За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море

Така се отвлича от главната задача - борбата с тероризма
Обновена: 9 фев 2017 20:10 | 9 фев 2017 18:25, Камелия Цветанова
131
За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море
Снимка: Reuters, архив

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че Северноатлантическият алианс си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви днес на пресконференция говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, предаде БТА като цитира ТАСС.

Още по темата

"Ако става дума за активността на НАТО (в Черноморския район), за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта дипломатът. "Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза Захарова.

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви говорителката на руското външно министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: НАТОчерно мореРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
4
 
! Отговори
натовско море преди 7 години
Каква работа имат руските терористи и окупатори в натовското море. искат навярно да окупират и анексират България защото има заселени рускоговорещи туристи.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО - Нема Алтернатива за Треперещите Охлюви
93
0
 
1
 
! Отговори
S преди 7 години
Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги с Русия !
91
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 100Господинчо, известно ли ти е че най-много серопозитивни ХИВ вирус на 100000 души има в Русия, защото там никой не ги лекува и не се интересува от тях.
90
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До по-далече от РусияКолкото по-далече от Русия, толкова по-близо до ХИВ .
89
3
 
15
 
! Отговори
Reuters :) преди 7 години
Какво е НАТО вики - Клуб застаррели пиддераси които бичат бюджети.С тая цел периодичо вадят плашилото от гардероба и дружно треперейки от страх (пред камера - тип биг брадър) , се опитват понякога успешно да предадат тези ТРЕПТЕНИЯ на подконтролните им народи.Непослушните се наказват с пидорски майдан. Точка
88
2
 
11
 
! Отговори
чичо ви Сорос преди 7 години
Момчета, не се справяте добре. Пак ще *** надниците, ще има и нови уволнения. Не си мислете, че странджата, шопа и одисей са последните атлантически форумци без работа. Вие сте следващите.
87
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО - измислена организация, измисля си заплахи. Два шамара от баба Меца и ще си измисли и капитулация и разпад.
86
2
 
2
 
! Отговори
язък преди 7 години
Много люта тая Шекерджиева. Май няма кой да я разтрива през дългите зимни нощи.
85
9
 
3
 
! Отговори
русофил преди 7 години
Независимо от братската и безкористна помощ която оказваме на тази пропаднала държава, тя продължава да потъва и както каза Тодор Живков: "Не може малка България да изхрани Големия Съветски съюз."Те просто трябва да се вземет в ръце и да започнат да работят.
84
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО са люти като градински охлюви и почти толкова бързи, умни и боеспособни.
83
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е винаги заплаха.НАТО има няколко задачи,а възпирането на руския агресор,е една от тях.
82
15
 
8
 
! Отговори
Русия е преди 7 години
Русия е No Future CountryСтрана без бъдеще -- поколения алкохолици и сега има един деградирал народ. До като имат Бензин ще се крепягт някак си, а има и страни на които продават газ с 140 % ПО-СКЪПО ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЦЕНИ.Коя е тази страна ли -- ами България бе !!!
81
16
 
6
 
! Отговори
Проклятието на преди 7 години
Проклятието на България се казва Русия.
80
13
 
5
 
! Отговори
Султан Ердоган преди 7 години
Вай, Аллах, вай! Таз лаф-моабет кадън на руското външно министерство, Мириам Шекерджи, ако ми падне в харема, как ще я гледам като царица, ще я направя Мириам Шекер Султан, прима балерина, любимата султанска жена, може и Валиде да я направя ако стане майка на Шехзаде!
79
7
 
1
 
! Отговори
S преди 7 години
Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Психиатрите остават без достъп или отдалечен такъв до заключващи се системи, това е..
78
6
 
11
 
! Отговори
БГ преди 7 години
До АТАКИСТДа , има еничарска порода от партия ЮРУШ, която само на думи е българска. а иначе беше на турска, а сега на руска издръжка!Да живее България!
77
9
 
5
 
! Отговори
Китай идва! преди 7 години
Китай е новата свръх супер сила не Сащ не Русия с руснаците китайците имат общи интереси и не кой знае,какви противоречия но с Сащ,ще имат доста сериозен конфликт до 5 години между впрочем Китай до 5 години,ще стигне Сащ икономически а Хонк Хонк,Тайван и Монголия,ще бъдат китайски.Агент Алберт Щутгардов(Щази)!!!
76
2
 
12
 
! Отговори
А преди 7 години
NATO е организейшън, която иска да държи Пасифика, Антлантика, Северноледовика, че и индийския оушън и земите между тях под шапката си.А това на Рашата, Чайната и останалите неамерикански щати много, много не им се харесва.