Тръмп vs. медиите: Не отразявали терористичните атаки

А протестите срещу президентството му се преувеличавали
7 фев 2017 08:44,
68
Тръмп vs. медиите: Не отразявали терористичните атаки
Снимка: Reuters, архив

Президентът Доналд Тръмп каза, че медиите не отразяват както трябва екстремистките нападения, предаде Асошиейтед прес.

В речта си вчера в Централното командване на САЩ в щата Флорида Тръмп каза, че медиите не обръщат достатъчно внимание на екстремистки атаки като тези в Сан Бернардино, Калифорния, в Бостън или в Париж.

"Радикалните ислямски терористи са решени да нанасят удари в нашата земя. Стигнали сме дотам, че дори не се съобщава за това. А в доста случаи много, много непочтеният печат дори не иска да пише. Те имат причини и вие сте наясно с това", коментира той.

По-късно на въпрос за изказването на президента прессекретарят на Белия дом Шон Спайсър отвърна: "Президентът беше съвсем ясен". Според Спайсър Тръмп е на мнение, че "протестите се преувеличават, а нападение или осуетено нападение не се отразява по същия начин".

По-късно Тръмп отправи остри нападки срещу американските медии и специално срещу "Ню Йорк таймс", който написа, че новият президент е в изолация в Белия дом, а неговите служители нямат никакъв опит, предаде ДПА.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: медиитероризъмТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
2
 
! Отговори
Циник до 31 преди 7 години
Пхахаха - където сте права - права сте - по-добре е да станат мутреси....или колгърли...няма да им се налага да мислят!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 24.... И защо тенденциозно ми триете коментарите?....Напълно съм съгласна с вас. Смятам, че вашите коментари трябва да бъдат оставени с възпитателна цел. Например, родителите могат да ги показват на децата - учи , сине/дъще, залягай над книгите, за да не станеш като този!
28
4
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Сигурно съм забравил ....повече от колкото - ти някога ще прочетеш! И някой от двама ни определено е "скаран" с реалностите....Тръмп (за мен) е легално новоизбрания президент на САЩ! ФАКТ! Какво на теб ...и тебеподобните не им харесва - е друга "супа"
27
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 24Вземи прочети некоя книга, не само "новини" Светът е не е това, което виждаш тука в дописките...освен ако ти не си част от СТРОИТЕЛИТЕ НА ПРАКРАСНИЯТ НОВ СВЯТ,наречен виртуална реалност))Нищо не ми говори това, което си написал.Проблем? Аз , за разлика от тебq не се страхувам от таласъми под леглото и чудовища в гардероба.DEnter SandmanD не се мъчи да ми отговаряш, не живеем в едни и същи светове, ***.
26
4
 
5
 
! Отговори
Циник до 24 преди 7 години
Неолиберално л*умпенче - ходи протестирай пред американското посолство - сигурен съм, че тутакси като те видят - и ще спретнат импийчмънт на Тръмп!И защо тенденциозно ми триете коментарите?
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Расист си Донко Расист. И Донка сьщо!
24
1
 
2
 
! Отговори
Обидено джудженце преди 7 години
Обиден клоун ли съзирам тука?Абе хора, какво ви става? Напоследък всички от цирка все обидени.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле що народ са заети да бранят с ГОЛИ ГЪРДИ любимите си филмови герои.Пораснете,бе! Пресата...верно медиите са преса, изтискват ви като лимониD, особено Циника..ПРилича на "острите" от Полет над кукувиче гнездоD
22
1
 
3
 
! Отговори
Циник до 21 преди 7 години
Мда..."политкоректни" ..."пишманексперти" ..у нас валяло! В пъти по-кадърни, и знаещи от Тръмп...налага се сравнение - кръвожадни въшки - на гърба на слон - току виж са му направили суплес! Смешни ***!Пхахаха
21
1
 
1
 
! Отговори
защо? преди 7 години
Всички поделения на ВКС на Русия са приведени в пълна бойна готовност,съобщи РИА новости.
20
1
 
10
 
! Отговори
Една жена преди 7 години
До Анонимен 5И как реши, че е некомпетентен? Некомпетен беше Роналд Рейгън - второразреден артист, ама има американци, дето го харесват. Поне умееше речите си да чете въздействащо... Ей, всичкото т-р-о-л разбира от американската политика....Смях!
19
0
 
3
 
! Отговори
долен преди 7 години
До Анонимен 13Лъжец.
18
2
 
4
 
! Отговори
Циник до 14 преди 7 години
Ауууууу...колко СИ оригинален...маратонки адибас на руския пазар са в пъти по-оригинални! Писнало ми/ни е от политкоректни мижитурки.
17
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е едно недоразумение. Разбирам кравешкия възторг на тълпата, припознаваща в него свой човек, един вид народен, и той *** като нас, ще знайш. Ясно е, че е неуравновесен и е въпрос на време да го изритат. Неприятното е, че ще направи куп поразии дотогава.
16
1
 
24
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Самата снимка която са сложили на Тръмп,както и преди дни снимката на Радев на фона на косата на Илияна Йотова,са показателни за несериозното отношение на медиите търсейки не същността на нещата и истината а дебилството и шоуто...Всичко,и най-сериозната тема дори,се пречупва през призмата на сеира защото това е нивото на безнаказаната журналистика-или изопачаване на истината,или опити за неглижиране и осмиване на личностите дръзнали да казват скамата истина!
15
8
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Пусти путинисти станали тръмписти, а русофили американофили!Да живее ТРЪМПУТИН. Русия и Америка-рамо до рамо, сърце до сърце!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до 12Няма нужда да си взимате думите обратно, от индивид като вас това си е направо комплимент. Но със загриженост ще ви напомня да си пийнете антидепресантите, току - виж получите някоя криза.
13
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е убиец ,факт безспорен ,изби опозицията,а от три дни един журналист който го критикува лежи отровен в кома в болницата.Русия първа занесе оръжия за ОПОЗИЦИЯТА така наречената ислямска държава в Сирия
12
5
 
13
 
! Отговори
Циник до 12 преди 7 години
А ти какъв си? Дъгоцветно , мекокиткино, нищожество с неизяснена полова принадлежност! Когато и ти успееш да станеш милиардер, и президент на САЩ ще си взема думите обратно - обещавам! *** , като теб приветстваха афганистанските тълпи на мюнхенската гара, и ги замеряха с плюшени мечета! Ти си от фенчетата на Бубарак Обонго, и Мурксул, които превърнаха Европа в *** !
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще запали война,обаче този път бомби ще падат и във САЩ.Когато спре търговията ,тогава започва войната,това са думи на китайски милиардер.Търговията е пред спиране