За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море

Така се отвлича от главната задача - борбата с тероризма
Обновена: 9 фев 2017 20:10 | 9 фев 2017 18:25, Камелия Цветанова
131
За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море
Снимка: Reuters, архив

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че Северноатлантическият алианс си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви днес на пресконференция говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, предаде БТА като цитира ТАСС.

Още по темата

"Ако става дума за активността на НАТО (в Черноморския район), за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта дипломатът. "Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза Захарова.

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви говорителката на руското външно министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: НАТОчерно мореРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 39Абе ти разлика между пакт за не нападение и договор за съюз правиш ли? Пакта Рибентроп-Мо'лотов е точно това договор между двете държави да не се нападат една друга но не и да си сътрудничат. Има и един друг договор който е за военнополитически съюз между Германия,Италия и Япония към който по късно се присъединяват Унгария,Хърватия,България и Румъния.
34
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пак лиЧовече, ти не си наред в главата. Санкциите на САЩ са заради агресията в Украйна.
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЯ пак кажи кога Германия и СССР са били съюзници че нещо не разбрах,п а л я ч о?............... Пакта Рибентрпоп - Моло'тов. Кой напада от изток Полша заедно с Германия? Кой обучава немски военни преди ВСВ ? И парад правят заедно в Брест по случай завладяването на Полша.
32
2
 
9
 
! Отговори
пак ли преди 7 години
До ти да видишЗа нас не са,и никаква агресия срещу Украйна няма дори САЩ го казаха стига клишета и лъжи.
31
7
 
20
 
! Отговори
2233 преди 7 години
До 25 Анонимен На нас Русия ни даде държава ,самочувствие и сигурност.А на вас гербестите крадци ,възможност да крадете и да плюете. Отивайте при Обонго и дедо Доналд.Ние си харесваме страната и помним кой ни е дал свободата.П одлоги и слуги сте всички гърбушковци.
30
5
 
22
 
! Отговори
321 преди 7 години
НАТО не само е не нужна но и опасна за мира организация,те са готови да ходят по трупове за да оцелеят и да продължават да прибират пари.
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си нямат друга работа от НАТО,да дойдат и по протежение на цялата ни граница с Турция да застанат от двете страни и да ни пазят от мигранти.Нали сме съюзници.Това е опасността за нас към днешна дата,а не Русия.
28
20
 
6
 
! Отговори
ти да видиш преди 7 години
значи анексията на Крим и агресията над Украйна за Русия не са заплаха
27
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 25Я пак кажи кога Германия и СССР са били съюзници че нещо не разбрах,п а л я ч о?
26
11
 
5
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До НЕЯ защитниците на НАТО/ако има такива/да ни информират тази организация имали успешна мисия?Ами СССР и Варшавския договор - Няма ги вече, само от съществуването на НАТО!
25
3
 
10
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
25! Тиквар ,глупав и неграмотен!Историята не е "Винету" бе , другарю тиквар.Чети ,вместо да ближеш тиквения з.
24
21
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
До Анонимен----------------Ще посрещнем брaтушките с хляб и сол,никогa бългaрскaтa aрмия нямa дa се бие с Русия,товa дaже цaр Борис 3 го рaзбрa,!====Националните предатели русофили трябва да знаете, че българската армия ще посрещне подобаващо ако руснаци стъпят на българска земя с оръжие в ръка. Не с хляб и сол както си гомислите безродниците, а така както ги посрещна генерал Колев през 1916 година!
23
3
 
27
 
! Отговори
срамота преди 7 години
Тези които плюят руснаците със сигурност биха станали ибрик.чии при падишаха.Срамота е бе .Идете до Плевенската панорама и на Шипка ,вместо да ближете задните части на краварите.Същите кравари ,които бомбардираха София ,Враца ,Кюстендил и Горна Оряховица , а Боку *** направи паметник на краварските летци ,хвърляли бомби над болници и църкви.Срамота е господа гербести ***.
22
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До реалистЧовече, 2/3 от историята на Русия са войни.При това завоевателни войни.Няма друга такава държава в света.Няма и такава наглост като тази с агресията в Украйна.Путин лъже като , доброволци били, нямало руски войници.Дори и ВСВ почва с активното участие на Русия.Като съюзник на Германия.Последните 50 години Русия е дала на света едно огромно нищо ! Само дрънчене на оръжие. Естествено, че Путин е против предложението на Тръмп за ядрено разоръжаване. Какво има *** освен оръжие?
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците изобщо да не се ослушват и да не се правят на търпеливи а да действат,видят ли кораб на НАТО близо до техните териториални води да изтребителите им да имитират атака както срещу американското корито ,,Доналд Кук'' и ,,смелите войници'' на НАТО дълго време след като чуят Черно море ще получават нощни напикавания.
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цъфнаха и "натовците" във форума на по 5 ракии да громят Русия.
19
20
 
7
 
! Отговори
натовец преди 7 години
На рашка трябва да и стане ясно че пипне ли или направи ли опит да нападне държава членка на НАТО ще бъде смачкана като една буболечка каквато всъщност е в сравнение с военния потенциал на алианса Алооу Путчо ние не сме Грузия и Украйна само се направи на Полша или Естония и ще те побъркаме бе ЕЙЙЙЙЙЙЙ
18
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До реалист70 войни :)))) леле ... близо 2 войни на година. Човече, пий лосиона и не се опитвай да пишеш ... жалък си.
17
5
 
24
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Краварите са предизвикали над 70 /седемдесет/ войни в последните 50 години! Факт! Другото е герберска пропаганда , където лъжите преобладават!
16
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13За твое сведение, през 1916 г руски войски нахлуват в Добруджата и българите не само се изправят но и ги обръщат в бяг. Та, България не е Украйна. Ако руските човечета опитат нещо подобно тук като в Донбас, ще има обезглавени руснаци.