Кметът на Анкара: Трусът може да е предизвикан изкуствено!

Корабите в Мраморно море трябва да контролират, смята Гьокчек
7 фев 2017 17:00, Елка Василева
131
Кметът на Анкара: Трусът може да е предизвикан изкуствено!
Снимка: архив, Reuters

Серията земетресения в провинция Чанаккале в Северозападна Турция може би са били предизвикани изкуствено, това може би са направили същите сили, които организираха опита за преврат в Турция. Това заяви кметът на Анкара Мелих Гьокчек, цитиран от РИА Новости.

Земетресение с магнитуд 5,2 по Рихтер стана край бреговете на Западна Турция рано сутринта в понеделник. Бяха разрушени стотици къщи, петима души бяха ранени. Последваха още няколко труса с магнитуд до 5,3 по Рихтер.

Още по темата

"Сериозно земетресение стана в Чанаккале. Изясних, че някакъв кораб е провеждал сеизмични изследвания наблизо. Трябва да се установи какъв е този кораб, на коя страна принадлежи. Безпокоя се от евентуално земетресение, което може да бъде предизвикано изкуствено. Това със сигурност трябва да се разследва и обществеността да бъде запозната", написа Гьокчек в Twitter.

По думите му земетресението може да е било предизвикано от същите сили, които организираха опита за преврат в Турция през юли миналата година, отговорността за който турските власти хвърлиха върху ислямския проповедник Фетхуллах Гюлен.

"Те сега се стремят да нанесат удар върху Турция, предизвиквайки земетресение недалеч от Истанбул. Някои може да ми се смеят, но аз се тревожа за това. Всички подводници и кораби, оборудвани със сериозно оборудване и намиращи се недалеч от Истанбул в Мраморно море и Дарданелите, трябва да бъдат контролирани", обясни кметът на Анкара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно се е поровил из интернета и е намерил нещо за Фукушима и за американската флотилия ниарбай.
93
3
 
2
 
! Отговори
turkey преди 7 години
do Elche Vasikeva skapa zn 4e mn si padash po turcite sloji i nqkakvi kadri s razru6enite kashti ama da ne sa ot 1998 ahhaah cunkam te za leka no6t
92
5
 
1
 
! Отговори
cCc преди 7 години
eto zaradi tova kazvame ataturk inace ostavame v ratsete na tiya tobazi
91
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кметът на Анкара е умен човек и много хитър политик,той знае че лъже и казва това което искат да чуят шараните.Същото правят и нашите политици почти 30 години.
90
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истанбул, Анкара все тая, като стане пак Константинопол, тогава,ще го помним.
89
4
 
4
 
! Отговори
До мучачос преди 7 години
"И ние имаме политически ***,но кмета на Истанбул се оказа и политически ***."ОЩЕ ЕДИН Ш А Р А Р А Н:-):-):-)КМЕТ НА...:-):-):-) ПОМНИТЕ ТРИ СЕКУНДИ:-):-):-)ИЛИ СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ С ИСТАНБУЛ:-):-):-):-)
88
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А днес тюркиш лирата е 45 стотинки, може би Ердокой, ще ги пръска, като конфети с балистичните си ракети.
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гюлен причинява средно 4000 земетресения на ден, особено около огения пръстен в Тихия Океан.
86
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По думите му земетресението може да е било предизвикано от същите сили, които организираха опита за преврат в Турция през юли миналата година"Кой бе Гюлен ли е предизвикал труса? Този явно е някакъв могъщ проповедник, щом е предизвикал природните сили. Аллах му се е притекъл на помощ и е треснал рая на Ердоганя.
85
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,ПЕРОЦЕПИТЕ", са на няколко хиляди километра под земята бе Моой, или поне там се намират тектоничните плочи. Само на турците не ви е ясно, че човечеството спрямо планетата, е като въ шка на чело. Само вие си мислите, че Ердокой, може да сложи една каска и да обходи земетръсните разломи на 7хил м.под земята, и да набие чембер на Шейтана
84
2
 
11
 
! Отговори
хаарпун преди 7 години
преди час Гюлен тръсна Индонезия, анкарският кмет да се успокои - корабчето пътува за Перу, освен ако не е сеизмична флотилия
83
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вероятно е Гюлен. Чудесен повод да се арестуват още 50.000 човека и да се уволнят още 200.000. Земетресения ще ми причиняват, ааааа......
82
3
 
6
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
И ние имаме политически ***,но кмета на Истанбул се оказа и политически ***.
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕРДОГАН, коментар 88Случвало се и ние да поназнайваме нещичко за връзката между добива на нефт и газ чрез фракинг, както и за строителството и пълненето на много големи язовири и регистрираната и след двете повишена сеизмична активност в района.За ядрените опити и полигони нека да не говорим.Надявам се това имаш предвид за причинители на "изкуствени земетресения", но ако визираш само и единствено малки зелени човечета заиграващи се с ХААРП-а и ЗЕВС-а, си е твой проблем.
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"НАМИРАШ СЛАБОТО МЯСТО НА ТЕКТОНИЧНИТЕ ПЛОЧИ,ПЪХАШ МОЩНИ ЗРИВОВЕ В ПЕРОЦЕПИТЕ, ГЪРМИШ,"Пич, не ни интересува как се правят опитите за мъжко зачеване в Турция.И не ми е известно някой да е чул "мощни" взривове преди земетресенията днес. О, не, чакай, противникът е включил таен гигантски заглушител!!! Така е станало!!
79
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Със сигурност не говорят, че ни нападат извънземните със земетръсни оръжия, ***!"НЕ ВИ ГОВОРЯТ ТАКА, ЗАЩОТО ВИЕ И БЕЗ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ РУХВАТЕ:-):-):-)КАКВО КАЗАХА ЗА НЕПОДДЪРЖАНИЯ ТУНЕЛ?
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"АКО МОЖЕ ДА ОБЯСНИТЕ КМЕТОВЕТЕ, ДЕПУТАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРАВЯТ???"Със сигурност не говорят, че ни нападат извънземните със земетръсни оръжия, ***!
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до ЕРДОГАНа не, това е горд "турчин" зад български паспорт на Запад
76
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато турците станат за смях се появява трола им с големите букви да се бие в гърдите като пещерняк и да се хвали със строителни постижения, които биха впечатлили само някого през 19-ти век. Жалка история.
75
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Момче, станахте за смях с простотиите на кмета си."АКО МОЖЕ ДА ОБЯСНИТЕ КМЕТОВЕТЕ, ДЕПУТАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КАКВО ПРАВЯТ??? ЧОВЕКА ПРОСТО СИ Е КАЗЪЛ МНЕНИЕТО И ТОВА Е ВЕРОЯТНОСТ:-) АМА ВАШИТЕ КАКВО ПРАВЯТ? И ВИЕ С КАКВО ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕТЕ СЛЕД КАТО ВИЕ ГИ ИЗБИРАТЕ:-) АЙ ДА ОБЯСНИШ И ТОВА:-)