За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море

Така се отвлича от главната задача - борбата с тероризма
Обновена: 9 фев 2017 20:10 | 9 фев 2017 18:25, Камелия Цветанова
131
За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море
Снимка: Reuters, архив

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че Северноатлантическият алианс си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви днес на пресконференция говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, предаде БТА като цитира ТАСС.

Още по темата

"Ако става дума за активността на НАТО (в Черноморския район), за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта дипломатът. "Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза Захарова.

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви говорителката на руското външно министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: наточерно мореРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Другарката говорителка Захариева защо се плаши от НАТО, след като според нея заплахите от основните драматични събития не са в Черно море? Защо захаросаната говорителка, която беше наградена от Путин за заслуги смята, че в Черно море, което руснаците са превърнали в блато могат да се разхождат само руски бойни кораби и никой друг. Присвоиха си Крим, за да могат да го ползват за военен склад, но тогава с тази военна техника те кого заплашват в Черно море?
74
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е руската *** да се държи в напрежение и да продължава да харчи за оръжия. След време всичко ще си дойде на мястото.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NIAKOI SAVSEM NASKORO PAK 6TE VIE NA UMRELO.....
72
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хохолите капутКапyт, *** ама нещо главатарите на руските терористи в Донбас взеха да оредяват. Какво стана с Гиви? Разправят, че бил много печен?
71
1
 
7
 
! Отговори
хахахахахаааа....... преди 7 години
До АТАКИСТ 60България е "световен" лидер, "локомотив" на икономиката
70
5
 
3
 
! Отговори
хахахахахаааа....... преди 7 години
До Анонимен 59СЕГА МИЛИОНИ БГ ГЛАДУВАТ ,НЯМАТ КАКВО ДА ЯДАТ ЗАТОВА СМЯТАМ ,ЧЕ ВЕЧЕ И СА СЪГЛАСНИ ДА ЯДАТ , СТИГА ДА ИМА НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ !
69
0
 
4
 
! Отговори
хохолите капут преди 7 години
До Анонимен 71мечти.......мечти.........мечти............
68
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТРусия е майката на ИД, Иран е бащата.
67
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен. Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.-Имам един въпрос : Ти *** ли си?
66
3
 
6
 
! Отговори
НЕВЯРВАЩ преди 7 години
Тръмп е *** и обикновен фустопоклонник и политически лентяи ,жълториж *** и републикански мъдомииник. Ненавиждам неговата просташка надменност и хитлерофашистка вманиаченост за величие и националистическа риторика. Един случаино успял сред милиони по- успели от него американци ,яхнал неоседлания от каубоите жребец ,които ,обаче ще го издигне скоро в отвъдното ...
65
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-големия проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише договора за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.
64
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТТръмп ще отмени санкциите, когато рашките върнат Крим. Това е условието. Всичко друго са фантазии.
63
5
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
пак сте на губещата страна охлиьовчета мои няма вече ЕС
62
6
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Тъпичко ли ви е че каквото и да направи Путин сега, Тръмп ше си затвори очите и няма да има санкции? Ако иска може да си превземе цялата украйна
61
13
 
10
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 7 години
Еи ,русофилите - Ще цитирам не кого да е ,а известния руски режисьор Никита Михалков ,които в интервю пред руския журналист Владимир Познер ,излъчено по руския Первьi канал преди няколко седмици заявява -''Тази смрад ,която изпускаме ,поражда около Русия презрение към нас ,недоверие ,нелюбов. Нито военната ни мощ ,нито космическите иновации ще оцелеят без това. Те,извинете ще затънат в лаина. Да-а Русия и руснаците са затънали в лаина и още ще затъват. Нека си правят сметката Радев,БСП и компан
60
3
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
преди 2014 беше 4.15 нещо такова с финансови спекулации и санкции успяха да я свалят на 2.17 но отново тръгна нагоре и санкциите вече не важат :) Тръмп ще отмени американските към Русия и бат ти Юнки и Меркел ше гледат кат телета в железария хахахаах
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТКакво стана с Гиви, приятелю? Разправят, че бил много печен!
58
4
 
16
 
! Отговори
1 преди 7 години
Голям страх ги тресе тези от НАТО. Ако се стигне до военен сблъсък ще изядат голям бой от руснаците.
57
8
 
5
 
! Отговори
Руска дезинформация преди 7 години
До АТАКИСТРублата не е 3.11 лева а 3 стотинки лъжецо! 1000% русофилска лъжа! Колко беше преди руската агресия в Украйна?
56
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
нато фашисти световни терористи!