Кремъл търпелив: Чака извинение от "Фокс нюз"

Ще си отбележи 2023 година в календара
7 фев 2017 20:58, Елка Василева
59
Кремъл търпелив: Чака извинение от "Фокс нюз"
Снимка: архив, Reuters

Кремъл заяви днес, че продължава да чака извинение от "Фокс нюз" заради водещия от американската телевизия Бил О'Райли, след като той заяви иронично, че ще се извини през 2023 г. за свое изказване по адрес на руския президент Владимир Путин, предаде ДПА.

Кремъл посочи, че е "много търпелив" и може да почака още шест години за извинение от О'Райли.

Още по темата

Преди това американският телевизионен водещ отказа да се извини за това, че е нарекъл Путин "убиец".

"Както изглежда, президентството в Москва иска аз, вашият покорен кореспондент, да се извиня за това, че съм казал, че старият Влад е убиец", каза О'Райли в своето телевизионно предаване снощи.

"Така че аз работя върху това извинение, но може да ми отнеме известно време ... можете да ме потърсите отново някъде към 2023 г.", допълни той.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, който поиска вчера извинението, каза днес, цитиран от Интерфакс, че Кремъл ще си отбележи 2023 г. в календара.

По време на интервю с Доналд Тръмп в неделя О'Райли попита американския президент защо уважава руския си колега, при условие че, по думите му, "Путин е убиец".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, който поиска вчера извинението, каза днес, цитиран от Интерфакс, че Кремъл ще си отбележи 2023 г. в календара."Великите САЩ станаха за смях, обект на подигравки.
16
2
 
9
 
! Отговори
Бум преди 7 години
Този "журналист"дали ще спи спокойно?не може да обвиняваш президента на велика сила ей така...
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупав журналист, или пък алчен, зависи дали от глупост, или срущу солидна сума е казал това. Но и в двата случая, от днес на сетне ще живее в страх и то с двойно основание.От една страна руснаците може да му отмъстят, което едва ли ще се случиОт друга страна обаче има страшно много желаещи да компрометират Путин, и това глупаво журналистче може да глътне някъде плутония... до 23 година има много време
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от големите недостатъци на иначе апетитната журналистическа професия е, че трябва да си мериш приказките. Не е като да седнем с Пешо по на бира и да ги изпсуваме всички наред. Очевидно в случая имаме два варианта: - един "изпуснат човек", случайно станал журналист в световна медия - една световна медия, явно забравила, че медиите не създават, а отразяват новини. "Медия" превърната в пропагандно оръжие. Като се има предвид факта, че още не са го уволнили, аз залагам на вариант 2
13
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не дължи извинение на плешиво хипофизно джудже. Убий джудже, спаси света!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако му се случи нещо просто ще докаже, че е бил прав. Сега Путин трябва да му прати гардове от ФСБ да го пазят, че наистина да не му се случи нещо.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците знаят, че няма нужда да се хабят. Тръмп и без това достатъчно им е набрал на медиите (и най-вече Фокс нюз) и си е поставил за цел, цитирам "да бъдат поставени натясно, да бъдат унижени, да си затварят устата и просто да слушат...".
10
1
 
7
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
тоз колко ли. му остава, я инфаркт, я ПТП или пък случайно попаднал в гангстерска престрелка. Да не мисли че сикретсървис ще го пази :)
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че нещо, но журналистите станаха много нагли! А ако този журналист го осъдят за клевета на 100 милиона долара, примерно, ще *** като прасе. Кремъл може да си го позволи...
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя да не си готви извинението, по-добре да си готви погребението.
7
5
 
5
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Не е коректно да нарича Путин " убиец" защото няма влязла в сила присъда. Коректно е да каже, че е заподозрян за убийства.Явно водещия смята че до шест години заподозрения може и да бъде осъден и тогава няма да му се наложи да се извинява.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, американските президенти не са убийци до един, те са еб***ти хуманистите ха, ха..
5
1
 
19
 
! Отговори
Хъм до 8 преди 7 години
Кремъл ще съществува, а ти си за цирка.
4
1
 
20
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Очаквам в скоро време да се окаже че този О'Райли е предофил, садист с две любовници или просто че ще се самоубие по нелеп начин ...Извън кръга на шегата, този си плаче за белята. Разбирам русофобските му настроения, но всяко твърдение трябва да се защити с факти ... а пък току виж се върнем на първото изречение ...
3
7
 
6
 
! Отговори
сори преди 7 години
2023-та няма да има на кого да се извини...
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дотогава ще вади камъни в Сибир! След като "доброволно" е посетил Русия.
1
4
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тия забавят ,но не забравят току виж тоя го приели в спешното знае ли човек от какво ще надебелее.