, затова им беше показано къде им е мястото! За малоайзийците и холандците- хвърляй боб- има само предположения, без да е доказано нищо конкретно!
94
4
 
6
 
! Отговори
българин преди 7 години
Срам за България си ти Стояне.
93
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е щом Путин не е убиец, кой избива украинците, сирийците, чеченците, холандците, малайзийците, грузинците... !?
92
7
 
9
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Политиката на Кремъл постави в изолация 170 милиона руснаци във международна и икономическа изолация.Всеки ден недоволството на руските граждани към Путин ръсте,хората се питат ще стигнем ли Китай,други казват искаме с Европа,това е по форумите ,но все още страха на обикновенния руснак от системата е голям