Тръмп към хейтърите: Защо ме свързвате с Путин?!

Обама обаче може да сключва споразумения с Иран, посочи той
Обновена: 7 фев 2017 20:31 | 7 фев 2017 20:30,
19
Тръмп към хейтърите: Защо ме свързвате с Путин?!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не е честно "хейтърите" да го свързват с руския му колега Владимир Путин, при положение че Барак Обама е сключил споразумението с Иран, предаде Асошиейтед прес.

"Не познавам Путин, нямам никакви сделки в Русия, а хейтърите полудяват - Обама обаче може да сключва споразумения с Иран, номер едно по тероризъм, няма проблем!", написа Тръмп в Туитър.

Обама помогна за сключването през 2015 г. на споразумението за ядрената програма между Иран, САЩ и още пет световни сили, което предвижда Техеран да ограничи производството си на обогатен уран в замяна на отмяна на международните санкции.

Тръмп е критик на споразумението.

Веднъж се похвали колко добре познавал Путин, но оттогава се отметна от думите си на фона на обвиненията за намеса на Русия в американските избори, отбелязва Асошиейтед прес.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ИранРусияПутинтръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп не се скара с кой ли не. Скара се с тея, дето смучат американската икономика и бюджет. Само с тях. И е прав, защото ако не го направи дълга им ще достигне размери, дето могат да бъдат неутрализирани само от световен катаклизъм. Аз лично не желая такива събития по време на МОЯ живот. Ти ако искаш, си го организирай самоубийството самостоятелно. Не намесвай другите.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странно е също, че Тръмп използва думата "хейтъри" по адрес на другите. В момента в САЩ аз не виждам по-голям хейтър от него. За краткото време откакто е на власт успя да се скара с кой ли не и най-вече с приятели и партьори. Освен това е изявен женомразец, не харесва черните и латиносите, мигрантите, мюсулманите, ....изобщо всички освен себе си.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-добри политолози от българите, особено в този форум! Пък и не само по политически въпроси сме добри...знаем всичко за всички, раздаваме правосъдие и съвети, определяме кой какво да прави, че и как да го прави....голема сме работа!
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръм е дърт изпечен лъжец. Не познавал Путин, не знаел кой е и т.н. опашати лъжи. Преди години щяха да импийчнат Бил Клинтън за това, че излъга, че нямал сексуални контакти с Люински. Днес Тръмп лъже като за световно и никой не му търси сметка за лъжите. Американското общество деградира до нивото на европейското, а европейското се е запътило към нивото на руското общество. Много бързо се научиха на руската политическа традиция който има власт може да лъже и да прави каквото му скимне.
7
5
 
10
 
! Отговори
Гроздан Грозданов преди 7 години
До Румен РадевПитам се 2 неща.Първо защо толкова харесвате политиката на така наречения политически елит в САЩ до този момент, след като създадоха такъв небивал хаос в света.Погледнете Ирак,Либия,Сирия,Афганистан,Египет,Йемен.Пропомнете си Виетнам и хуманитарната им намеса там, припомнете си факта, че са единствените използвали ядрено оръжие срещу цивилни,мирни жители.Второ, защо не почетете история, за да знаете повече за Крим? А защо Косово може, а Крим не?Нали е едно международното право?
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен #1Цяла нощ рептили с летящи чинии носят пари за купуване на 60% от американските граждани срещу Доналд Тръмп. Че и всякакви други..
5
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крим е руски и точка, виете ли момченца беззъби вийте като чакали, а Крим все пак е руски и все още е.
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тръмп към хейтърите: Защо ме свързвате с Путин?!"Защото са представители на движението на "красивите и умните", само че в САЩ не могат да предизвикат цветна революция, пролет, или майдан, единственото което могат е да бълват змии по твой адрес.
3
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Тръмп изгони Шорош и хейтърите ще изчезнат само пробвай.
2
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обама е класи над тебе за сега. Ще пребройм какво ще оставиш на САЩ и света след 4-5 год.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Omaba takiva kashi e zavurkal za tolkova ubiti e otgovoren,a hapyat toya,koito nikoi ne ochakvashe da izleze na scenata.Obama e bil celenasocheno sreshtu hristiyanite po sveta i sreshtu Izrael,poradi omrazata na myuslite,ako ne beshe tozi izbor s Trump se ochakvashe nai surovoto i ujasnoto neshto treta svetovna