Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"

Москва определи изказването като неприемливо
6 фев 2017 17:15, Елка Василева
219
Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"
Снимка: архив, Reuters

Кремъл заяви, че иска извинение от "Фокс нюз" заради изказване на един от водещите на телевизията по адрес на руския президент Владимир Путин, което определи като "неприемливо", предаде Ройтерс.

Водещият от "Фокс нюз" Бил О'Райли нарече Путин "убиец" в интервю с Доналд Тръмп, докато се опитваше да накара американския президент да обясни по-подробно на какво се дължи уважението му към неговия руски колега.

В интервюто Тръмп каза, че уважава Путин, но това не означава, че двамата ще се разбират. "Казвам, че е по-добре да се погаждаме с Русия, отколкото обратното, и ако Русия ни помогне в борбата срещу ИДИЛ, което е голяма битка, и срещу ислямския тероризъм по света. . . ще е хубаво", каза държавният глава на САЩ.

Когато интервюиращият Бил О'Райли го прекъсна, възкликвайки: "Но той все пак е убиец. Путин е убиец", Тръмп отвърна: "Има много убийци. Имаме много убийци. Какво си мислите? Че нашата страна е толкова невинна?".

"Разглеждаме подобни думи от страна на компанията "Фокс ти ви" като неприемливи и обидни и честно казано, бихме искали да получим извинение, тъй като тук става дума за уважавана телевизионна компания", каза на пресконференция говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Фокс нюз" и О'Райли засега не са отговорили на запитванията за коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 147,Айде бе, май точно вие, седер***стите имате комплекс за национална малоценност! Кой по надолу във форума говореше, че русофилите искали да се "закачи" България за Русия, все едно е някой ***?
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми кой създаде сирийската опозиция бе Стоене бее,неподготвен си ва Стуене бее.Още преди да са поискали оставката на Асад,от Мурманс тръгнаха подводници тъпкани с оръжия за сирийската опозиция ва Стуене ве.Сега разбра ли ва Стуене? Политиката е мръсно нещо Стуене.
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръм потвърди, че Путин е убиец допълвайки "Има много убийци" !
88
7
 
3
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Путяче,Писах по въпроса, който си засегнал по-надолу! В руската провинция, в град с размерите на Плевен, човек може да обядва за 70рубли! Айде кажи ми къде в България можеш да обядваш за 2.30лв.? Що се отнася до Москва- там минималната заплата е по-висока, отколкото в България!
87
7
 
6
 
! Отговори
ни са знай преди 7 години
Прокудените соросутки, заедно с киевските талибани и отчаяните сирийски арабески проявяват днес необикновена активност!На какво ли се надяват?
86
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтоянРусофилите изпитвате някакво перверзно удоволствие на плюете по родинат си и да я унижавате. Русофилията е всъщност един огромен комплекс за национална малоценност старателно подхранван и развивин от руснаците и водачите на петата колона на Москва. Ти си резултата на тяхните действия Стояне!
85
8
 
4
 
! Отговори
Путятче преди 7 години
До Анонимен 133Само СРАВНИ минималната заплата в БЕДНА и *** България с минималната заплата в БОГАТА, ПРАВОСЛАВНА и ВЕЛИКА Руска империя и ще ти стане ясно и за бедността и за мизерията!
84
2
 
5
 
! Отговори
един там преди 7 години
Стояне, аз също не одобрявам коментара ти! Не, че тези, дето плюят по Русия, имат някаква бегла за същата тази държава днес, ама да хулиш собствената си държава- айде сега!
83
9
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Не съм на заплата, просто казвам истината! Защото Вие не сте обективни и изопачавате и внушавате неистини! Да не би Обама да е по малко убиец, да не би Путин да създаде сирийската опозиция и идил, а майдана в Украйна кой сътвори???
82
0
 
1
 
! Отговори
един там преди 7 години
така значи- и пар***зит се цензорира!
81
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Стоян"Вие ли се подигравате на Русия, Путин и руския народ хахаха България с най много цииганни в света равняващи се на половината от българското население хаха мизерия, мърсотия, ццигания най бедната в ЕС хахаха"...------------------------------------------------------------Обясни моля ти се Стояне, защо е това хахаха... - ако беше някой Володя - щях да го разбера, но ти си Стоян...
80
2
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 130,Ей, тва седер***стите сте толкова **** и **********( слагам си звездите сам, да не ми ги слага модер***торчето), че направо ви се чудя! Ние да не сме някой ***, че да се "закачаме" за когото, която и държава да било? Разберете го ей- жиеете в независима държава, въпреки че сме членове на ЕС! Погледнете Словакия, погледнете Унгария какви поличики водят и се надявам най-накрая да разберете поне малко за какво става на въпрос!
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 98Путин не е опасността, тя ще дойде след него...
78
11
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Вие ли се подигравате на Русия, Путин и руския народ хахаха България с най много цииганни в света равняващи се на половината от българското население хаха мизерия, мърсотия, ццигания най бедната в ЕС хахаха
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименА ти се научи да пишеш...окОпатор...ха ха
76
3
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
ИЗВИНИ СЕ БЕ!ИЗВИНИ СЕ!
75
1
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До русофиль от Германия,Въпреки, че живееш в германия, манталитета ти грам не се е изменил! "Не е важното аз да съм добре, важното е вуте да се зле!" Не ги мисли руснците и тяхната мизерия! В края на 90-те години на миналия век живееха в много по-голяма мизерия, отколкото днес!
74
2
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До УМЕН ГУЩЕР400 литра вода за едно жуже...
73
4
 
3
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Крути,Едно е частен разговор, едно е официално по телевизията да го заклеймяват! Той Путин в редица частни разговори също нарича Ердоган как ли не, ама официално се държи приятелски!
72
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато Америка се разпадне Света ще живее по- добре.Стига окопатори.